Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
noname
Llegenda del Barça

2007.06.07. 09:40:02

Game90 írta:Mi már középcsapat sem vagyunk :roll: Kéne indítani egy másik selejtezőcsoportot, ahol ilyen ellenfelek lennének: Málta, San Marino, Liechtenstein, Azerbajdzsán, Feröer-szigetek, Ciprus. Talán óriási csatában meglenne az első hely.
Ha lenne egy ilyen csoport, akkor szinte biztos h Ciprus jutna tovább.
Ideje lenne sok változtatásnak.A baj a klubcsapatoknál van:nem veszik elég komolyan a focit és nincs senki,aki befektetne egy klubcsapatba. Csak meg kell nézni a románok példáját.Nehány éve a válogatottjuk katasztrófa volt, a klubcsapataik pedig még a magyaroknál is gyengébbek.Most sokkal komolyabban veszik a játékosok a focit, vannak komoly befektetők és már olyan csapataik vannak, amik európában is megállják a helyüket(Bukarestből a Dinamo,Rapid,Steaua, ezenkívül a Kolozsvári CFR is erős és még vannak példák)Ha a magyar fociban is hasonlóan nagy változások lennének, talán ki lehetne mászni a gödörből.
A Fifa egy szégyen
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.07. 08:51:56

Csatlakozom, ha lenen S2-m még akkor se néztem volna, inkább nézem a hangyák háborúját, vagy az adásszünetete, mint azokat...

Nekem van, de inkább Barátok köztet néztem, aztán meg második világháborút a National Geographicon. :) 8)
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2007.06.07. 08:34:46

sasi1 írta:....... én meg azt nem értem, hogy még vannak emberek, akik magyar válogatott meccset néznek.....
Csatlakozom, ha lenen S2-m még akkor se néztem volna, inkább nézem a hangyák háborúját, vagy az adásszünetete, mint azokat...

Öcsém jön be tegnap mondja, 3-1 a norvégoknak és még félidő sincs, mondom ne viccelj már, miért nem hiszed el h 3-at katunk, mondom de azt igen, de hogy rúgjúnk akár egyet is, az lehetetlen :lol:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
sasi1
Entrenador del Barça

2007.06.07. 07:59:58

Shandor írta:Én nem értem, miért van itt mindenki ennyire elkenődve. Most őszintén: mit vártatok?
....... én meg azt nem értem, hogy még vannak emberek, akik magyar válogatott meccset néznek.....
Shandor
Jugador d'estrella

2007.06.07. 01:51:43

Én nem értem, miért van itt mindenki ennyire elkenődve. Most őszintén: mit vártatok?

Az 1. félidőre azt mondja az ember, hogy okés. Csakhogy kaptunk egy amatőr gólt - a rutinus Végh Zotya nem tud szólni valamelyik nyikhaj gyereknek, h "Figy! Van itt egy norvég előttem, takarítsd már el kérlek" (ha már a játékos nem éri fel ésszel). Én tényleg elégedett voltam az első félidő után: mertek cselezni, volt 2 helyzet (plusz Juhász 'vállalása'). Mindkettő szép akció volt. Lényegében partiban voltak.
Hogy a 2. félidőben mi történt, nem tudom, mert az nem volt szerencsém látni.. Biztos elfáradtak (fejben+fizikálisan is).

Egyébként az eredmény engem régóta nem érdekel.. Kijutni úgysem fogunk, akkor meg nem mindegy melyik kalap?!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.06.07. 00:08:16

Várhidi Péter - Index.hu-ról, nyilatkozat:

Lám-lám, a kapitány is hasonlóan látta a meccset, mint mi. "Jobban futballoztunk, mint Görögország ellen, de sajnos gólt nem tudtunk szerezni" - nyilatkozta a mérkőzés után az mlsz-hu-nak Várhidi Péter. Ą"A hazaiak első gólja után voltak helyzeteink, de Carew-t nem tudtuk kikapcsolni, és ez döntőnek bizonyult. Az első félidő végén és a második elején több lehetőségünk is volt, mégis mi kaptunk gólt. Ez a találat sorsdöntőnek is bizonyult, mert villámgyorsan jött a harmadik norvég gól, holott addig úgy tűnt, fel tudjuk venni a versenyt a házigazdákkal" - mondta a válogatott élén három év türelmi időt kérő szakember.

"Igyekeztünk ellenfelünk jobboldalára játszani, mert ott éreztem megfoghatóbbnak a csapatot, és ennek eredményeként sikerült is időnként létszámfölénybe kerülnünk a középpályán, de sajnos a tizenhatoshoz érve már semmi sem jött össze nekünk. Az eredmény ellenére ebből a meccsből is sokat tanulhatunk, a mai magyar válogatott fiatal csapat, a játékosok még sokat fejlődhetnek. Ma nem tudtunk a kellő határozottsággal védekezni, Pedersennel, Iversennel és Carew-val fizikálisan nem tudtuk felvenni a harcot, és ez döntőnek bizonyult" - mondta Várhidi.

