Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.07. 16:25:20

Game90 írta:Kanty is közel volt a Gervinho-s tippjével, de Gareth Tello megoldása a jó, Vermaelen az.
Jöhet a DVD, már ha ráfér egy darabra a rengeteg anyag. :D
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.06. 23:09:43

Game90 írta:
Néhány év és lehet, hogy a Chelsea és a ManCity mellett már őket is utálni fogjuk:
A Cardiff City-t a napokban megvásárolta egy maláj milliárdos, egyik első teendője az volt, hogy a csapat kék hazai mezét megváltoztatta vörösre és a címerbe egy sárkányt tetetett.
Ez honnan van? :shock:
Az már kicsit erős, h a tradícióit megváltoztatja egyből új címerrel és színekkel...
PCsabi
aka Game90

2012.06.06. 22:10:28

Kanty is közel volt a Gervinho-s tippjével, de Gareth Tello megoldása a jó, Vermaelen az.

Néhány év és lehet, hogy a Chelsea és a ManCity mellett már őket is utálni fogjuk:
A Cardiff City-t a napokban megvásárolta egy maláj milliárdos, egyik első teendője az volt, hogy a csapat kék hazai mezét megváltoztatta vörösre és a címerbe egy sárkányt tetetett.

Négerezés, sokadik fejezet:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.05. 20:27:36

Jaj, istenem ne legyetek naívak.
Fenéket nem Sagna az, csak rá kell nézni.
Amúgy meg a dvd-t is kamuzta Csabi, mert csak bluray-en adták ki. :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2012.06.05. 20:21:43

Game90 írta: Ki ő? Annyit segítek, hogy Arsenal játékos és nem Sagna. A helyes megfejtők között egy "Arsenal kupagyőzelmek az elmúlt 7 évből" c. dvd-t sorsolok ki!
Sztem Song vagy Park Chu-Young

Amúgy meg van Persie a tippem

szerk.: amúgy bárki is, valószínűleg a kezében tartott az utolsó kupa, amit eddig pályafutása során nyert :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2012.06.05. 20:39:40-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.05. 20:14:10

Game90 írta:
Wenger? Gervinho?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.05. 20:07:21

Game90 írta:Ki ő? Annyit segítek, hogy Arsenal játékos és nem Sagna. A helyes megfejtők között egy "Arsenal kupagyőzelmek az elmúlt 7 évből" c. dvd-t sorsolok ki!
Vermaelen?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2012.06.05. 20:22:55-kor.
PCsabi
aka Game90

2012.06.05. 19:58:14

visca el barca írta:nézegettem az eddigi ttansfereket és abramovics ugy latszik nagyon durván belekezdett a fiatalításba, és támadó szekció erősítésébe.

megvette az utobbi idők 3 legnagyobb belga (!) tehetségét lukaku, de bruyne és hazard személyében, jött marin és hulk. hulk 25 éves, a többiek 20 körül vannak.

kétlem h mind az öten bevállnak majd, de ha csak 3 lesz meghatározó játékos akkor nagyon nagyot fogtak velük...
Csababarca, Hulk még nem tuti, de valószínűleg a Chelsea-be fog igazolni.

Ez a fiatalítás tényleg ráfért már a Chelsea-re, De Bruyne-t nem láttam még játszani, Marin szerintem nem lesz tényező, Lukaku még nagyon nyers, neki kell még pár év, Hazard fontos játékos lesz, kb. mint Silva a ManCity-ben, Hulk meg szerintem a legnagyobb fogás (lehet) nekik, neki nagyon feküdne a PL.
matador írta: Szerintem átállunk a 4-2-3-1-re, ahol Kagawa lesz a támadó középső középpályás, elöl pedig egyedül lesz Wazza. Welbeck szélsőként és ékként is használható, ideális csere (12. ember) lenne.
Amikor megláttam a hírt, én is erre gondoltam, vagy 4-3-3. Mostanában ez a két felállás nagyon felkapott lett. Kagawa meg szuper igazolás, Senal-ba is jöhetett volna :) (Ide meg majd jön a középszer, pl. Biglia...). De egy CM/DM nem ártana még nektek, Castle-ből lehetne válogatni, Tioté/Cabaye jó fit lenne a középpályára.

