Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Charlie
Öreg Harcos

2012.05.15. 10:15:20

Elég ízléstelen.

Ennek a transzparensnek az a sztorija, hogy Ferguson kijelentette pár éve, hogy az ő életében, biztos hogy nem fog a City bajnokságot nyerni. Nyert. Erre jött ez a tábla.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
matador
Jugador d'estrella

2012.05.15. 10:08:31

Ez konkrétan az undorító, szánalmas kategória.

Van egy határ, amit nem lehet átlépni, lehet nevetni a MU-n, kárörvendeni, de ez gusztustalan. Nincs rá jobb szó. Tévez egy életképtelen, emberileg nulla valami. Azért Ferguson elhozta egy kiesett csapatból, a MU-ban vált világklasszissá, nyert itt BL-t meg PL-t is, majd nem a MU miatt kellett távoznia.

Onnantól pedig gusztustalan és oktalan hadjáratot kezdett a United ellen. Remélem egy argentin nyomornegyedben fogja végezni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.15. 09:35:28

Kép
Ezen jót nevettem :D
Tevez a troll :D
Én is LG-Mikaos-kanty vonalat képviselem, kicsit savanyú a szőlő az MU-nál, s Fergussonnál is.

Izgalmas volt a szezon vége, Arsnelanak én is örülök, ahhoz képest, hogy iindult a szezon náluk, befutottak :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.14. 23:03:09

Új hír: Scholes marad még 1 évet.
argyelan írta:2-2nél a középkezdés után a QPR kezdte a játékot, és fogták és előreadták a labdát Hartnak, ott mi a [auto_cenzúra] akartak?? mért nem lehetett volna hátul passzolni, vagy valami?
Már jönnek az összeesküvés elméletek :D De az igaz, a Bolton meccset már lefújták, miközben a QPR - City a 91. perc körül járt, biztos volt a QPR bentmaradása, majd kaptak két gólt.

Mondjuk ha olyan gólokat kaptak volna a végén, mint Fülöp Marci, akkor azért elkezdtem volna gyanakodni, kabaré:
http://www.youtube.com/watch?v=Pis88SeX2mA
http://www.youtube.com/watch?v=RsIjQ7jRSBU
http://www.youtube.com/watch?v=mnhQmIp5Ms8
albicelesteX írta:Személy szerint Mancinit nem tartom jó edzőnek,az Internél is akkor tudott valamit alakítani mikor kibombáztak a többiekkel a Calciopoli miatt,itt meg gyakorlatilag összehozták neki a PL legerősebb keretét és ezzel nyert nagy nehezen egy bajnokságot vagyis elbukott neki az MU egyet...
Egyetértek, ezzel a kerettel már 3-4 fordulóval a vége előtt be kellett volna húzniuk a bajnokságot.

Egyébként a City nagy bevásárlása szerintem befejeződött, a mag már meg van (Hart, Kompany, Yaya, Silva, Agüero), a helyükben már csak 3 embert vennék, egy védőt, egy CM/DM-et és Hazard-ot, aztán ezzel a kerettel évekig uralhatják a PL-t.

Kicsit írnék az Arsenal szezonjáról is: ezzel a kerettel szerintem nagyon nagyon jó eredmény ez a 3. hely, Nasri és Fab nélkül 2-vel több pontot gyűjtöttünk, mint tavaly. Szeptember elején jó esetben egy kínszenvedéssel elért 4-5. helyet jósoltam. De volt minden ebben a szezonban, 8-2, Chelsea, Spurs verés, utolsó percben szerzett győzelmek, rengeteg sérülés stb., Arsenal szurkolóként nem lehet unatkozni :D Védelem nem rossz, de azért van mit még javítani rajta, középpályára egy AM kéne, aki a középpályát és a csatársort összekapcsolja, szélsők gyalázatosak. Legjobbak: van Persie, Koscielny, Arteta, csalódás: Ramsey, Gervinho, Arshavin. Szezon előtt azt írtam, hogy Arteta-tól nem várok sokat, pedig az egyik legfontosabb láncszeme volt a csapatnak, nagy igazolás volt, RvP végre nem sérült meg és a tudásához méltóan játszott, nélküle sehol sem lettünk volna, Koscielny meg szép lassan a PL egyik legjobb védője lett. Ramsey alibi, Arshavin kuka, Gervinho meg töketlen. Jön Podolski + ha RvP, Song marad, leigazoljuk M'Vilát, esetleg még egy csatárt és nem lesz ennyi sérülés, akkor jövőre bőven jobbak lehetünk.

