Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jöhet a DVD, már ha ráfér egy darabra a rengeteg anyag.Game90 írta:Kanty is közel volt a Gervinho-s tippjével, de Gareth Tello megoldása a jó, Vermaelen az.
Ez honnan van?Game90 írta:
Néhány év és lehet, hogy a Chelsea és a ManCity mellett már őket is utálni fogjuk:
A Cardiff City-t a napokban megvásárolta egy maláj milliárdos, egyik első teendője az volt, hogy a csapat kék hazai mezét megváltoztatta vörösre és a címerbe egy sárkányt tetetett.
Sztem Song vagy Park Chu-YoungGame90 írta: Ki ő? Annyit segítek, hogy Arsenal játékos és nem Sagna. A helyes megfejtők között egy "Arsenal kupagyőzelmek az elmúlt 7 évből" c. dvd-t sorsolok ki!
Wenger? Gervinho?Game90 írta:
Vermaelen?Game90 írta:Ki ő? Annyit segítek, hogy Arsenal játékos és nem Sagna. A helyes megfejtők között egy "Arsenal kupagyőzelmek az elmúlt 7 évből" c. dvd-t sorsolok ki!
Csababarca, Hulk még nem tuti, de valószínűleg a Chelsea-be fog igazolni.visca el barca írta:nézegettem az eddigi ttansfereket és abramovics ugy latszik nagyon durván belekezdett a fiatalításba, és támadó szekció erősítésébe.
megvette az utobbi idők 3 legnagyobb belga (!) tehetségét lukaku, de bruyne és hazard személyében, jött marin és hulk. hulk 25 éves, a többiek 20 körül vannak.
kétlem h mind az öten bevállnak majd, de ha csak 3 lesz meghatározó játékos akkor nagyon nagyot fogtak velük...
Amikor megláttam a hírt, én is erre gondoltam, vagy 4-3-3. Mostanában ez a két felállás nagyon felkapott lett. Kagawa meg szuper igazolás, Senal-ba is jöhetett volnamatador írta: Szerintem átállunk a 4-2-3-1-re, ahol Kagawa lesz a támadó középső középpályás, elöl pedig egyedül lesz Wazza. Welbeck szélsőként és ékként is használható, ideális csere (12. ember) lenne.
Szerintem átállunk a 4-2-3-1-re, ahol Kagawa lesz a támadó középső középpályás, elöl pedig egyedül lesz Wazza. Welbeck szélsőként és ékként is használható, ideális csere (12. ember) lenne.barca99 írta:MU-ba hová fér be? Középre gyenge a fizikuma, meg a Dortmundban sem tűnt egy kimondott védekező embernek. Így bomolhat a Rooney - Welbeck páros, Rooney lehet az ék, Kagawa pedig játszhat mögötte. Rooney-nak mennyire jön be, ha ő a leginkább feltolt támadó? Bennem most az van, hogy elég régóta van valaki aki előtte játsszon, Berbatov, Chicharito, Welbeck... Vagy Kagawa lesz Rooney cseréje?
Nagyon érdekes, amit a Chelsea csinál és nagyon rába*hatnak.daffy írta:és számomra sokkalta szimpatikusabb,mint a drogba-malouda-kalou hármas. hulkot és hazardot nagyon kedvelem,remélem bejön nekik az élet angliábanGame90 írta: Ha igaz, akkor 1 hét alatt 70-75 millió eurót elköltöttek. Hulk, Hazard, Mata, Torres négyes már nem hangzana rosszul. Hulk-ot én sokkal nagyobb fogásnak tartanám, mint Hazard-ot, a brazilnak nagyon feküdne a PL.
és számomra sokkalta szimpatikusabb,mint a drogba-malouda-kalou hármas. hulkot és hazardot nagyon kedvelem,remélem bejön nekik az élet angliábanGame90 írta: Ha igaz, akkor 1 hét alatt 70-75 millió eurót elköltöttek. Hulk, Hazard, Mata, Torres négyes már nem hangzana rosszul. Hulk-ot én sokkal nagyobb fogásnak tartanám, mint Hazard-ot, a brazilnak nagyon feküdne a PL.
A Chelsea állítólag megegyezett Hulkkal, így szerintem ők ezzel kiszállnak a Hazard-versenyből.visca el barca írta:
hazard a 3 közül 1000% h a united választja. sztem a cselziben nem lesz erő jövőre, a szitinél meg tul nagy a tolongás csatárposzton (ha csak dzeko, meg tevez le nem lép)
mindkét játékosért sorban állnak a topkluubok, nem hinném h bármelyik is az arsenalba menne (Game90 írta:Hazard - M'Vila kettős meg 60-65 millió, max. az utóbbi fog érkezni
Én akkor fogok örülni, amikor a kettő közül az egyiket olvashatom:bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... rt-2133485
Szó volt róla, h mennyi meccsre tiltják el... 12 lett!
Wenger szerelmes Kalou-ba, már évek óta mindig szóba hozzák velünk. Csak azt nem tudom miért, mert egy tucatjátékos, akkor már inkább maradjon Bendtner. De végül is igazi Wenger igazolás lenne, mert lejár a szerződése, szóval ingyen jönne. Amúgy azon sem lepődnék meg, ha Kalou-n kívül még kukáznánk egy játékost a Chelsea-ből.ab1daL írta:Több alapember is távozik a Chelsea-től
Bosingwa, Kalou, Essien és Malouda is távozhat a Chelsea-től, a helyükre Hazard, Hulk vagy Doumbia érkezhet.
Itt a teljes cikk: http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ozhat.html
Azt írják, hogy Drogba, Kalou, Bosingwa, Malouda, Essien, Ferreira távozhat. Lesz itt bőven pénzköltés a nyáron...
Amúgy ha már Kalou, a SPORT-on olvastam, hogy elvileg közel van egy Arsenalos szerződéshez az elefántcsontparti.
azt én sem,de sztem megérnévisca el barca írta: később? ennek a két játékosnak már most brutális piaci értéke... nem hinném h 50 alatt odaadnák a kettőt...
később? ennek a két játékosnak már most brutális piaci értéke... nem hinném h 50 alatt odaadnák a kettőt...daffy írta:arsenal helyében elhoznám a hazard,m'vila packot. fiatalok,ügyesek,előttük a jövő és borzalmas pénzekért lehet később eladni őketLG írta: Ez baj az Arsenallal. Nem rossz játékos Kalou, de nem is klasszis.
arsenal helyében elhoznám a hazard,m'vila packot. fiatalok,ügyesek,előttük a jövő és borzalmas pénzekért lehet később eladni őketLG írta: Ez baj az Arsenallal. Nem rossz játékos Kalou, de nem is klasszis.
Ez baj az Arsenallal. Nem rossz játékos Kalou, de nem is klasszis. Ha cimeket szeretnének nyerni, akkor nem ilyen emberekben kéne gondolkozni. Podolski-ról kb. ugyanezt gondolom. Az ilyen igazolások arra jók, h megtartsák a jövőben a 3-4. helyet a bajnokságban, és BL-ben egy erős középszintet képviseljenek, de előre lépni nem fognak.Amúgy ha már Kalou, a SPORT-on olvastam, hogy elvileg közel van egy Arsenalos szerződéshez az elefántcsontparti.