Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
kurdt
Megmentő :)

2012.07.03. 19:46:27

sjd írta:
LG írta:Jó lenne, ha Tottenham vissza térne a Redknapp előtti eredményeihez, azaz ne legyen sok köze az első 4 hely vmelyikéhez.
Mert ugye te nagyon szurkolsz annak, hogy lehetőleg minél több feltörekvő csapat érjen fel és törje meg a nagyok a hegemóniáját :roll:
Én nem látom az összeférhetetlenséget.
Szeretné, ha a kiscsapatok felzárkóznának, viszont a Tottenhamet ettől függetlenül utálja. Azzal gondolom semmi baja nem lenne, ha a Malaga jövőre megszorítaná a Valenciát vagy a Realt... :twisted:

Én is utálok egy csomó csapatot (najó, nem olyan sokat, kettőt tudnék kapásból mondani), de ez már off...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.03. 19:30:51

LG írta:
lui1698 írta:Villas-Boas :arrow: Tottenham

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... re-2145731
Hasonló sikereket kivánok neki, mint amilyeneket a Chelseavel is elért. Jó lenne, ha Tottenham vissza térne a Redknapp előtti eredményeihez, azaz ne legyen sok köze az első 4 hely vmelyikéhez.
Mert ugye te nagyon szurkolsz annak, hogy lehetőleg minél több feltörekvő csapat érjen fel és törje meg a nagyok a hegemóniáját :roll:
matador
Jugador d'estrella

2012.07.03. 19:27:08

Közben Antonio Valencia kapta meg a 7-es mezszámot Owen távozásával. Az ecuadori állítólag maga kérte a mezszámot. Szvsz az elmúlt években mutatott játékával rá is szolgált, szerintem a PL legjobb szélsője jelenleg (a Silva-féle támadó középpályásokat nem számítva, tehát a Bale-Malouda-Nani-Walcott-vonulatot nézve).

Kagawa a 26-os, Powell a 25-ös mezszámot kapta. Kagawán nem lesz nyomás, előtte Obertan, Manucho és Taibi viselte a meszámot :lol: Powell pedig 25-ös volt a Crewe-ban is.
kurdt

2012.07.03. 18:46:44

sjay írta: Én a Newcastle-t is ide venném, szépen megerősítették a Szarkákat, igazán jó és fiatal játékosaik vannak. Tiote,Cabaye,Krul,Ba,Demba Cissé,Ben Arfa.. Erős nevek.
Big Seven...még jobb! 8)
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2012.07.03. 18:36:38

kurdt írta:
Kifejtenéd bővebben, hogy miért a baj azzal, hogy a Tottenham jól teljesít?
Nekem kifejezetten tetszik, hogy egy ideje már nem minden évben a United-Chelsea-Arsenal-Liverpool négyes végez az élen. Ott van már a City és a Tottenham is (utóbbi ráadásul egy ép ésszel, évek munkájával felépített csapat).
Ha a 'Pool összeszedné magát, akkor a régi 'Big Four'-t felváltaná egy 'Big Six', ami nekem eléggé bejönne...
Én a Newcastle-t is ide venném, szépen megerősítették a Szarkákat, igazán jó és fiatal játékosaik vannak. Tiote,Cabaye,Krul,Ba,Demba Cissé,Ben Arfa.. Erős nevek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.03. 18:27:14

Arsenal szurkoló LG ha minden igaz, így meg elvből utálja a Spurst :mrgreen:

Én ha Anglia akkor Pool és kicsit Arsenal örülök pl Giroud érkezésének Londonba, jó lesz ő ott.
Kép
Kép
Kép
kurdt

2012.07.03. 18:23:39

LG írta:

Hasonló sikereket kivánok neki, mint amilyeneket a Chelseavel is elért. Jó lenne, ha Tottenham vissza térne a Redknapp előtti eredményeihez, azaz ne legyen sok köze az első 4 hely vmelyikéhez.
Kifejtenéd bővebben, hogy miért a baj azzal, hogy a Tottenham jól teljesít?
Nekem kifejezetten tetszik, hogy egy ideje már nem minden évben a United-Chelsea-Arsenal-Liverpool négyes végez az élen. Ott van már a City és a Tottenham is (utóbbi ráadásul egy ép ésszel, évek munkájával felépített csapat).
Ha a 'Pool összeszedné magát, akkor a régi 'Big Four'-t felváltaná egy 'Big Six', ami nekem eléggé bejönne...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.07.03. 16:03:19

lui1698
Llegenda del Barça

2012.07.03. 15:21:04

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.27. 09:22:27

bence-barca írta:Nem tudom én látom-e csak így, de Giroud igazolásával Poldi rosszul járt. Mégpedig azért (most úgy számolok, h RvP marad) nyilván a hollan lesz az első számú csatár. Egy esetleges sérülés vagy pihenteténél gondolom Giroud meg be RvP helyére. Ezáltal szerintem Poldi ki fog szorulni a szélre, ahol meg láthatju, h teljesít... Szóval, hacsak nem sérül le mindkettő, szerintem szálen lesz, ami meg a veszte is lehet...
De remélem meg lesz találva az a megoldás, ami mindenkinek jó lesz. Mindenestre most 3 elég jó csatár lesz ott, kérdés a 2 új kötül kinek, h jön be Anglia..
Én azt is el tudom képzelni, hogy RvP-t kissé visszavonja Wenger, amolyan Messi-féle osztogatónak, és a Giroud-Podolski csatárpáros fog előtte szerepelni, ami talán jobb lehet Poldinak, mert így nem kéne annyira kihúzódnia a szélre, pláne, ha pl. Walcott vagy Gervinho is játszik a középpályán.

szerk.: Szerintem inkább Giroud-nak lesz jobb a PL, de meglátjuk.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.27. 01:33:18

Nem tudom én látom-e csak így, de Giroud igazolásával Poldi rosszul járt. Mégpedig azért (most úgy számolok, h RvP marad) nyilván a hollan lesz az első számú csatár. Egy esetleges sérülés vagy pihenteténél gondolom Giroud meg be RvP helyére. Ezáltal szerintem Poldi ki fog szorulni a szélre, ahol meg láthatju, h teljesít... Szóval, hacsak nem sérül le mindkettő, szerintem szálen lesz, ami meg a veszte is lehet...
De remélem meg lesz találva az a megoldás, ami mindenkinek jó lesz. Mindenestre most 3 elég jó csatár lesz ott, kérdés a 2 új kötül kinek, h jön be Anglia..
PCsabi
aka Game90

2012.06.27. 00:08:04

Giroud megerősítette, hogy a Chelsea is érdeklődött iránta, de ő a stabilitás és a klub filozófiája miatt inkább az Arsenalt választotta.

Viszont állítólag M'Vila kikerült a képből.
ozsimiki írta: Csabi!

RvP akkor sanszos, hogy marad? Hogy látod?
Innen a gép előtt ülve nehéz megmondani :)

Az EB előtt nem sikerült megegyezniük (állítólag azt akarta/akarja, hogy legyen megerősítve a keret), az EB alatt értelemszerűen nem tárgyaltak ill. megtiltották neki, hogy nyilatkozzon a jövőjével kapcsolatban, szóval sok minden nem derült ki. Gondolom most a szabadságát tölti, aztán valamikor július elején visszatér a csapathoz, majd leülnek tárgyalni. A családja jól érzi magát London-ban, bőven 100k fölött kapna hetente, viszont érdeklődik iránta a ManCity és a Juve is, de szerintem közülük csak az előbbi jelentene neki egyértelműen előrelépést.

Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy a maradására nagyobb az esély, de tavaly ugyanezt mondtam Fabregas-nál is :D

Ebben is van valami:
Viszont ha pesszimistábban nézzük a helyzetet, akkor két 10 millió fölötti értékű és van Persie-hez hasonlóan bal lábas támadó érkezése akár a holland távozását is előrevetítheti.

http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... _da_house/
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.26. 13:54:13

kanty írta:Én nagy jövőt Podolskinak nem jósolok. Volt neki lehetősége, hogy a legmagasabb szinten bizonyítson, de nem jött össze, nem hiszem, hogy ez most másként lesz.
Neki a Köln tökéletes volt, ahhoz jó, hogy egy olyan kaliberű csapatnak a vezére legyen, de egy Arsenal szintű csapat szerintem sok lesz neki.
Szerintem épp,hogy egy Arsenal szintű csapat neki a tökéletes. Reális esélyeik nincsenek nagy trófeára, de nem is középcsapat. Kb így jellemezném Podolskit is, nem világklasszis, de nem is átlagos játékos. Bayern nagy falat volt neki, de azért nagyon nem lógott ki, Kölnből felfelé igen, szerintem pont az aranyközépút lesz az Arsenal.

u.i.:

Csabi!

RvP akkor sanszos, hogy marad? Hogy látod?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
messideco
Presidente del Barça

2012.06.26. 13:48:42

Akkor ez már hivatalos :D Szuper.
Gervinho, Poldi, Rvp,Giroud,Walcott, Ox, nem hangzik rosszul
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2012.06.26. 12:25:17

Kép

Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.06.25. 18:03:30

Danny Murphy öt fulhames szezon után (198 meccs, 28 gól) a Blackburnbe igazolt ingyen, két évre.
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.23. 18:30:42

Én nagy jövőt Podolskinak nem jósolok. Volt neki lehetősége, hogy a legmagasabb szinten bizonyítson, de nem jött össze, nem hiszem, hogy ez most másként lesz.
Neki a Köln tökéletes volt, ahhoz jó, hogy egy olyan kaliberű csapatnak a vezére legyen, de egy Arsenal szintű csapat szerintem sok lesz neki.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.06.23. 17:46:18

Tavaly, amikor ment Nasri és Fab, már akkor sem volt szó a bajnoki címről, inkább arról, hogy valahogy a legjobb 4-ben végezzünk. A 2012/2013-as szezonban is ez lesz a cél, ManCity - ManUnited duó befoghatatlan (bár utóbbinál én visszaesést várok), jelen pillanatban a Chelsea-t várom a 3., minket pedig a 4. helyre (best case scenario: 3. hely).

Amúgy ebben a csapatépítési projektben nekem az fáj a legjobban, hogy ebben a nyeretlen időszakban is volt Wenger-nek 2-3x alkalma arra, hogy tényleg egy címekre esélyes csapatot összerakjon és ehhez csak annyi kellett volna, hogy szezononként +20 milliót elköltsön (például több évig Almunia-t kellett nézni a kapuban, mennyivel jobb lett volna mondjuk Lloris vagy Denilson helyett egy normális CM). Jó, persze tudom, hogy erre nem volt lehetősége...

Gervinho tényleg buta, a hatalmas homloka mögött nincsen ész. Én egy viszonylag erős szezont vártam volna tőle a lille-i remeklése után, de csalódást okozott, mondjuk a szezon második felében már az önbizalmával is problémák voltak, remélem a 2. szezonjában felveszi a ritmust.

Podolski meg tuti, hogy a szélen fog játszani, Giroud 99%, hogy jön, szóval én egy RvP - Giroud - Poldi hármast várok előre.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.06.23. 15:17:39

Szerintem ott bukhat meg Poldi, h Wenger kirakja a szélre.
RvP t aligha fogja kiszorítani...sőt! Ha még esetleg Giroud is jönne...
Szóval szerintem bukás lesz neki. Szélen nem jó.
messideco
Presidente del Barça

2012.06.23. 14:36:46

Ajjaj, ez fájt :(

Arsenal’s trophy hopes dealt a major blow as Emirates Cup is cancelled this season due to Olympics
Kép
"And my heart will leave you never."
barca99
Llegenda del Barça

2012.06.23. 13:53:59

Gervinho is jó volt a bajnok Lille-ben, aztán előbb-utóbb csak kibukott, hogy buta mint a tök. Én Podolskitól sem várok sokat, lesz pár jó meccse, talán hoz egy átlagot, de nem is emlékszem, mikor olvastam róla utóljára jót. És ugye a Bayernből is talán azért jött el, mert volt valami balhéja, nem jött ki valakivel, emberileg sem egy egyszerű eset. Érdekes lesz, mindenesetre.
miihii
KHAL