Pozitívum: Newcastle helyezése, Swansea játéka, Norwich bentmaradása, Agüero, 1. szezonjában nem vártam tőle ilyen jó játékot, 23 gól, 9 gólpassz.
Csalódás: Liverpool, Sunderland, QPR helyezése, Downing, 20 millióért nulla.

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
albicelesteX
A Vadász

2012.05.14. 18:12:19

Engem nem érdekel igazából a PL.Nem szeretem az angol futóbolondokat,DE az azért bosszant amit anno csinált a Chelsea most a City,aki egy egyeneset tudott rúgni a labdába leigazolták,utána meg ült a padon kölcsönbe ment majd eltűnt valahova.A másik amit nagyon utálok náluk az az edzőjük.Személy szerint Mancinit nem tartom jó edzőnek,az Internél is akkor tudott valamit alakítani mikor kibombáztak a többiekkel a Calciopoli miatt,itt meg gyakorlatilag összehozták neki a PL legerősebb keretét és ezzel nyert nagy nehezen egy bajnokságot vagyis elbukott neki az MU egyet...

Nem azzal van bajom,hogy nem mindig ugyan azok a csapatok uralják a ligát sőt szerintem is jó dolog,hogy más is odaérhet ettől nem lesz unalmas az egész,azt tartom undorítónak ahogy teszik ezt,sok pénzzel is lehet ésszel gazdálkodni,igazolni.
Mikaos
Director del Fútbol

2012.05.14. 18:06:44

Akkor alapvetően felfogásbeli különbség van.
Nem hiszek a múltbeli kiváltságosokon, mert -mint mondtam-, akkor az 1890-es bajnokság győztesei reklamálhatnának az 1930-as év bajnokai miatt (akik -tegyük fel- jól jöttek ki a világválságból, stb. :D ).

Annyi a különbség, ahogy írták már páran, hogy eddig volt egy bizonyos réteg, akinél volt a pénz (MU), és ennek köszönhetően IS nyerték sorra a bajnokságokat az utóbbi 20 évben, míg most jött egy (viszonylag) új csapat, amelyet a nulláról építettek fel, szintén sok pénzzel (MC). De volt olyan időszak is, amikor a MU-nak nem volt sok pénze, hanem a Pool-nak, az Arsenal-nak, vagy a Huddersfield Town-nak :D , és akkor ők nyertek.
Mert igenis, egy korszakos sikercsapat nem létezik pénzügyi háttér nélkül! Vannak kivételek, kis csapatok meglepetésre nyernek 1-1 bajnokságot, de pénz nélkül ez nem megy hosszú távon.

Szóval én nem látom a különbséget pénz és pénz között, nem érdekel a különbség a kiváltságosok és az újak erőforrásai között, ez a lényege a mondanivalómnak és a véleményemnek.

A foci, az érdekel, egyedül. És abban nagyot nyújtott a City ez évben.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.14. 18:05:53

Varatrix írta:
messideco írta: Mint ahogyan a Sp*rs is...
Lehet őket nem szeretni, de ők azok akik nem a pénzükkel építettek egyre ütőképesebb csapatot. Jó áron jó focistákat vettek. Felfedeztek tehetségeket. Egyetlen igazi sztárként Adebayor jött. Szerintem példaértékűen haladtak előre. Bár nekem még nagy félelmem, hogy ha Harry otthagyja őket akkor gond lesz.
Sztem meg nem! Ők is elég sokat költöttek az utóbbi években, nem annyit, mint a City, MU, vagy a Chelsea, de pl. többet, mint a Pool, v. az Arsenal.
Már a 2000-s évek közepétől mentek a nagy igazolások, fogadkozások, de aztán mindig szánalmasan teljesítettek. Az utóbbi 3 évben tudtak vmit mutatni, nem esek hasra ettől. Olyanok, mint spanyolban az Atletico, egy nagyravágyó csapat, akiknek nem sikerül kitörni a középszerűségből.
Varatrix
Director del Fútbol

