Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt nem tudom, de az egyik fórumon azt feszegetik, hogy bajusztörp szerződése is pont eddig tart, így nem biztos, hogy ez véletlen...Game90 írta:Husztinak így mennyi meccset kell kihagynia?Bár azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy utána sem lép pályára.
Ez tényleg jó hír.Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=143986
Végre már vmi haladás a magyar fociban...
Azt nem is lehetrytuu írta:nem értem én az egész magyar profi futballt....
Áhh, ezek minden lépésükkel csak maguk alatt vágják a fát.Zozzy 5 írta:Ezzel aztán nagy csapást mértek rá...Game90 írta:A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a mai rendkívüli elnökségi ülésén úgy döntött, hogy Huszti Szabolcs 2007. december 31-ig nem szerepelhet a válogatottban.Mondjuk aki hisztériázik, annak nem kötelező a válogatottban szerepelni, akárhogy is hívják
Ezzel aztán nagy csapást mértek rá...Game90 írta:A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a mai rendkívüli elnökségi ülésén úgy döntött, hogy Huszti Szabolcs 2007. december 31-ig nem szerepelhet a válogatottban.
Na,No CommentGame90 írta:A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a mai rendkívüli elnökségi ülésén úgy döntött, hogy Huszti Szabolcs 2007. december 31-ig nem szerepelhet a válogatottban.
Kösz! Annál még ebben a sz.r időszakomban is több boldogság ér...Drigo írta:De előtte majd még névnapomon iszok Rátok.Így előre is sok BOLDOGSÁGOT.Többet, mint amit egy magyar válogatott meccs ad mostanában.
Olyan tényleg nincsDrigo írta:MAGYAR LABDARUGÚ VÁLOGATOTT, olyan NINCS
Ez igaz! Részemről nem is szidom azokat,akik nem nézik meg a fiúkat,és nem hisznek még a "csodában"...Boixos írta:az ember magyarságának a mértékegysége nem a válogatotthoz való viszonya. nem kötelező kitartani a sz.r mellett csak azért, mert ugyanolyan személyink van.
de természetesen az sem probléma, ha vki továbbra is bízik bennük, nekik rendkívűl tisztelem a türelmüket, és nagyon hosszú életet kívánok ehhez, mert szükségük lesz rá, ha vmi értékelhetőt akarnak látni a magyarfocistáktól.
Nem lehet kiállni úgy egy meccsre h a szövetségi kapitány kijelenti h "tanulni magyünk". Ilyen nincs, legalább küzdenénk, de ezek sz.rnak bele az egészbe. Nem jelent nekik semmit a címeres mez. Meg van a maguk "kis" pénzük és elvannak, mint a befőtt.robag írta:Úgy érzem itt az ideje hogy megvédjem a srácokat. Leírták már előttem hogy ez a csapat tanulni ment és megy még jó ideig minden ellenfeléhez. Tudjuk azt is hogy minden meccsünkben bent van 2-3 kapott gól. Viszont tegnap láttam végre egy focit is a fiainktól. Voltak remek megmozdulások, nagy helyzeteink és két gólt simán rúghattunk volna. És meg is érdemeltük volna.... Nem volt ez 4-0 meccs a látottak alapján..
Tiszteletben tartom a véleményed, de ne haragudj, egyet érteni vele nem tudok. Olyan nincs, hogy most tanulnak, addig ne legyen rajtuk nyomás. Ha nincs eredménykényszer, akkor soha az életben nem fognak felelősséggel kifutni a pályára. Ha nincs következménye a lélektelen, szurkoló-ellenes játéknak, akkor azt fogják mondani: mi a francnak küzdjünk, a pénzünk megvan, ha kikapunk, kikapunk. Az újságok meg azt írnak amit akarnak, minket nem érdekel, sőt be is ka.....ják. És különben is: akarásra nem osztanak pontot, de tőlük még azt sem látunk. VP pedig bebizonyította: a mágnestáblán profi módon tudja tologatni a figurákat, de a valóságban annyit ért hozzá, mint kisegér a műkorcsolyázáshoz. Csak beszél, beszél, és beszél, de beszélni fekve is lehet.robag írta:Úgy érzem itt az ideje hogy megvédjem a srácokat. Leírták már előttem hogy ez a csapat tanulni ment és megy még jó ideig minden ellenfeléhez. Tudjuk azt is hogy minden meccsünkben bent van 2-3 kapott gól. Viszont tegnap láttam végre egy focit is a fiainktól. Voltak remek megmozdulások, nagy helyzeteink és két gólt simán rúghattunk volna. És meg is érdemeltük volna.... Nem volt ez 4-0 meccs a látottak alapján..
Ezt vegyük úgy hogy nem is olvastam elDrigo írta:Jó ezt nem bántásból írtam, én sem vok egy helyesírás guru, sőt, ezen ne veszekedjünk, arra jó lenne a **** ManchesterRaziel írta:"Mit nézzek ezen a válogatottan" <-- ez milyen ragozás?
Ezt már rég kijavitottam![]()
![]()
![]()
![]()
Bocsi.