Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem látom az összeférhetetlenséget.sjd írta:Mert ugye te nagyon szurkolsz annak, hogy lehetőleg minél több feltörekvő csapat érjen fel és törje meg a nagyok a hegemóniájátLG írta:Jó lenne, ha Tottenham vissza térne a Redknapp előtti eredményeihez, azaz ne legyen sok köze az első 4 hely vmelyikéhez.
Mert ugye te nagyon szurkolsz annak, hogy lehetőleg minél több feltörekvő csapat érjen fel és törje meg a nagyok a hegemóniájátLG írta:Hasonló sikereket kivánok neki, mint amilyeneket a Chelseavel is elért. Jó lenne, ha Tottenham vissza térne a Redknapp előtti eredményeihez, azaz ne legyen sok köze az első 4 hely vmelyikéhez.
Big Seven...még jobb!sjay írta: Én a Newcastle-t is ide venném, szépen megerősítették a Szarkákat, igazán jó és fiatal játékosaik vannak. Tiote,Cabaye,Krul,Ba,Demba Cissé,Ben Arfa.. Erős nevek.
Én a Newcastle-t is ide venném, szépen megerősítették a Szarkákat, igazán jó és fiatal játékosaik vannak. Tiote,Cabaye,Krul,Ba,Demba Cissé,Ben Arfa.. Erős nevek.kurdt írta:
Kifejtenéd bővebben, hogy miért a baj azzal, hogy a Tottenham jól teljesít?
Nekem kifejezetten tetszik, hogy egy ideje már nem minden évben a United-Chelsea-Arsenal-Liverpool négyes végez az élen. Ott van már a City és a Tottenham is (utóbbi ráadásul egy ép ésszel, évek munkájával felépített csapat).
Ha a 'Pool összeszedné magát, akkor a régi 'Big Four'-t felváltaná egy 'Big Six', ami nekem eléggé bejönne...
Kifejtenéd bővebben, hogy miért a baj azzal, hogy a Tottenham jól teljesít?LG írta:Hasonló sikereket kivánok neki, mint amilyeneket a Chelseavel is elért. Jó lenne, ha Tottenham vissza térne a Redknapp előtti eredményeihez, azaz ne legyen sok köze az első 4 hely vmelyikéhez.
Hasonló sikereket kivánok neki, mint amilyeneket a Chelseavel is elért. Jó lenne, ha Tottenham vissza térne a Redknapp előtti eredményeihez, azaz ne legyen sok köze az első 4 hely vmelyikéhez.
Én azt is el tudom képzelni, hogy RvP-t kissé visszavonja Wenger, amolyan Messi-féle osztogatónak, és a Giroud-Podolski csatárpáros fog előtte szerepelni, ami talán jobb lehet Poldinak, mert így nem kéne annyira kihúzódnia a szélre, pláne, ha pl. Walcott vagy Gervinho is játszik a középpályán.bence-barca írta:Nem tudom én látom-e csak így, de Giroud igazolásával Poldi rosszul járt. Mégpedig azért (most úgy számolok, h RvP marad) nyilván a hollan lesz az első számú csatár. Egy esetleges sérülés vagy pihenteténél gondolom Giroud meg be RvP helyére. Ezáltal szerintem Poldi ki fog szorulni a szélre, ahol meg láthatju, h teljesít... Szóval, hacsak nem sérül le mindkettő, szerintem szálen lesz, ami meg a veszte is lehet...
De remélem meg lesz találva az a megoldás, ami mindenkinek jó lesz. Mindenestre most 3 elég jó csatár lesz ott, kérdés a 2 új kötül kinek, h jön be Anglia..
Innen a gép előtt ülve nehéz megmondaniozsimiki írta: Csabi!
RvP akkor sanszos, hogy marad? Hogy látod?
Szerintem épp,hogy egy Arsenal szintű csapat neki a tökéletes. Reális esélyeik nincsenek nagy trófeára, de nem is középcsapat. Kb így jellemezném Podolskit is, nem világklasszis, de nem is átlagos játékos. Bayern nagy falat volt neki, de azért nagyon nem lógott ki, Kölnből felfelé igen, szerintem pont az aranyközépút lesz az Arsenal.kanty írta:Én nagy jövőt Podolskinak nem jósolok. Volt neki lehetősége, hogy a legmagasabb szinten bizonyítson, de nem jött össze, nem hiszem, hogy ez most másként lesz.
Neki a Köln tökéletes volt, ahhoz jó, hogy egy olyan kaliberű csapatnak a vezére legyen, de egy Arsenal szintű csapat szerintem sok lesz neki.
Ez igaz,kíváncsi leszek mennyit tud hozzátenni.LG írta: Podolski legalább olyan szempontból jobb igazolás, h nem akkora zsákbamacska, mint 17-19 éves gyerekek.
Egy szóval sem mondtam, h nem zavar. csak nem kergetek hiú ábrándokat. A legnagyobb baj a tulajdonosokkal van, ők nem hajlandóak elég pénzt áldozni a csapatba, addig pedig nem nagyon várhatók eredmények.miihii írta:Akkor lényegben te elégedett vagy a csapatoddal és nem csalódást keltő számodra,h sokadik éve bontogatják a szárnyaikat,ami után egy hónap alatt szárnyaszegetté válik az egész? Abszolút nem zavar,h minden létező sorozatban pár héten belül összedől az addig építgetett kártyavár és marad a "majd jövőre" szlogen?LG írta:Sztem meg tavaly egy percig sem reménykedett senki a bajnoki címben, ahogy az előző években sem. Nem arról van szó, h elköltenénk 100 milliókat, és minden szezonnak bajnokesélyes álmokkal állnék neki. Tavaly valóban volt egy nagyon húzós időszak, ami a Milan elleni 4-0-val teljesedett ki, de onnan azért nagy küzdelemben visszajött a csapat, 3. helynél jobbat ebből az Arsenalból nem lehetett volna kihozni, megelőztük a Chelsea-t és a Tottenham-et is, utóbbinak sok sikert az EL-ben.
Akkor lényegben te elégedett vagy a csapatoddal és nem csalódást keltő számodra,h sokadik éve bontogatják a szárnyaikat,ami után egy hónap alatt szárnyaszegetté válik az egész? Abszolút nem zavar,h minden létező sorozatban pár héten belül összedől az addig építgetett kártyavár és marad a "majd jövőre" szlogen?LG írta:Sztem meg tavaly egy percig sem reménykedett senki a bajnoki címben, ahogy az előző években sem. Nem arról van szó, h elköltenénk 100 milliókat, és minden szezonnak bajnokesélyes álmokkal állnék neki. Tavaly valóban volt egy nagyon húzós időszak, ami a Milan elleni 4-0-val teljesedett ki, de onnan azért nagy küzdelemben visszajött a csapat, 3. helynél jobbat ebből az Arsenalból nem lehetett volna kihozni, megelőztük a Chelsea-t és a Tottenham-et is, utóbbinak sok sikert az EL-ben.