2012.05.14. 17:59:58

messideco írta: Mint ahogyan a Sp*rs is...
Lehet őket nem szeretni, de ők azok akik nem a pénzükkel építettek egyre ütőképesebb csapatot. Jó áron jó focistákat vettek. Felfedeztek tehetségeket. Egyetlen igazi sztárként Adebayor jött. Szerintem példaértékűen haladtak előre. Bár nekem még nagy félelmem, hogy ha Harry otthagyja őket akkor gond lesz.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
messideco
Presidente del Barça

2012.05.14. 17:24:00

socio66 írta: a city nálam egy szürke középcsapat,
Másodosztályú. Mint ahogyan a Sp*rs is...
Kép
"And my heart will leave you never."
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.14. 17:07:15

LG írta:...
No igen...
Te erősebben fogalmaztad meg, azt amit én szerettem volna. De ez így van!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.14. 16:52:05

Azért a MU is képes 20-30-40 millió fontokat kiadni középszerű emberekért, mint Berbatov, Carrick, vagy anno Hargreavs. Nem költenek keveset, az biztos. Ők sem voltak mindig az elitben, nekik is komoly anyagi háttér kellett oda kerülni, és ott maradni.
A United 5 év alatt igazolhatott annyit mint a City 2 év alatt, ez így talán korrekt.
Először is, ez így alapos túlzás, másrészt meg korábban ez arány fordított volt a MU javára. Vagy az korrekt? Vagy az, h pl. Spanyolországban a tv-s jogdíjak nagy részére a Barca és a Real teszi rá a kezét?
A tradicionálisan nagy csapatok akkora előnyben vannak a többiekkel szemben, hogy az ő hegemóniájukat csak sok pénz befektetése árán lehet megtörni, lásd City, PSG, Malaga. De látom, vannak akik azt szeretnék, ha mindig ugyanazok a csapatok osztoznának a címeken. Végül is tök jó a kétcsapatos spanyol liga, ennél már csak az lehetne a jobb, ha a 3. helyezett nem 30, hanem 40 ponttal követné a másodikat. Olaszországban is nagyon jó, hogy a nagy észak-itáliai klubok tartanak mindent a kezükben, és 20 évente tud rajtuk kívül vki bajnokságot nyerni. Sajnos az angoloknál az utóbbi években belerondítottak a szokásos első 4 helyezésbe, de szurkoljunk annak, h visszaálljon a rend!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2012.05.14. 17:54:42-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.14. 16:39:30

socio66 írta:
Mikaos írta:
...
nem lett volna szabad beengedni ezeket az európai fociba, teljesen felborítják a hagyományokat, felverik az árakat, kinek jó ez?
...
Igazad van sok mindenben, de a kiemelt részhez:
Szerintem korántsem nagy baj ez. Így legalább több csapatot lehet versenyképessé tenni. Az kinek jó, h mindig kb ugyanazoktól a csapatokból kerül ki a BL győztes? Nyilván míg ők nemzetközileg is beszámíthatóak lesznek el kell telnie megint pár évnek, de akkor meg lesz már egy kis változatosság. Amíg ők nem vtak, akkor meg a mostani nagyok vtak olyan anyagi helyzetben, h meg se tudták közelíteni a többiek. Pont emiatt vt minden bajnokság lefutott és vtak a megszokott esélyese. A City most megmutatta, h versenyképes csaptot összelehet hozni. Meg attól, h nekünk v a Realnak nem arab a tulajdonosa ugyanakkora pénzek mennek egy játékosért... Ez igazából csak a kis csapatoknak rossz, h még egy klub, akivel kb lehetetlen felvenni a versenyt. A nagyoknál meg legalább (semleges szemmel nézve) van egy újabb csapat, aki beleszólhat a versengésbe. Szerintem egyáltalán nem gond ez.
Nyilván akkor nem olyan jó ez, ha egy olyan bajnokságban kap vki ekkora hátszelet, ahol nem vtak eddig nagy szakadékok. Pl Froban most a PSG ezzel elég nagy előnybe került. De Angliában eddig is a nagyok nagyon elhúztak a kicsik előtt és attól, h nem egy olajsejk vt a tulajdonos, még ott is ugyanakkora szakdékot húztak meg. Csak épp a nemzetisége miatt nem vt feltűnő, h úgymondjam.

