2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem megpróbálta ő, de nem kapott, aztán beletörődött, ő is felfogta, hogy most pár évig ez lesz. De ő választotta ezt, nem egy alkalma volt arra, hogy elmenjen egy másik csapathoz.LG írta: Pont azért hibás Wenger, mert csak egy báb. Szó nélkül asszisztál hozzá, h a tulajdonosok leamortizálják a csapatot. Persze, mint edző az anyagi és egyéb lehetőségeket figyelembe véve kihozza a csapatból a maximumot, de szvsz ha igazán karizmatikus lenne, fel kéne emelnie a szavát, h adjanak több pénzt a tulajdonosok igazolásokra, fizetésekre. Mert a szurkolók bajnoki címet akarnak.
Pont azért hibás Wenger, mert csak egy báb. Szó nélkül asszisztál hozzá, h a tulajdonosok leamortizálják a csapatot. Persze, mint edző az anyagi és egyéb lehetőségeket figyelembe véve kihozza a csapatból a maximumot, de szvsz ha igazán karizmatikus lenne, fel kéne emelnie a szavát, h adjanak több pénzt a tulajdonosok igazolásokra, fizetésekre. Mert a szurkolók bajnoki címet akarnak.Game90 írta: Végre két ember, aki jól látja a helyzetet ezen a fórumon. Wenger ebben az ügyben a legkevésbé hibás, ő is csak egy "báb". De ha marad ez a keret, akkor kb. rosszabb lesz a helyzet, mint tavaly, a játékosoknak vért kell hugyozniuk, hogy meglegyen a BL-hely.
Ebben a helyzetben most örülnék, ha egy milliárdos beleölne 100-150 milliót a klubba...![]()
RvP meg szerintem a ManCity, Juve, PSG hármasból fog választani, én már csak abban reménykedek, hogy minél több pénzzel (min. 25 millió) lehúzzuk a vevőt.
Útwengeres cikkből, minden szavával egyetértek:
Szóval ott tartunk, hogy egy szezon után elveszítünk egy újabb kapitányt, akire úgy tűnt, valóban felnéztek a játékostársak. Ezt nagyobb veszteségnek érzem, mint magát a játékost, akinek ugyan nagyon fog hiányozni a klasszisa a pályáról, de nála pótolhatatlanabb embert is pótoltunk már, éppen tavaly. Nem tudom, hogy meg lehet-e ezt szokni, de tény, hogy az első döbbenet után ma reggelre már meglehetős közönyt éreztem az egész szituáció iránt. Elvégre láttuk már ezt a filmet: egy játékos, akinek rengeteg lehetőséget és időt adtunk a kibontakozásra (Robin esetében ez különösen igaz, nem árt visszaemlékezni, hogy az idei volt a legelső olyan szezonja, amikor nem hiányzott hónapokat sérülés miatt) végre produkál egy olyan idényt, amivel bebizonyítja, hogy kiérdemelte a bizalmat, majd azon nyomban lelép. Ezt az utat járta be Flamini, Nasri és Adebayor is, bár utóbbi egy év késéssel. A körülmények kicsit mások minden esetben, de az eredmény ugyanaz lesz. És talán még a csapat is, ahol van Persie kiköt majd.
Igen, ez a legnagyobb baj, szinte mindegyik játékost kényszerből adtunk el. Adebayor összeveszett mindenkivel és pénzéhes volt, Clichy-nek és Nasri-nak már csak 1 év volt hátra a szerződéséből és kijelentették, hogy nem hosszabbítanak, most ugyanez RvP-nél, Fabregas meg x év huzavona után már várható volt, hogy hazatér.Capon írta:Innen a játékosok lépnek le sorba egymás után.
Matyika, pont a legjobbkor írtál be ebbe a topikba...S.Agüero írta:Remélem ebben az évben (is) összekerülünk a Zenállal a béelben.
