Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem kötekedésből, de miért olyan nehéz neked meg még sokak másoknak ezt elengedni? Nekem is a foci a kedvenc sportom, de elfogadom hogy itthon nincs játék és az okát is megértem. Ugyanúgy szeretem a Forma-1et, a boxot stb. és örülnék ha lenne magyar képviselő, de tudom hogy nincs és nagyon sanszos hogy nem is lesz és szintén tudom a miértjét és elfogadom.magyar futballt minden elég helyezem,
Attol hogy meg valogatottak nem fogjak megvenni oket. Foleg ekkora blamak utan. Ahhoz hogy elvigyek oket teljesitmeny is kene. Nb1es teljesitmeny meg sehol nem szamitott komolyan. Ilyenkor lehetne megmutatni hogy nem csak itthon nagy kiralyok.Bob_Marley írta:Így hogy elment a selejtező pont jó hogy ilyeneket válogatott be mint Varga, Ugrai, Pátkai, Hangya vagy előtte Eppel. Így van lehetőség esetleg külföldre igazolniuk. Vargát ha nem is most télen, de következő Nyáron biztos, hogy viszik, a Fradi fel is készült már erre, tele vannak szélsőkkel.
Totál szétestünk, nagyon nagy kár érte.
Kb annyi esélyük van küldfoldre igazolni, mint bármelyik andorrainak...mégis az idei selejtezők alapján mi alapja lenne bármelyiknek is arra, h bárki észrevegye?Bob_Marley írta:Így hogy elment a selejtező pont jó hogy ilyeneket válogatott be mint Varga, Ugrai, Pátkai, Hangya vagy előtte Eppel. Így van lehetőség esetleg külföldre igazolniuk. Vargát ha nem is most télen, de következő Nyáron biztos, hogy viszik, a Fradi fel is készült már erre, tele vannak szélsőkkel.
Totál szétestünk, nagyon nagy kár érte.
Ha hajtank akkor megerdemlik a himnusz éneklést közösen. Én amúgy örülök, hogy storck maradt Andorra utánS.Agüero írta:És ez baj, hogy megy a himnusz és a szép volt fiúk, egy ilyen meccs után? Ez most rossz? Inkább menjen a fújolás és köpködés?
"A majdnem napra pontosan nyolc évvel ezelőtt ugyancsak 1-0-ás portugál sikerrel véget ért vb-selejtező után a magyar drukkerek és a sajtó jelentős része is számon kérte Erwin Koeman kapitányon a támadó futballt, és gyávának minősítette."S.Agüero írta:Miért, mert kisebb az elvárás? Nyilván nem várunk el szép és eredményes focit a válogatottól, én legalábbis.Samper írta:A magyar sportvezetésnek ezer a szerencséje, hogy a közönsége százszor igénytelenebb, mint a Barcaé.
Ha stabilan a 30-40. hely között tudnánk maradni a világranglistán, az már jó lenne.
Miért, mert kisebb az elvárás? Nyilván nem várunk el szép és eredményes focit a válogatottól, én legalábbis.Samper írta:A magyar sportvezetésnek ezer a szerencséje, hogy a közönsége százszor igénytelenebb, mint a Barcaé.