Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Az hogy van Persie egy nem is tudom mi, az miért Wenger hibája?messideco írta:
WENGER TAKARODJ!!!!!

Na, ezek után leszek kiváncsi az ágyúsokre, hogy hogyan fognak szerepelni.ab1daL írta:Robin van Persie, az Arsenal labdarúgócsapatának klasszis támadója bejelentette, nem hosszabbítja meg jövőre lejáró szerződését, mivel nem ért egyet a klub jövőbeli terveivel.
Az igazi kapitány mi?Az lesz a szép, ha elmegy a Citybe, amire komoly sanszot adok, trófeákat nyerhet, már pedig ezzel indokolja a döntését.
Mondjuk erre ne vegyen senki se mérget, de: A BBC munkatársa, Ian McGarry a következőket posztolta Twitteren: "Van Persie két héten belül a Cityhez igazol, nagyjából 22 millió fontért. Heti 225 ezret fog keresni, a megállapodás már megszületett."

Ú de nem csipázom ezt a Van P-t! Pont ő volt aki tavaly sarazta Fabrét meg Nasrit meg a távozókat, hogy ez könyű út és nem is akrtak elmenni csak elhaggyák a süllyedő hajót meg hasonló baromságok. Ő meg tökös és lelép egy évre rá, ami nem is zavarna ha nem lenne egy képmutató figura.barca99 írta:Pont egy órája láttam, hogy linkelte twitteren a honlapját, de nem igazán érdekelt, erre most futok bele, hogy nem hosszabbít. Nem csodálom, hogy mostanában becsavarodtak az Ágyús drukkerek, mostanában aki megkapja a csk-szalagot, az hamarosan lelép tőlük.Henry, Gallas, Cesc, most RvP... és Wenger így is kiharcolja majd a BL helyet.

Én nem látom az összeférhetetlenséget.sjd írta:Mert ugye te nagyon szurkolsz annak, hogy lehetőleg minél több feltörekvő csapat érjen fel és törje meg a nagyok a hegemóniájátLG írta:Jó lenne, ha Tottenham vissza térne a Redknapp előtti eredményeihez, azaz ne legyen sok köze az első 4 hely vmelyikéhez.

Mert ugye te nagyon szurkolsz annak, hogy lehetőleg minél több feltörekvő csapat érjen fel és törje meg a nagyok a hegemóniájátLG írta:Hasonló sikereket kivánok neki, mint amilyeneket a Chelseavel is elért. Jó lenne, ha Tottenham vissza térne a Redknapp előtti eredményeihez, azaz ne legyen sok köze az első 4 hely vmelyikéhez.
Big Seven...még jobb!sjay írta: Én a Newcastle-t is ide venném, szépen megerősítették a Szarkákat, igazán jó és fiatal játékosaik vannak. Tiote,Cabaye,Krul,Ba,Demba Cissé,Ben Arfa.. Erős nevek.

Én a Newcastle-t is ide venném, szépen megerősítették a Szarkákat, igazán jó és fiatal játékosaik vannak. Tiote,Cabaye,Krul,Ba,Demba Cissé,Ben Arfa.. Erős nevek.kurdt írta:
Kifejtenéd bővebben, hogy miért a baj azzal, hogy a Tottenham jól teljesít?
Nekem kifejezetten tetszik, hogy egy ideje már nem minden évben a United-Chelsea-Arsenal-Liverpool négyes végez az élen. Ott van már a City és a Tottenham is (utóbbi ráadásul egy ép ésszel, évek munkájával felépített csapat).
Ha a 'Pool összeszedné magát, akkor a régi 'Big Four'-t felváltaná egy 'Big Six', ami nekem eléggé bejönne...

Kifejtenéd bővebben, hogy miért a baj azzal, hogy a Tottenham jól teljesít?LG írta:Hasonló sikereket kivánok neki, mint amilyeneket a Chelseavel is elért. Jó lenne, ha Tottenham vissza térne a Redknapp előtti eredményeihez, azaz ne legyen sok köze az első 4 hely vmelyikéhez.

Hasonló sikereket kivánok neki, mint amilyeneket a Chelseavel is elért. Jó lenne, ha Tottenham vissza térne a Redknapp előtti eredményeihez, azaz ne legyen sok köze az első 4 hely vmelyikéhez.
Én azt is el tudom képzelni, hogy RvP-t kissé visszavonja Wenger, amolyan Messi-féle osztogatónak, és a Giroud-Podolski csatárpáros fog előtte szerepelni, ami talán jobb lehet Poldinak, mert így nem kéne annyira kihúzódnia a szélre, pláne, ha pl. Walcott vagy Gervinho is játszik a középpályán.bence-barca írta:Nem tudom én látom-e csak így, de Giroud igazolásával Poldi rosszul járt. Mégpedig azért (most úgy számolok, h RvP marad) nyilván a hollan lesz az első számú csatár. Egy esetleges sérülés vagy pihenteténél gondolom Giroud meg be RvP helyére. Ezáltal szerintem Poldi ki fog szorulni a szélre, ahol meg láthatju, h teljesít... Szóval, hacsak nem sérül le mindkettő, szerintem szálen lesz, ami meg a veszte is lehet...
De remélem meg lesz találva az a megoldás, ami mindenkinek jó lesz. Mindenestre most 3 elég jó csatár lesz ott, kérdés a 2 új kötül kinek, h jön be Anglia..