Végre két ember, aki jól látja a helyzetet ezen a fórumon. Wenger ebben az ügyben a legkevésbé hibás, ő is csak egy "báb". De ha marad ez a keret, akkor kb. rosszabb lesz a helyzet, mint tavaly, a játékosoknak vért kell hugyozniuk, hogy meglegyen a BL-hely.barca99 írta:A sztori mondjuk úgy pontos, hogy a tulajok kötik Wenger kezét, aki kis pénzből lavírozik, és ígyis ott van a BL8-ban...kanty írta:Ahogy én látom a fejeseknek tökéletesen megfelel, hogy jön a profit, a BL azért minden évben megvan, éppen ezért hagyják, hogy Wenger kedvére játszadozzon.
Ez szép tőle...de ha igazán szereti az Arsenalt, akkor szót emelhetne már a tulajdonosok zsugorisága ellen, akik miatt ennek a klubnak nincs esélye komoly címeket nyerni. Mert én, de sztem nyugodtan beszélhetek az Arsenal szurkolók nagy részének a nevében, nem elégszünk meg már azzal, h minden évben megvan a 3-4. hely. De így, h csak csendben teszi a dolgát, asszisztál hozzá.Kash írta:Most talátlam a Face-en Arsene Weneger-ről és az Arsenalról:
- "Minden szezonban távozik legalább egy kulcsember, és még így is BL-helyen végez a csapat, emellett szép futballt játszik a korlátozott lehetőségeivel olyan együttesek ellen, akik sok-sok milliót költenek. Visszautasított olyan klubokat, mint a Real Madrid és a Barcelona, sőt, még saját hazája válogatottjára is nemet mondott... csak az Arsenal miatt."
Respect, Arsene.
+1S.Agüero írta:Tudommessideco írta:Vicces vagy...
Az ilyen szurkolók miatt utálja szinte mindenki a Barcát...![]()
Milyenek miatt?
Jajj, mert te két éve az Arsenalnak szurkolsz...
mit kapok ezért. :d
Azt hiszem volt egy hír, hogy a Juve is szóba kerülhet. Szerintem ott is jól járna. Bajnokságban esélyesek lennének, BL pedig eléggé kiszámíthatatlan, ott is összejöhet egy jó menetelés.Capon írta:Érzésem szerint ebből Real vagy Chelsea lesz.
Hogy gondoljátok?
parancsoljbarca99 írta:Már várom a South Park-os mame-eket. "We have a world-class striker. Aaaand it's gone."
Nekem egyik sem szimpatikus. A tulajok a pénz miatt, oké, hogy nekik a kash a fontos, de azért mégis egy futballklubról van szó.barca99 írta:A sztori mondjuk úgy pontos, hogy a tulajok kötik Wenger kezét, aki kis pénzből lavírozik, és ígyis ott van a BL8-ban... Nem véletlen a Cashly Cole, Flamoney, Na$ri becenév, annyit kértek, amennyit az Arsenal nem adott meg, ők meg leléptek. De Adebayor is pont ez "I will play like Henry, when I'm paid like Henry" nyilatkozat után lelépett a Citybe.kanty írta:Ahogy én látom a fejeseknek tökéletesen megfelel, hogy jön a profit, a BL azért minden évben megvan, éppen ezért hagyják, hogy Wenger kedvére játszadozzon.
Szerintem addig örüljenek az Arsenal-fanok, amíg Wenger ott van, mert addig legalább ott loholnak a legjobbak nyomába. Szerintem más ennyi pénzből egy kategóriával lejjebb rakná a csapatot. A lehetőségeket maximálisan kihasználja.
A sztori mondjuk úgy pontos, hogy a tulajok kötik Wenger kezét, aki kis pénzből lavírozik, és ígyis ott van a BL8-ban... Nem véletlen a Cashly Cole, Flamoney, Na$ri becenév, annyit kértek, amennyit az Arsenal nem adott meg, ők meg leléptek. De Adebayor is pont ez "I will play like Henry, when I'm paid like Henry" nyilatkozat után lelépett a Citybe.kanty írta:Ahogy én látom a fejeseknek tökéletesen megfelel, hogy jön a profit, a BL azért minden évben megvan, éppen ezért hagyják, hogy Wenger kedvére játszadozzon.
Ha tényleg a pénzért lép le RvP, azzal mit tud kezdeni Wenger?messideco írta:Wengernek az a baja, hogy nem képes megújulni, nem tartja össze a csapatot, minden évben muszáj elveszíteni mindent, mert neki megvan a FILOZÓFIÁJA...