De igazad van napokig sorolhatnánk egymásnak a pro és kontrákat. VAlószínű senki nem győzne meg senkit.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.14. 16:37:42

Én örülök, hogy a City a bajnok. Végre nem MU Arseal Chelsea 3masból lett bajnok, illetve nagyon szimpatikus játékosok vannak ott:
Touré,Silva,Agüero, Mario , Nasri
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.14. 16:36:12

szerintem meg igenis jot tesz a foci egy részének ez a sok milliardos sejk. jo, felstrofolják az árakat, de már megbocsáss, engem ez hol érdekel? sehol..

ha ezek nem lennének mindig ugyanaz az 5-6 csapat lenne a színen, ami egy idő után unalmassá válik.

angliában is mindig az volt, h hu majd az arsenal meg a liverpool milyen erős lesz, aztán 10 éve mindig a united nyer. nekem már unalmas volt, pedig nagyon nem érdekel az angol foci...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
socio66

2012.05.14. 16:27:36

[quote="Mikaos"][/quote]
nem megyek bele ebbe, mert fel lehet hozni egy csomó pro és kontra érvet is, és nem leszünk közelebb a megfejtéshez.
a city nálam egy szürke középcsapat, akit kidobott a térképén a darts nyilával egy újgazdag sejk, mert már annyi pénze volt, hogy nem tudta hova tenni.
nem lett volna szabad beengedni ezeket az európai fociba, teljesen felborítják a hagyományokat, felverik az árakat, kinek jó ez?
írod az igazolásokat.
nem szeretem a mu-t, de minden tiszteletet megérdemelnek, hosszú évek óta okosan építik a csapatukat, nem sztárokban gondolkodnak, ferguson pedig a legjobbat hozza ki minden garnitúrából.
a city ehhez képest kicserélte a komplett keretét a tulajváltás óta, és hiába van már adott poszton két klasszisuk, a harmadikat is megveszik, lásd csatárposzt.
az agyatlan csapatépítés mintapéldái.
csak azért nincs ott minden nagyobb sztár, mert egy real madrid, vagy barcelona még mindig sokkal nagyobb perspektíva a játékosok szemében.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.14. 16:15:15

A szezon 4 percben:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 6Hg4imTOgc

De őszintén azt hiszitek, h pénz nélkül lehet nyerni valamit? Vagy azt gondoljátok, h minden évben lecserélik a fél csapatot? Chelseavel is ez volt a helyzet, amikor már megvolt egy stabil, versenyképes keret, akkor nem igazolt olyan sokat.

A sejkeket, a milliárdosokat lehet szidni, de egy klubot értelmetlen. Mégis melyik klubvezető tud ellentmondani egy sejkszintű ajánlatnak? Egyik sem.

Azt pedig adom, h a City élvezetes futballt játszott. A PL nem különösebben izgat, de annak örülök, h van egy olyan csapat, aki az angol bajnokságban is játssza a futballt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.14. 16:15:13

Az emberek arra akarnak kilyukadni, hogy a City pénzért vette meg a kupát. Ami félig igaz, félig nem. Persze majd most jönnek azok a hsz-ek, hogy az UTD is mennyit költött, stb... Azért azt viszont mindenki válassza el egymástól, hogy vki folyamatosan csapatot épít (lásd MU) és évente jön 3-4 új arc erősítésnek és más az, hogy a City minden évben világsztár "csapatokat" igazol. Elég nagy a difi a 2 között. Mondjuk én azért örülök a City sikernek, mert amilyen gyatra játékot játszott idén a MU, az vmi meglepően gyenge volt magukhoz képest. A City sokkal szebben játszott, sztem megérdemelték, az viszont más kérdés, hogy ez nem tesz ám vmi jót a futballnak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Mikaos
Director del Fútbol

2012.05.14. 16:14:04

Örülök a City győzelmének.
Egy olyan csapat nyerte meg a PL-t, amely játszotta a focit. Teljesen nem tud kárpótolni a spanyol bajnokságban történtek miatt, de számomra ilyet mindig jó látni, bárhol a világon.