Ki ő? Annyit segítek, hogy Arsenal játékos és nem Sagna. A helyes megfejtők között egy "Arsenal kupagyőzelmek az elmúlt 7 évből" c. dvd-t sorsolok ki!

Kép
matador
Jugador d'estrella

2012.06.05. 17:06:51

barca99 írta:MU-ba hová fér be? Középre gyenge a fizikuma, meg a Dortmundban sem tűnt egy kimondott védekező embernek. Így bomolhat a Rooney - Welbeck páros, Rooney lehet az ék, Kagawa pedig játszhat mögötte. Rooney-nak mennyire jön be, ha ő a leginkább feltolt támadó? Bennem most az van, hogy elég régóta van valaki aki előtte játsszon, Berbatov, Chicharito, Welbeck... Vagy Kagawa lesz Rooney cseréje?
Szerintem átállunk a 4-2-3-1-re, ahol Kagawa lesz a támadó középső középpályás, elöl pedig egyedül lesz Wazza. Welbeck szélsőként és ékként is használható, ideális csere (12. ember) lenne.

Modernebb ez a felállás, közelebb vannak egymáshoz a játékosok, több a passzlehetőség, a keret is illene ehhez (Naninak és Youngnak is jobban feküdne a kötetlenebb szerepkör), Wazza képességei nem lennének elpazarolva azzal, hogy folyton vissza kelljen lépnie a középpályára, az egész csapat kiegyensúlyozottabb lenne.

Biztos vagyok benne, hogy a 4-4-1-1-es idei felállásunk nagyban hozzájárult a gyengébb teljesítményünkhöz. Régimódi egyszerűen.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.06.05. 14:01:26

A MU-nak jó ideje szüksége lenne egy olyn kp-ra, aki szervezi a játékot. Kagawat szerintem ilyen szerepkörbe vették. Gyenge a kp-ja a MU-nak, kellett/kell a frissítés.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2012.06.05. 11:50:59

MU-ba hová fér be? Középre gyenge a fizikuma, meg a Dortmundban sem tűnt egy kimondott védekező embernek. Így bomolhat a Rooney - Welbeck páros, Rooney lehet az ék, Kagawa pedig játszhat mögötte. Rooney-nak mennyire jön be, ha ő a leginkább feltolt támadó? Bennem most az van, hogy elég régóta van valaki aki előtte játsszon, Berbatov, Chicharito, Welbeck... Vagy Kagawa lesz Rooney cseréje?
matador
Jugador d'estrella

2012.06.05. 10:15:07

Közben az is biztossá vált, hogy Kagawa a Unitedbe szerződik.

http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... nsfer.aspx

Az orvosi még hátravan, de a szerződés már biztosra vehető. Nem sokszor láttam eddig őt játszani, de sok jót hallottam róla, remélem, hogy bizonyít.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.04. 22:15:59

Hulk már tuti? mert én sehol se látok hivatalos infót róla.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.04. 22:12:20

nézegettem az eddigi ttansfereket és abramovics ugy latszik nagyon durván belekezdett a fiatalításba, és támadó szekció erősítésébe.

megvette az utobbi idők 3 legnagyobb belga (!) tehetségét lukaku, de bruyne és hazard személyében, jött marin és hulk. hulk 25 éves, a többiek 20 körül vannak.

kétlem h mind az öten bevállnak majd, de ha csak 3 lesz meghatározó játékos akkor nagyon nagyot fogtak velük...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.04. 17:22:24

matador
Jugador d'estrella

2012.06.01. 21:10:25

daffy írta:
Game90 írta: Ha igaz, akkor 1 hét alatt 70-75 millió eurót elköltöttek. Hulk, Hazard, Mata, Torres négyes már nem hangzana rosszul. Hulk-ot én sokkal nagyobb fogásnak tartanám, mint Hazard-ot, a brazilnak nagyon feküdne a PL.
és számomra sokkalta szimpatikusabb,mint a drogba-malouda-kalou hármas. hulkot és hazardot nagyon kedvelem,remélem bejön nekik az élet angliában
Nagyon érdekes, amit a Chelsea csinál és nagyon rába*hatnak.