2012.06.23. 13:30:13

LG írta: Podolski legalább olyan szempontból jobb igazolás, h nem akkora zsákbamacska, mint 17-19 éves gyerekek.
Ez igaz,kíváncsi leszek mennyit tud hozzátenni.
De arra még inkább,h mikor fog sérült listára kerülni :oops: Prognosztizálható,h a felkészülés,vagy az első pár forduló során a maródiak listáján lesz,az elképesztő átoknak köszönhetően,ami az Ágyúsokat jellemzi.
(Félreértés ne essék,egyáltalán nem kívánom neki,de igen meglepne,ha egy fél szezont akár ki tudna húzni.Olyan "stílszerű" lenne...)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.23. 11:22:16

miihii írta:
LG írta:Sztem meg tavaly egy percig sem reménykedett senki a bajnoki címben, ahogy az előző években sem. Nem arról van szó, h elköltenénk 100 milliókat, és minden szezonnak bajnokesélyes álmokkal állnék neki. Tavaly valóban volt egy nagyon húzós időszak, ami a Milan elleni 4-0-val teljesedett ki, de onnan azért nagy küzdelemben visszajött a csapat, 3. helynél jobbat ebből az Arsenalból nem lehetett volna kihozni, megelőztük a Chelsea-t és a Tottenham-et is, utóbbinak sok sikert az EL-ben. :lol:
Akkor lényegben te elégedett vagy a csapatoddal és nem csalódást keltő számodra,h sokadik éve bontogatják a szárnyaikat,ami után egy hónap alatt szárnyaszegetté válik az egész? Abszolút nem zavar,h minden létező sorozatban pár héten belül összedől az addig építgetett kártyavár és marad a "majd jövőre" szlogen? :wink:
Egy szóval sem mondtam, h nem zavar. csak nem kergetek hiú ábrándokat. A legnagyobb baj a tulajdonosokkal van, ők nem hajlandóak elég pénzt áldozni a csapatba, addig pedig nem nagyon várhatók eredmények.
Podolski legalább olyan szempontból jobb igazolás, h nem akkora zsákbamacska, mint 17-19 éves gyerekek.
miihii
KHAL

2012.06.23. 10:57:50

LG írta:Sztem meg tavaly egy percig sem reménykedett senki a bajnoki címben, ahogy az előző években sem. Nem arról van szó, h elköltenénk 100 milliókat, és minden szezonnak bajnokesélyes álmokkal állnék neki. Tavaly valóban volt egy nagyon húzós időszak, ami a Milan elleni 4-0-val teljesedett ki, de onnan azért nagy küzdelemben visszajött a csapat, 3. helynél jobbat ebből az Arsenalból nem lehetett volna kihozni, megelőztük a Chelsea-t és a Tottenham-et is, utóbbinak sok sikert az EL-ben. :lol:
Akkor lényegben te elégedett vagy a csapatoddal és nem csalódást keltő számodra,h sokadik éve bontogatják a szárnyaikat,ami után egy hónap alatt szárnyaszegetté válik az egész? Abszolút nem zavar,h minden létező sorozatban pár héten belül összedől az addig építgetett kártyavár és marad a "majd jövőre" szlogen? :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.23. 10:03:42

Sztem meg tavaly egy percig sem reménykedett senki a bajnoki címben, ahogy az előző években sem. Nem arról van szó, h elköltenénk 100 milliókat, és minden szezonnak bajnokesélyes álmokkal állnék neki. Tavaly valóban volt egy nagyon húzós időszak, ami a Milan elleni 4-0-val teljesedett ki, de onnan azért nagy küzdelemben visszajött a csapat, 3. helynél jobbat ebből az Arsenalból nem lehetett volna kihozni, megelőztük a Chelsea-t és a Tottenham-et is, utóbbinak sok sikert az EL-ben. :lol:
Válasz küldése