Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.12. 15:25:27

Game90 írta:Husztinak így mennyi meccset kell kihagynia? :roll: Bár azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy utána sem lép pályára.
Azt nem tudom, de az egyik fórumon azt feszegetik, hogy bajusztörp szerződése is pont eddig tart, így nem biztos, hogy ez véletlen...
PCsabi
aka Game90

2007.06.12. 15:24:14

Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=143986
Végre már vmi haladás a magyar fociban...
Ez tényleg jó hír.

Husztinak így mennyi meccset kell kihagynia? :roll: Bár azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy utána sem lép pályára.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.12. 14:05:07

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=143986

Végre már vmi haladás a magyar fociban...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.12. 11:54:19

rytuu írta:nem értem én az egész magyar profi futballt.... :roll:
Azt nem is lehet :wink: :arrow: mert olyan NINCS :? :( :evil:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
rytuu
Jugador del Barça

2007.06.12. 00:10:54

Zozzy 5 írta:
Game90 írta:A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a mai rendkívüli elnökségi ülésén úgy döntött, hogy Huszti Szabolcs 2007. december 31-ig nem szerepelhet a válogatottban.
Ezzel aztán nagy csapást mértek rá... :? Mondjuk aki hisztériázik, annak nem kötelező a válogatottban szerepelni, akárhogy is hívják :roll:
Áhh, ezek minden lépésükkel csak maguk alatt vágják a fát. :? Nem értem én a vezetőséget sem, nem értem a focistáikat sem, nem értem én az egész magyar profi futballt.... :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.11. 19:15:50

Game90 írta:A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a mai rendkívüli elnökségi ülésén úgy döntött, hogy Huszti Szabolcs 2007. december 31-ig nem szerepelhet a válogatottban.
Ezzel aztán nagy csapást mértek rá... :? Mondjuk aki hisztériázik, annak nem kötelező a válogatottban szerepelni, akárhogy is hívják :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.11. 19:15:35

Na,No Comment :roll: :evil: Erődemontsráció....nehogy legyen egy alaptengely már...minek az :?: :evil:
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.06.11. 19:03:07

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a mai rendkívüli elnökségi ülésén úgy döntött, hogy Huszti Szabolcs 2007. december 31-ig nem szerepelhet a válogatottban.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.09. 15:46:38

Most mondta haverom hogy a Nemzeti Sportban olvasta hogy,azok a játékosok akik nem játszanak most a válogatottban,ill. akiket nem játszat Várhidi...Huszti,Dragóner,Tököli,Király stb stb. azok kihivták a mostani Magyar válogatottat egy meccsre. :lol: :lol: :lol: Sztem még azok is megvernék őket simán.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.08. 21:39:18

Drigo írta:De előtte majd még névnapomon iszok Rátok.Így előre is sok BOLDOGSÁGOT.Többet, mint amit egy magyar válogatott meccs ad mostanában :lol: .
Kösz! Annál még ebben a sz.r időszakomban is több boldogság ér...
A találkozón meg augusztusban koccintunk, nem is egyet (ha attól berúgok, sosem józanodom ki) :)
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.08. 19:48:00

én biztosan nem leszek ott a lelátokón, ha elkezdenék nyerni ezek a meccseket, de azt hiszem, ettől nem kell tartanom. mármint ettől a generációtól.
és az egészben az bosszant a legjobban, h ezek az emberek, akik a válogatottban nyomják, azért nem az nb2-3-stb-ben leeső v éppenséggel nem leeső lóvékért nem csinálnak semmit, hanem elég konkrét összegekért. hülyének nézik az embereket, le sem sza.rják azt, h az alibizgetéseikkel hány embert b.sznak át. mondjuk egyre kevesebbet, köszönhetően az évtizedes leépülésnek.
mit nézzek rajtuk, minek örüljek velük kapcsolatban? annak, h voltak momentumaik a gólem norvégekkel szemben, és csak 4-0ra kaptak ki tőlük? röhej ez az egész, ami itt futball címén megy, és egyben szégyen a régebbi zsugásokra és a régebbi magyar válogatottakra nézve!
nincs magyar válogatott. egy rakás jóllakott, ingyenélő fallosz van. (tisztelet a kivételeknek, annak az egy-kettőnek, akiknek még tényleg jelent vmit a nemzeti mez).
PUYOL-XAVI-INIESTA
Drigo
Eurobarca Staff

2007.06.08. 11:24:31

Közben javítottam magam :lol:

Én is azért írtam még régebben, hogy ezen nem érdemes vitázni annyit nem is érnek.Nem vagyok a kézilabdázól elájulva én sem, de mondjuk, amit a 2004-es olimpián csináltak, azelőtt le a kalappal, iylet pl ezektől soha nem fogunk látni.(mit szurkoltam idén, hogy a Pick legyen a bajnok, kicsit hülyének néztek, mivel Vp-től 10 percre lakunk, de van itt az MKB-ban egy-két oylan arc, akik azt hiszik ez a világ teteje, amúgy ne tudd ,eg, hogy mi volt itt, amikor a Pick let ta bajnok színvonalas napló sms rovatba mindenki fejeket követelt ez-az, hihetetlen milyenek az emberek egyszer nem ezek nyertek és még a legnagyobb [legalábbis annak mondott] szurkolók is a klub ellen fordulnak, persze voltak kivételek, de akkor is ez udorító...)