Hulk és Hazard is baromira egyénieskedő, konkrétan önző játékos, nehéz lesz őket komoly csapatjátékra bírni. Mindkettő egyéniség (tehát bennük van a "ki ha nem én?" ösztön), ami rohadtul visszaüthet, a Real a galaktikus időszakában emiatt szívott rendszeresen. A képességek adottak, de mocsok nehéz lesz belőlük csapatembert faragni. Ha nem megy, akkor ebből nagyon csúnya lebőgés lesz.

A másik gond: hol fognak ezek elférni? Torres állítólag kezdő lesz, ezért marad, Hulk és Hazard ennyi pénzért nem a padra érkezik, Matát hülyeség kihagyni. Védekezni majd a harmatos Mikel - Meireles duó fog?

Megint eszetlenül, FIFA-módon igazol a Chelsea. Akinek jó a neve, azt vesszük. Csapatként lesz ezeket rohadt nehéz összeállítani. Majdhogynem lehetetlen.

Game-hez hasonlóan egy kis hazai (United :roll: ): Kagawa állítólag zsebben van, a Dortmunddal megvan az egyezség, a játékossal jövő hétre várnak megegyezést. Szó van Modricról 30 milla ellenében, Bainesről és Jordi Albáról is, de nagyonpletykaszinten felmerült Pappis Cissé neve is.
daffy
Madridista

2012.06.01. 18:09:09

Game90 írta: Ha igaz, akkor 1 hét alatt 70-75 millió eurót elköltöttek. Hulk, Hazard, Mata, Torres négyes már nem hangzana rosszul. Hulk-ot én sokkal nagyobb fogásnak tartanám, mint Hazard-ot, a brazilnak nagyon feküdne a PL.
és számomra sokkalta szimpatikusabb,mint a drogba-malouda-kalou hármas. hulkot és hazardot nagyon kedvelem,remélem bejön nekik az élet angliában
PCsabi
aka Game90

2012.06.01. 17:50:06

Az Angol ligakupa szponzora mostantól a 'The Capital One' és emiatt a Carling Cupról (CC) -> The Capital One Cup (COC) lesz a ligakupa neve.

Martínez helyett Rodgers:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... os-2135993

Swansea chairman Huw Jenkins reveals #LFC unable to sign players from Swansea for 12 months as part of the compensation deal for Rodgers.

Guardian mennyire hiteles?
http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... hulk-porto

Ha igaz, akkor 1 hét alatt 70-75 millió eurót elköltöttek. Hulk, Hazard, Mata, Torres négyes már nem hangzana rosszul. Hulk-ot én sokkal nagyobb fogásnak tartanám, mint Hazard-ot, a brazilnak nagyon feküdne a PL.

Végére legyen egy kis Arsenal is: állítólag figyeljük Sakho-t, érdeklődünk Nigel de Jong iránt, Giroud-ért pedig pénzt és Chamakh-ot adnánk.
matador
Jugador d'estrella

2012.05.25. 16:48:56

visca el barca írta:
hazard a 3 közül 1000% h a united választja. sztem a cselziben nem lesz erő jövőre, a szitinél meg tul nagy a tolongás csatárposzton (ha csak dzeko, meg tevez le nem lép)
A Chelsea állítólag megegyezett Hulkkal, így szerintem ők ezzel kiszállnak a Hazard-versenyből.

A legtöbb angol és francia sportlap szerint Hazard a Unitedbe fog menni valóban. Ugyanakkor jelenleg Kagawa is legnagyobb eséllyel a MU-ba megy, tehát... meglepne, ha mindkettő jönne, de nem lenne rossz. :roll:

A MU még Bainest is kinézte magának, ami szintén egy érdekes igazolás lenne.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.24. 18:34:50

Game90 írta:Hazard - M'Vila kettős meg 60-65 millió, max. az utóbbi fog érkezni
mindkét játékosért sorban állnak a topkluubok, nem hinném h bármelyik is az arsenalba menne ( :mrgreen: )

hazard a 3 közül 1000% h a united választja. sztem a cselziben nem lesz erő jövőre, a szitinél meg tul nagy a tolongás csatárposzton (ha csak dzeko, meg tevez le nem lép)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.24. 18:24:52

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... rt-2133485

Szó volt róla, h mennyi meccsre tiltják el... 12 lett!
Én akkor fogok örülni, amikor a kettő közül az egyiket olvashatom:
1. Barton-t 12 hónapos börtönre ítélték.
2. Barton visszavonult.
ab1daL írta:Több alapember is távozik a Chelsea-től

Bosingwa, Kalou, Essien és Malouda is távozhat a Chelsea-től, a helyükre Hazard, Hulk vagy Doumbia érkezhet.