Belga - Huszonkét férfi, dalszöveg:

Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.
Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani.

No comment ...
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.06.06. 23:05:18

Komáim!
Azt mondta Garas Dezső a "Régi idők focija" című klasszikusban,
hogy:"-Kéne egy csapat!"
Ezt az óhajtást halljuk már évek óta és semmi nem történik.
Azzal láthatóan semmit sem érünk, hogy idegenlégiósaink már
vannak dögivel szinte Európa akármelyik részében.
A mi focink valamilyen "Bermuda-háromszög"!
Még a tehetség is elvész benne.
A moszkvai ifjúsági eb-győzelem és a Videoton UEFA-kupa ezüstérme
óta semmi sincs az asztalon.
A magyar foci korifeusai sem tudják, hogy mi a baj, de ha élvonalbeli
módszerekkel kisérleteznénk, az sem biztos, hogy beválna.
Tanácstalanság a köbön, egymásra mutogatás, fúrás, faragás.
Sok bába közt elvész a gyerek.
Közben pedig milliók költődnek el a semmire.
Jegyzi ezeket ide Krojf komátok.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.06. 22:19:32

ozsimiki írta:Ismét bejött amire számítani lehetett,bevallom én "csak" 3-0ra tippeltem :? :evil: Amúgy tudni kell rólam,hogy optimista vagyok,de ez jelen helyzetben csupa realitás :? :cry:

Index kééész van :lol:

U.i.grecki,sorry félreértettelek,azt hittem,a "nagyok" meccsére fogadtál,nem pedig az utánpótláséra :oops:
Végülis az első félidőben még viszonylag partiban is voltunk... Aztán, teljes káó. És a norvégok sincsenek ott a világ élvonalában, mégis kaptunk egy négyest.

Az pedig régen rossz, ha a 100 kiló izom Carew egy méter alatt kettőt ver a mi nagy hátvédreménységünkre... Márpedig ez történt a harmadik előtt...

Semmi baj Miki... Még csodálkoztam is rajta, hogy miért ennyire meglepő... Így viszont mégiscsak jobban zavar, hogy kikapott Andreev... :evil:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.06. 22:03:23

Ismét bejött amire számítani lehetett,bevallom én "csak" 3-0ra tippeltem :? :evil: Amúgy tudni kell rólam,hogy optimista vagyok,de ez jelen helyzetben csupa realitás :? :cry:

Index kééész van :lol:

U.i.grecki,sorry félreértettelek,azt hittem,a "nagyok" meccsére fogadtál,nem pedig az utánpótláséra :oops:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2007.06.06. 21:46:02

Mi már középcsapat sem vagyunk :roll: Kéne indítani egy másik selejtezőcsoportot, ahol ilyen ellenfelek lennének: Málta, San Marino, Liechtenstein, Azerbajdzsán, Feröer-szigetek, Ciprus. Talán óriási csatában meglenne az első hely.

VP: - Úgy vélem, jobban játszottunk, mint a görögök ellen, de egyszerűen nem tudtunk gólt rúgni - mondta a szakember. - Nem tudtuk megfogni John Carewt, olyan fizikai adottságai vannak, amelyekkel nem tudunk mit kezdeni, és nem használtuk ki a helyzeteinket. A szünetben többek között arra kértem a fiúkat, hogy próbáljuk meg a bal oldalon kihasználni a norvég jobbhátvéd gyengeségét, Gerát "eltoltuk" a szél irányába. Ez működött is, Buzsáky és Tóth összeszedték a lepattanókat, Hajnal és Gera jól kombinált, fölényben voltunk, de aztán a két gyorsan bekapott gól mindent eldöntött, bosszantó hibákat követtünk el. - Ez a gárda 2-3 év múlva is együtt tud játszani. Addigra fejlődhetnek egyénileg és csapatként is. Ez a norvég válogatott egy kész csapat, olyan játékosaik vannak, akikkel jelenleg nem tudjuk felvenni a versenyt, de érzem a jövőt a mieinkben.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
noname
Llegenda del Barça

2007.06.06. 21:39:06

Egyre lejjebb és lejjebb.Szerencsére nem láttam a meccset. Érdekel most mi lesz a kifogás, vagy ebből a vereségből is csak tanulni kell. :evil:
Lassan már San Marino is komoly vetélytárs lesz. :cry:
A Fifa egy szégyen
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.06.06. 20:56:22

Nem láttam a meccset,de valami ilyemi arányú vereségre számítottam... :oops:
PCsabi
aka Game90

2007.06.06. 20:52:56

Norvégia - Magyaro. 4-0.