A vizilabdázásodban is van igazság, hogy a világ legnépszerűbb sportja a labdarúgás(ezt most jól írtam:D), és szerintem az is marad örökre, de nem csak azért vagyunk benne jók, mert a többieket le.arják.

Engem az bánt a legjobban, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy még valaha is kijutunk egy EB-re(max ha rendezzük), vagy egy VB-re(azt tuti nem kapnánk meg), ha minden így megy tovább...Itt nem egy felelős van, nem két felelős, hanem nagyon-nagyon sok!Hogy lehetett ezt így elk.rni???

Én nem akartam Veled vitázni, csak leírtam a véleményem, ez fel.aszta a Te agyad, akkor Te leírtad h mi a Te véleményed, az az enyémet .aszta fel, aztán így tovább :lol: Szerencsére sikerült dűlőre jutni majd nyáron megisszuk a pertut(figyelembe véve alkoholfogyasztási szokásaidat, vagy inkább annak hiányát :lol: majd szőlőlével koccintunk), valamikor augusztusban, és akkor minden rendben lesz, nem mintha ez akkora nagy baj lett volna.De előtte majd még névnapomon iszok Rátok.Így előre is sok BOLDOGSÁGOT.Többet, mint amit egy magyar válogatott meccs ad mostanában :lol: .
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.08. 10:21:09

Drigo írta:MAGYAR LABDARUGÚ VÁLOGATOTT, olyan NINCS
Olyan tényleg nincs :D
De értem, hogy mit akarsz mondani, ebben is van igazság. Teljesen egyetérteni úgyse fogunk, úgyhogy szerintem zárjuk le a vitát.
Még annyit fűznék hozzá ahhoz, amit írtál, hogy a kézilabdásoktól sem kell elájulni, nagyon sok példát tudnék mondani, amikor ők sem igazán szakadtak meg, bár most aránylag jól megy nekik, de a magyarokra jellemző kishitűség, a negatív tulajdonságok ugyanúgy jellemzik őket is, mint a focistákat.
A víziladbások meg... Nekik is szurkolok (csak válogatott szinten), de valahogy sosem érdekelt annyira a póló, mint a többi labdajáték. Az a baj, hogy világviszonylatban lesz.rják ezt a sportágat, nagyon kis réteget érdekel. Ezért nem ment még el a világ ebben a sportágban mellettünk a focival ellentétben.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.06.08. 09:41:47

Nagyon becsülöm a hozzáállásod és a kitartásod! Abban is igazad van, hogy, ha partiban lennénk mondjuk az EB-re kijutásért, akkor tömött stadionok lennének, nem véletlen voltak régen 100ezren is a Népstadionban, nem az van, hogy csak ők szerették a focit.A maiak is szeretik én is szeretem, sőt amikor a magyar Labdarúgó válogatott játszik mindig kint vagyok! Ezzel persze az a baj, hogy amit ezek csinálnak azt nem csúfolnám focinak, mert az kicsit sértő lenne az igazi focira nézve, éppen ezért nem is járok meccsre, mert olyan, hogy MAGYAR LABDARUGÓ VÁLOGATOTT(javítva :lol: ), olyan NINCS, vannak azok, akik annak hiszik magukat, de közelről sem azok, de ez egy ilyen ország ez van SAJNOS. Itt addig nem lesz normális senki és semmi, amíg mindenkit egyenként jól seggbe nem rúgnak, hogy térjen már észhez, addig ne is álmodjunk az EB-ről, de örüljünk annak, hogy legalább a magyar bajnok magyar csapat, azért ez nem kis teljesítmény!

Egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehet így játszani ennyire érdektelenül és kedvetlenül főleg magyar válogatott mecscen?!Nézzétek meg a pólósokat kéziseket stb... ha nem nyernek, akkor is küzdenek és sorolhatnám a többi sportágat is.E]yszerűen felháborító, hogy mit meg nem engednek ezek maguknak.