Itt a teljes cikk: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ozhat.html

Azt írják, hogy Drogba, Kalou, Bosingwa, Malouda, Essien, Ferreira távozhat. Lesz itt bőven pénzköltés a nyáron...

Amúgy ha már Kalou, a SPORT-on olvastam, hogy elvileg közel van egy Arsenalos szerződéshez az elefántcsontparti.
Wenger szerelmes Kalou-ba, már évek óta mindig szóba hozzák velünk. Csak azt nem tudom miért, mert egy tucatjátékos, akkor már inkább maradjon Bendtner. De végül is igazi Wenger igazolás lenne, mert lejár a szerződése, szóval ingyen jönne. Amúgy azon sem lepődnék meg, ha Kalou-n kívül még kukáznánk egy játékost a Chelsea-ből.

Hazard - M'Vila kettős meg 60-65 millió, max. az utóbbi fog érkezni, bár már ő sem annyira tuti, mint 3 hete. Hazard meg kilőve, de most már a Chelsea is képben van nála: Hazard: 'It will be #MUFC, #MCFC or #CFC. Final choice depends on playing time + position'.

Várható volt, hogy a Chelsea felfrissíti a keretét, már rájuk is fért. Marin-t már megszerezték, még egy Hulk - Danny Simpson/van der Wiel - Cavani/Higuain/Falcao/Demba Ba - Modric/Fellaini/Moutinho négyes, aztán meg is vannak.
daffy
Madridista

2012.05.24. 12:53:40

visca el barca írta: később? ennek a két játékosnak már most brutális piaci értéke... nem hinném h 50 alatt odaadnák a kettőt...
azt én sem,de sztem megérné
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.24. 12:50:56

daffy írta:
LG írta: Ez baj az Arsenallal. Nem rossz játékos Kalou, de nem is klasszis.
arsenal helyében elhoznám a hazard,m'vila packot. fiatalok,ügyesek,előttük a jövő és borzalmas pénzekért lehet később eladni őket
később? ennek a két játékosnak már most brutális piaci értéke... nem hinném h 50 alatt odaadnák a kettőt...
Kép
daffy
Madridista

2012.05.24. 12:46:19

LG írta: Ez baj az Arsenallal. Nem rossz játékos Kalou, de nem is klasszis.
arsenal helyében elhoznám a hazard,m'vila packot. fiatalok,ügyesek,előttük a jövő és borzalmas pénzekért lehet később eladni őket
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.24. 12:44:03

Essient én is sajnálom. Évekig a legjobb volt a posztján, aztán a sérülések betettek neki.
Amúgy ha már Kalou, a SPORT-on olvastam, hogy elvileg közel van egy Arsenalos szerződéshez az elefántcsontparti.
Ez baj az Arsenallal. Nem rossz játékos Kalou, de nem is klasszis. Ha cimeket szeretnének nyerni, akkor nem ilyen emberekben kéne gondolkozni. Podolski-ról kb. ugyanezt gondolom. Az ilyen igazolások arra jók, h megtartsák a jövőben a 3-4. helyet a bajnokságban, és BL-ben egy erős középszintet képviseljenek, de előre lépni nem fognak. :(

Ezért nem tudom, h örülnöm kéne-e annak, h végül is egy szép hajrát produkálva, mégsem volt annyira pocsék a szezon, mint amennyire tavasz elején kinézett. Mert így marad a régi kerékvágásban. Ha esetleg nem lett volna meg a BL-t érő 3. hely, az persze rövid távon csapás lett volna, de lehet, h egy új úton indult volna el az Arsenal, amely során újra Európa egyik legerősebb csapatává válhatott volna.
Válasz küldése