Lassan el lehet mondani, hogy manchesteri hagyománnyá vált 2 gólt lőni és megfordítani a meccset a hosszabbítások ideje alatt.
messideco írta:A United 5 év alatt igazolhatott annyit mint a City 2 év alatt, ez így talán korrekt.
Várj, mindjárt megsajnálom őket :) 1 éve már kiszámoltam ezt, a MU nagyjából 150-200 között költött, a City 250-300 között, ami ezen a szinten nem nagy különbség - főleg, ha hozzáteszem, hogy a City-nél jó sok hulladék vásárlás volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2012.05.14. 16:21:55-kor.
messideco
Presidente del Barça

2012.05.14. 16:03:37

A United 5 év alatt igazolhatott annyit mint a City 2 év alatt, ez így talán korrekt.

Socio véleményét adom teljesen.

Hajrá City, hajrá Malaga, hajrá PSG, hajrá Anji. Jövőre közülük kerüljön ki a BL-győztes.
Kép
"And my heart will leave you never."
Mikaos
Director del Fútbol

2012.05.14. 15:59:14

socio66 írta:egyáltalán nem örülök, hogy győzött a pénz, győzött a zsoldoshadsereg, egy semmirekellő sejk meg tudta venni a világ legerősebb bajnoki címét.
szomorú.
persze a régi szurkolóknak nagy élmény lehet, valószínűleg azzal kalkuláltak hogy soha nem fognak semmilyen címet ünnepelni, erre tessék.
de remélem a béelben mindig lesz egy nagy múltú csapat, aki nem engedi ezeket a címhez.
Határozottan nem értek egyet, sem az első, sem a második gondolatoddal.
Győzött a pénz? Igen, de a másik esetben is a pénz győzött volna. Nézd meg, hogy a MU is mennyit költött az utóbbi 5 évben játékosokra (megsúgom: nem sokkal kevesebbet, mint a City).
Mi az, hogy semmirekellő sejk? Mitől lesz semmirekellőbb egy arab tulajdonos egy másik nemzetiségitől? A MU tulajdonosai nem semmirekellők? Vagy az Arsenalé, a Liverpoolé?

A másik meg:
Nagy múltú csapat? Mit jelent az, hogy nagy múltú valami? Az Everton, a Sheffield Wednesday, vagy a Huddersfield nagy múltú például? Meghatározó csapatai voltak legalább 1, de olykor 2 évtizednek is. Igaz, egyes esetekben 50-60 évről is beszélhetünk.
Ez az elképzelés hamis, mert eszerint az 1920-as évek győztesei is gázok voltak az 1890-esekhez képest :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.14. 15:26:45

Varatrix írta:
LG írta:Érdekes, h a múltat általában a vesztes csapatok hozzák fel, a madridisták a győzelmeinknél sokszor emlegették a 9 BL címüket, meg a 31 bajnoki címüket. Most SAF-nak is csak ez maradt.
Szerintem ez azért más. :wink: A múlt hiányáról van szó. Bár tényleg kicsit kicsinyesen hangzik Saf szájából, de ha nem ő mondta volna mindenki elgondolkozna az igazságtartalmán.
A Citynek is van múltja bőségesen, ha nem is olyan eredményes, mint a városi riválisnak. De nekik is komoly tradícióik, és szurkolótáboruk van(és nem a mostanában csatlakozottakra gondolok, mert igenis sok Angliában nagyon, de más helyeken is akadnak régi City fanok), és abban, h nem tudtak olyan sikeresek lenni, mint United benne volt az is, h közel sem voltak olyan anyagi lehetőségeik. Most viszont ez megváltozott. Ettől az győzelemtől még nem lesznek nagy klub, de minden esélyük megvan a jövőben azzá válniuk.
Fergusson meg most nyugtathatja a szurkolóit a múlttal, de inkább a jövővel kéne foglalkoznia. Mert ha jövőre is a City nyer, a MU szurkolókat aligha nyugtatja meg az, h ott sok kupa a vitrinbe.
Varatrix
Director del Fútbol

2012.05.14. 15:18:39

LG írta:Érdekes, h a múltat általában a vesztes csapatok hozzák fel, a madridisták a győzelmeinknél sokszor emlegették a 9 BL címüket, meg a 31 bajnoki címüket. Most SAF-nak is csak ez maradt.
Szerintem ez azért más. :wink: A múlt hiányáról van szó. Bár tényleg kicsit kicsinyesen hangzik Saf szájából, de ha nem ő mondta volna mindenki elgondolkozna az igazságtartalmán.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.14. 15:11:59

Varatrix írta:A klubunk történelme mellettünk szól. Nem kell aggódnunk, gazdagabb a történelmünk bárkiénél, a Citynek még egy évszázadra lenne szüksége, hogy ugyanolyan sikeres legyen, mint mi" – fogalmazott Ferguson.

Fájó lehet egy City szinpatizánsnak, és fura SAF-tól ilyet hallani, de szerintem nagyon igaz. Én ezt a kijelentést nagyon osztom. Szerintem fontosak a hagyományok és hozzátartoznak ahhoz, hogy valakit nagy klubbnak nevezzenek. Nem csökkenteni szeretném az érdemeiket, az irány feltétlen jó. Ez az első lépése a vár építésnek. Szerintem a jövő szezon lesz meghatározó a Citynek, hogy megtudnak e ragadni európa krémjében !? Amihez minimumnak érzem PL címvédést, de a Bl-ben is jelentősen többet kéne mutatniuk mint idén.

Come on you Spurs jövőre ismét BL ! :D
Érdekes, h a múltat általában a vesztes csapatok hozzák fel, a madridisták a győzelmeinknél sokszor emlegették a 9 BL címüket, meg a 31 bajnoki címüket. Most SAF-nak is csak ez maradt.
Varatrix
Director del Fútbol

2012.05.14. 15:06:44

A klubunk történelme mellettünk szól. Nem kell aggódnunk, gazdagabb a történelmünk bárkiénél, a Citynek még egy évszázadra lenne szüksége, hogy ugyanolyan sikeres legyen, mint mi" – fogalmazott Ferguson.

Fájó lehet egy City szinpatizánsnak, és fura SAF-tól ilyet hallani, de szerintem nagyon igaz. Én ezt a kijelentést nagyon osztom. Szerintem fontosak a hagyományok és hozzátartoznak ahhoz, hogy valakit nagy klubbnak nevezzenek. Nem csökkenteni szeretném az érdemeiket, az irány feltétlen jó. Ez az első lépése a vár építésnek. Szerintem a jövő szezon lesz meghatározó a Citynek, hogy megtudnak e ragadni európa krémjében !? Amihez minimumnak érzem PL címvédést, de a Bl-ben is jelentősen többet kéne mutatniuk mint idén.

Come on you Spurs jövőre ismét BL ! :D
recrea
Llegenda del Barça

2012.05.14. 12:29:59

Láttátok a Stoke-Bolton góljait?!

Mondjuk a Bolton góljai sem voltak mindennaposak, de amilyeneket a Stokkal lövettek. Elfogultság nélkül mondom, h egyik sem volt jogos, az első pedig egyenesen vicc kategória. A spori kezet foghat némelyik spanyol kollégájával.

Hiányérzetem van a Boltonnal kapcsolatban, véleményem szerint ilyen kerettel és gyakran mutatott jó játékkal önmagukat ejtették ki. Maradt bent gyengébb csapat náluk. Nagy kár...

Kíváncsi leszek, mi lesz Ádámmal, folyamatosan tudja hozni a jó teljesítményt, tapasztalatokat is szerzett, sztem nem a második ligába való. Bár ez lehet csak elfogultság.

Éredmes végignézni:

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... eo-2130685
Válasz küldése