Norvégia Máltát is 4-0-ra verte :roll: VP interjút :!:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.06. 20:52:26

Dagoth ur írta:4-0 és még nincs vége....
Azt persze gondolhattuk,hogy ebből vereség lesz a vége,na de hogy ilyen súlyos :? Sajna egyre lejjebb azon a bizonyos lejtőn...
Én már egy Málta elleni hazai vereségen sem lepődnék meg,sajna ez a szomorú valóság
De, igen. Végünk van, mint a botnak. A magyar labdarúgás egy nagy halom trágya, amelyen túl sok kakas kapirgál, és túl sokat talál. A magyarfoci intézményes kereteit meg KELL szüntetni. A klinikai halál állapotában van, le kell venni a gépről, és hagyni kell eltávozni - a vezetőkkel együtt.
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2007.06.06. 20:48:39

4-0 és még nincs vége....
Azt persze gondolhattuk,hogy ebből vereség lesz a vége,na de hogy ilyen súlyos :? Sajna egyre lejjebb azon a bizonyos lejtőn...
Én már egy Málta elleni hazai vereségen sem lepődnék meg,sajna ez a szomorú valóság
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.06. 20:47:56

Szánalom...

4-0... :cry: Most nézem az Indexen, nagyon készen van :D
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.06. 20:39:14

Tamás, oké, csak nem akartam, h nagyon sza.rrágónak tűnjön a duma...
mindenesetre ez olyan bugi, mintha mondjuk egy csapatnyi orvos sorra küldené a ravatalozóba a betegeket, mégis hatszámjegyű pénzeket szakítanának, mindezt nulla felelősséggel.

az index közvetítésén be viszont be lehet sz.rni. :lol: :lol: :lol:
Riise ugrott rá Riisére, és még neki állt feljebb!
PUYOL-XAVI-INIESTA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.06. 20:34:39

Csak azt nem értem, hogy megint mit akart VP ezzel a cserével. Berak egy 150 centis törpét a két méteres norvég mamutfenyők mellé? Úgy látom tanult mestertől (Rijkaardtól) :roll: :evil:

Szánalom.
Remélem nem indulunk a következő világbajnoki selejtezőn, mert megeshet velünk az a szégyen is, hogy Luxemburgnak sem tudunk gólt lőni...

Kezdődik a horvát-orosz derbi, telt ház a Maksimirban... Ott legalább lesz játék...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.06. 20:33:23

Boixos írta:Fiatalok!
nem kell ezt a sz.ar magyarfocit nézni, vannak annál sokkal hasznosabb és fontosabb dolgok is! például ápoljátok a családi kapcsolataitokat!
sokkal jobban jártok, mint azzal, h ha ezeken a szerencsétlen, ámde azért milliomos fa.szokon idegesítitek magatokat!

[szerk.] bocsánat, nem milliomos,viszont ebből a sz.ar semmiből nagyon kellemesen megélő fa.szokon... stb.
De, igenis milliomosok. Mellettem való lépcsőházban lakik/ott Horváth András, a Sopron labdarúgója. A legújabb Audival jár, de emberileg nulla. Tizenévesen együtt fociztam vele a grundon, ma pedig alig akar megismerni.
PCsabi
aka Game90

2007.06.06. 20:31:20

Én nem is nézem a meccset. Félidőben megnéztem az összefoglalót + a végén megnézem a gólokat. Nekem annyi elég is lesz.

Priskin le, Tisza be.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.06. 20:25:31

Fiatalok!
nem kell ezt a sz.ar magyarfocit nézni, vannak annál sokkal hasznosabb és fontosabb dolgok is! például ápoljátok a családi kapcsolataitokat!
sokkal jobban jártok, mint azzal, h ha ezeken a szerencsétlen, ámde azért milliomos fa.szokon idegesítitek magatokat!

[szerk.] bocsánat, nem milliomos,viszont ebből a sz.ar semmiből nagyon kellemesen megélő fa.szokon... stb.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.06. 20:23:54

Kiváncsi leszek most kire, ill. mire fogja a megalázó verést petike. Én őrá fogom. Tűnjön el, csak káoszt és anarchiát idéz elő. Nem mintha eddig rend lett volna.
doki
Entrenador del Barça

2007.06.06. 20:20:06

3-0
No comment!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.06. 20:19:35

3-0...

Bravó, uraim!
in to exile
PCsabi
aka Game90

2007.06.06. 19:49:21

varga tamás írta:Mindenkinek ajánlom az index.hu élő közvetítését a norvég-magyarról. Nagyon Durva!!!
Elég kemény :)

Félidő 1-0 :!:
Válasz küldése