Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob, én kedvellek, de ne viccelj már, ez még jobban szórakoztatott, mint a kifogásolt mondatom!Bob_Marley írta:off:
Semmi köze nincs a bőrszínhez hogy valaki náci vagy nem, de ha te ezen röhögni tudsz csak gratulálni tudok.....Hihetetlen miket le tudnak írni emberekAbba már bele se megyek, hogy nem "feka" , hanem színes bőrű...
off:Rinku írta:Első eset lenne, hogy egy fekát nácizmusért kasztlizzanak be, bár jó nagyot tudnék röhögni rajta!
A szomorú valóságGame90 írta:
Már múltkor is így ünnepelte a gólját:Mihu írta:Gervinho gólörömét látta valaki?Az egy fasiszta karlendítés volt
Olyan, amiből kisebb botrány volt Olaszországban, mikor Di Canio bemutatta
Igen láttam én isMihu írta:Gervinho gólörömét látta valaki?Az egy fasiszta karlendítés volt
Olyan, amiből kisebb botrány volt Olaszországban, mikor Di Canio bemutatta
Pataki Csaba Művész Úr írta:Utálok másnaposan meccset nézni.
Egészen pontosan 23 éve.barca99 írta:Én pedig a Spursre tennék, mostanában nagyon adott a gép a MU-nak, és pont a Tottenham érkezik, akik emberemlékezet óra nem nyertek itt.
Jó kis meccsek lesznek, kétségtelen, főleg a United-Tottenhamre fenem a fogam.miihii írta:Az angoloknál ma is lesz két érdekesnek tűnő összecsapás:
13:45 Arsenal-cselszkij
18:30 MU-T'ham
Mindkettő élőben a Digiken.
Egyik haverom nyert jegyet a mai MU - Tottenham meccsre, már küldött néhány képet a stadiontúráról. Biztos csinál rengeteget még meccs közben is, majd rakok fel ide párat, nem hiszem, hogy zavarná.miihii írta:Az angoloknál ma is lesz két érdekesnek tűnő összecsapás:
13:45 Arsenal-cselszkij
18:30 MU-T'ham
Mindkettő élőben a Digiken.
A City kiesése engem meglepett, főleg úgy, hogy nem teljes cserecsapattal álltak ki, hanem Tevez-zel, Balotelli-vel, Barry-vel, Milner-rel és Lescott-tal. Mezőnyjátékban melyik csapat volt a jobb?Gareth Tello írta:PL-es csapatok Ligakupa-meccsei:
Leeds United 2-1 Everton
(White, Austin - Distin)
Manchester City 2-4 Aston Villa
Itt 2-2 volt a rendes játékidő (Balotelli, Kolarov - Barry öngól, Agbonlahor), aztán a hosszabbításban Agbonlahor és N'Zogbia is betalált Pantilimon kapujába, úgyhogy pápá, City.
Chelsea 6-0 Wolverhampton
(Cahill, Bertrand, Mata, Romeu, Moses, Torres)
Romeu egy büntetőt értékesített. Ő, valamint Moses is első Chelsea-gólját szerezte. Romeu: http://www.youtube.com/watch?v=b-zsyWe4dGY.
Southampton 2-0 Sheffield Wednesday
(Jay Rodríguez 2)
A Sheffieldben Rodri végig a padon ült.
Crawley Town 2-3 Swansea
(Simpson, Akkan - Michu, Graham, Monk)
Milton Keynes Dons 0-2 Sunderland
(Gardner, McClean)
Mindezt úgy, hogy a Sunderland 60 percen át emberhátrányban játszott Cattermole kiállítása miatt. Aki egyébként 24 éves, ehhez képest ez volt a hetedik (!) piros lapja.
West Ham 1-4 Wigan
(Maïga - Boselli 2, Ramis, Jordi Gómez)
A mai meccsek:
MU-Newcastle, QPR-Reading, Norwich-Doncaster, Arsenal-Coventry, Carlisle United-Tottenham, West Brom-Liverpool.
Vidic két hónapra dőlt ki:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... do-2176767
1. Radamel Falcao scored a stunning hat-trick for Atletico Madrid when they crushed Chelsea in the European Super Cup last month but he could be playing for the Blues as early as January.
Chelsea are already putting the wheels in motion over a £45 million deal according the Sun, after owner Roman Abramovich was blown away by the Colombian's performance in the 4-1 mauling in Monaco.
2. Sky Sports understands that Chelsea have not submitted an offer for Radamel Falcao and Atletico Madrid would not be interested in selling their star striker.
Apa, kezdődik...
Sérült, asszem 1-2 hét múlva kezdheti el az edzéseket.Gareth Tello írta: Sagna amúgy sérült? Vagy Jenki ilyen szinten kiszorította a csapatból?
Tavaly július végén/augusztus elején (nem emlékszem pontosan) sérült meg, ezek voltak a fázisok: 1 hét, szeptember eleje, október közepe, január, március, out of season. Jövő héten már játszik egy utánpótlás meccsen, utána döntenek Wenger-ék, hogy mikor érdemes őt tétmeccsen is bedobni.lui1698 írta:Mennyiről is indult? Mert lassan már sztem vagy másfél éve nem játszott, pedig én bírom, nagyon nagy játékos lehet belőle.Ja, októberben már valószínűleg játszhat!
Ez nem csak Wenger-en múlik, hiába bírom Arshavin-t, az utóbbi 1,5 évben kuka.messideco írta: http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1744_n.jpg
Amúgy Arshavin eddig 14 percet játszott... Többet is ki lehetne hozni belőle drága Wenger úr...
Jenkinson vs Man CityGame90 írta:+ Jenkinson, nálam MOM.
Csodálkoznék, ha nem sérülne le első vagy második meccsén... Szegény megérdemelne végre egy (majdnem) teljes szezont.Game90 írta:Ja, októberben már valószínűleg játszhat!
Mennyiről is indult? Mert lassan már sztem vagy másfél éve nem játszott, pedig én bírom, nagyon nagy játékos lehet belőle.Ja, októberben már valószínűleg játszhat!