Sinya22 írta: ↑2023.12.23. 19:30:19
Igen arra, és szerintem azzal együtt is az volt, hogy Odegaard megcsúszott. Egyértelműen nyúlt a keze a labda felé, ami így meg is állt. Számomra ennél nagyobb tizi nem nagyon van, max még amikor a kapus telibe elüt egy támadót, az talán látványosabb
A labda felé is lehet mondani, de azt is, ahogy húzza befelé a teste felé, szerintem egyértelműen az volt a mozdulat, test mellé akarta húzni még csúszás közben is. Ez a maximális erőfeszítés, amit a helyzetben megtehetett, fizikálisan képtelenség volt ennél többet tenni. Teljesen maga mellé nem tudta, nem csak mer tnem volt ideje, hanem mert tompítás nélkül zúgott volna a földre.
A támaszkodó kéz sem tizi ugye, és ez kvázi már az volt, vagyis azt senki nem várhatja el, hogy ne támaszkodjon, csak azért, mert pont ott a labda.
Pedig ha nagyon enyhén valakinek szurkolok, akkor talán az a Pool. Bár necces, mert alapvetően a legnagyobb City kihívónak szurkolok, és nem tudom, melyik csapat az a kettő közül.
Érik a 2. Pool gól. A meccs mindenesetre nagyon jó.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy