Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már jönnek az összeesküvés elméletekargyelan írta:2-2nél a középkezdés után a QPR kezdte a játékot, és fogták és előreadták a labdát Hartnak, ott mi a [auto_cenzúra] akartak?? mért nem lehetett volna hátul passzolni, vagy valami?
Egyetértek, ezzel a kerettel már 3-4 fordulóval a vége előtt be kellett volna húzniuk a bajnokságot.albicelesteX írta:Személy szerint Mancinit nem tartom jó edzőnek,az Internél is akkor tudott valamit alakítani mikor kibombáztak a többiekkel a Calciopoli miatt,itt meg gyakorlatilag összehozták neki a PL legerősebb keretét és ezzel nyert nagy nehezen egy bajnokságot vagyis elbukott neki az MU egyet...
Sztem meg nem! Ők is elég sokat költöttek az utóbbi években, nem annyit, mint a City, MU, vagy a Chelsea, de pl. többet, mint a Pool, v. az Arsenal.Varatrix írta:Lehet őket nem szeretni, de ők azok akik nem a pénzükkel építettek egyre ütőképesebb csapatot. Jó áron jó focistákat vettek. Felfedeztek tehetségeket. Egyetlen igazi sztárként Adebayor jött. Szerintem példaértékűen haladtak előre. Bár nekem még nagy félelmem, hogy ha Harry otthagyja őket akkor gond lesz.messideco írta: Mint ahogyan a Sp*rs is...
Lehet őket nem szeretni, de ők azok akik nem a pénzükkel építettek egyre ütőképesebb csapatot. Jó áron jó focistákat vettek. Felfedeztek tehetségeket. Egyetlen igazi sztárként Adebayor jött. Szerintem példaértékűen haladtak előre. Bár nekem még nagy félelmem, hogy ha Harry otthagyja őket akkor gond lesz.messideco írta: Mint ahogyan a Sp*rs is...
No igen...LG írta:...
Először is, ez így alapos túlzás, másrészt meg korábban ez arány fordított volt a MU javára. Vagy az korrekt? Vagy az, h pl. Spanyolországban a tv-s jogdíjak nagy részére a Barca és a Real teszi rá a kezét?A United 5 év alatt igazolhatott annyit mint a City 2 év alatt, ez így talán korrekt.
Igazad van sok mindenben, de a kiemelt részhez:socio66 írta:...Mikaos írta:
nem lett volna szabad beengedni ezeket az európai fociba, teljesen felborítják a hagyományokat, felverik az árakat, kinek jó ez?
...
Várj, mindjárt megsajnálom őketmessideco írta:A United 5 év alatt igazolhatott annyit mint a City 2 év alatt, ez így talán korrekt.
Határozottan nem értek egyet, sem az első, sem a második gondolatoddal.socio66 írta:egyáltalán nem örülök, hogy győzött a pénz, győzött a zsoldoshadsereg, egy semmirekellő sejk meg tudta venni a világ legerősebb bajnoki címét.
szomorú.
persze a régi szurkolóknak nagy élmény lehet, valószínűleg azzal kalkuláltak hogy soha nem fognak semmilyen címet ünnepelni, erre tessék.
de remélem a béelben mindig lesz egy nagy múltú csapat, aki nem engedi ezeket a címhez.
A Citynek is van múltja bőségesen, ha nem is olyan eredményes, mint a városi riválisnak. De nekik is komoly tradícióik, és szurkolótáboruk van(és nem a mostanában csatlakozottakra gondolok, mert igenis sok Angliában nagyon, de más helyeken is akadnak régi City fanok), és abban, h nem tudtak olyan sikeresek lenni, mint United benne volt az is, h közel sem voltak olyan anyagi lehetőségeik. Most viszont ez megváltozott. Ettől az győzelemtől még nem lesznek nagy klub, de minden esélyük megvan a jövőben azzá válniuk.Varatrix írta:Szerintem ez azért más.LG írta:Érdekes, h a múltat általában a vesztes csapatok hozzák fel, a madridisták a győzelmeinknél sokszor emlegették a 9 BL címüket, meg a 31 bajnoki címüket. Most SAF-nak is csak ez maradt.A múlt hiányáról van szó. Bár tényleg kicsit kicsinyesen hangzik Saf szájából, de ha nem ő mondta volna mindenki elgondolkozna az igazságtartalmán.
Szerintem ez azért más.LG írta:Érdekes, h a múltat általában a vesztes csapatok hozzák fel, a madridisták a győzelmeinknél sokszor emlegették a 9 BL címüket, meg a 31 bajnoki címüket. Most SAF-nak is csak ez maradt.
Érdekes, h a múltat általában a vesztes csapatok hozzák fel, a madridisták a győzelmeinknél sokszor emlegették a 9 BL címüket, meg a 31 bajnoki címüket. Most SAF-nak is csak ez maradt.Varatrix írta:A klubunk történelme mellettünk szól. Nem kell aggódnunk, gazdagabb a történelmünk bárkiénél, a Citynek még egy évszázadra lenne szüksége, hogy ugyanolyan sikeres legyen, mint mi" – fogalmazott Ferguson.
Fájó lehet egy City szinpatizánsnak, és fura SAF-tól ilyet hallani, de szerintem nagyon igaz. Én ezt a kijelentést nagyon osztom. Szerintem fontosak a hagyományok és hozzátartoznak ahhoz, hogy valakit nagy klubbnak nevezzenek. Nem csökkenteni szeretném az érdemeiket, az irány feltétlen jó. Ez az első lépése a vár építésnek. Szerintem a jövő szezon lesz meghatározó a Citynek, hogy megtudnak e ragadni európa krémjében !? Amihez minimumnak érzem PL címvédést, de a Bl-ben is jelentősen többet kéne mutatniuk mint idén.
Come on you Spurs jövőre ismét BL !