Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha lenne egy ilyen csoport, akkor szinte biztos h Ciprus jutna tovább.Game90 írta:Mi már középcsapat sem vagyunkKéne indítani egy másik selejtezőcsoportot, ahol ilyen ellenfelek lennének: Málta, San Marino, Liechtenstein, Azerbajdzsán, Feröer-szigetek, Ciprus. Talán óriási csatában meglenne az első hely.
Csatlakozom, ha lenen S2-m még akkor se néztem volna, inkább nézem a hangyák háborúját, vagy az adásszünetete, mint azokat...
Csatlakozom, ha lenen S2-m még akkor se néztem volna, inkább nézem a hangyák háborúját, vagy az adásszünetete, mint azokat...sasi1 írta:....... én meg azt nem értem, hogy még vannak emberek, akik magyar válogatott meccset néznek.....
....... én meg azt nem értem, hogy még vannak emberek, akik magyar válogatott meccset néznek.....Shandor írta:Én nem értem, miért van itt mindenki ennyire elkenődve. Most őszintén: mit vártatok?
Végülis az első félidőben még viszonylag partiban is voltunk... Aztán, teljes káó. És a norvégok sincsenek ott a világ élvonalában, mégis kaptunk egy négyest.ozsimiki írta:Ismét bejött amire számítani lehetett,bevallom én "csak" 3-0ra tippeltem![]()
Amúgy tudni kell rólam,hogy optimista vagyok,de ez jelen helyzetben csupa realitás
![]()
![]()
Index kééész van![]()
U.i.grecki,sorry félreértettelek,azt hittem,a "nagyok" meccsére fogadtál,nem pedig az utánpótláséra
De, igen. Végünk van, mint a botnak. A magyar labdarúgás egy nagy halom trágya, amelyen túl sok kakas kapirgál, és túl sokat talál. A magyarfoci intézményes kereteit meg KELL szüntetni. A klinikai halál állapotában van, le kell venni a gépről, és hagyni kell eltávozni - a vezetőkkel együtt.Dagoth ur írta:4-0 és még nincs vége....
Azt persze gondolhattuk,hogy ebből vereség lesz a vége,na de hogy ilyen súlyosSajna egyre lejjebb azon a bizonyos lejtőn...
Én már egy Málta elleni hazai vereségen sem lepődnék meg,sajna ez a szomorú valóság
Riise ugrott rá Riisére, és még neki állt feljebb!
De, igenis milliomosok. Mellettem való lépcsőházban lakik/ott Horváth András, a Sopron labdarúgója. A legújabb Audival jár, de emberileg nulla. Tizenévesen együtt fociztam vele a grundon, ma pedig alig akar megismerni.Boixos írta:Fiatalok!
nem kell ezt a sz.ar magyarfocit nézni, vannak annál sokkal hasznosabb és fontosabb dolgok is! például ápoljátok a családi kapcsolataitokat!
sokkal jobban jártok, mint azzal, h ha ezeken a szerencsétlen, ámde azért milliomos fa.szokon idegesítitek magatokat!
[szerk.] bocsánat, nem milliomos,viszont ebből a sz.ar semmiből nagyon kellemesen megélő fa.szokon... stb.
Elég keményvarga tamás írta:Mindenkinek ajánlom az index.hu élő közvetítését a norvég-magyarról. Nagyon Durva!!!