Mi minden hétvégén játszunk, és én meghalok a pályán a győzelemért. Emlékszem, amikor még serdülővel kezdtük ezt az egészet kb 8-9 éves lehettem és minden meccsen 6-10 gólt kaptunk, hú de utáltam azt.Persze akkor 15-16 évesek ellen játszottunk, aztán ahogy múltak az évek felnőttünk mi is és mi lettünk a legjobbak, és megnyertük a bajnokságot, azért mert meg akartuk nyerni és küzdtünk a sikerért és egymásért. Nincs annál jobb érzés, mint amikor egy ki-ki meccsen 0-0-nál a 80. perc környékén rugunk egy gólt, úgy, hogy végigküzdöttük a meccset. De a legjobb mégiscsak az, amikor a szurkolók azt mondják, ez szép volt! De arra rá kell szolgálni!Attól, hogy a vezetők hülék a szurkolók nem, ők azt mondják amit láttak a meccsen, illetve a mai jelenben amit nem látnak...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2007.06.08. 11:10:49-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.06.08. 09:02:21

Na jó, oszlassunk el egy-két félreértést! Én nem mondtam, hogy bízom bennük, mert az én bizalmamat is eljátszották már. Egy szóval sem mondtam, hogy akár Krétán, akár Osloban győzelmet vártam tőlük. De attól még érdekel, hogy mit csinálnak. Nekem, ha focit nézek, az a legfontosabb, hogy ne üljek bambán, közömbösen a tv előtt (esetleg a lelátón). Márpedig legjobban a magyar válogatott meccsei hoznak lázba. Szeretem én az argentin válogatottat, meg az angolt is, de úgy igazán nem őrülök meg, ha őket látom a tv-ben játszani.
Az. hogy az utóbbi időben semmi örömem nem volt saját válogatottunkban, még nem fog eltéríteni attól, hogy megnézzem a meccseiket. És ugyanúgy nekem sem tetszik, ha a játékosok nem teszik úgy oda magukat. Az mlsz-től és a bajusztörphöz és kisbozsikhoz hasonló majmoktól meg egyenesen hányok. De ezek a senkiháziak nem fogják elvenni tőlem a legnagyobb fociélményt: hogy lássam a válogatottat játszani.

Az meg tény: ha egyszer, valami csoda folytán jobb lenne a válogatott, tele lenne a lelátó olyan emberekkel, akik most meg sem nézik és fikázzák a bandát. Bár így lenne... Nemrég elindultunk egy jobb úton, de aztán jött a puccsos banda, és végleg kinyírták a magyar focit...
De nem érdekel, amíg lesz magyar válogatott, engem erőszakkal se lehet megakadályozni abban, hogy nézzem a (szánalmas, kiábrándító, elszomorító) produkciójukat. Győzelmet már nem nagyon várok, de így legalább nagyobb lesz az öröm, ha esetleg sikerül gólt rúgni.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.07. 22:34:55

Bízni valakiben...Ezt olyanban kell, aki meg is érdemelné. Ezek meg minden meccsen csak a szégyent hozzák kishazánkra. Ezekben bízni :?: Nem tudom...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.07. 22:28:10

Boixos írta:az ember magyarságának a mértékegysége nem a válogatotthoz való viszonya. nem kötelező kitartani a sz.r mellett csak azért, mert ugyanolyan személyink van.
de természetesen az sem probléma, ha vki továbbra is bízik bennük, nekik rendkívűl tisztelem a türelmüket, és nagyon hosszú életet kívánok ehhez, mert szükségük lesz rá, ha vmi értékelhetőt akarnak látni a magyarfocistáktól.
Ez igaz! Részemről nem is szidom azokat,akik nem nézik meg a fiúkat,és nem hisznek még a "csodában"...

De Raziel azon megjegyzése mellett,h : "de viszont ha kapnak gólt azt szivesen megnézem"-ezt a Magyarokra írta...nem tudtam elmenni szó nélkül :? Azért ez más kategória,mert az egy dolog,h nem nézzük meg,vagy már nem érdekel,dehogy a saját Nemzetem ELLEN szurkoljak :?: meg,h SZÍVESEN megnézi amit Mi kapunk....
Kép
el fuero
Entrenador del Barça

2007.06.07. 21:24:01

robag írta:Úgy érzem itt az ideje hogy megvédjem a srácokat. Leírták már előttem hogy ez a csapat tanulni ment és megy még jó ideig minden ellenfeléhez. Tudjuk azt is hogy minden meccsünkben bent van 2-3 kapott gól. Viszont tegnap láttam végre egy focit is a fiainktól. Voltak remek megmozdulások, nagy helyzeteink és két gólt simán rúghattunk volna. És meg is érdemeltük volna.... Nem volt ez 4-0 meccs a látottak alapján..
Nem lehet kiállni úgy egy meccsre h a szövetségi kapitány kijelenti h "tanulni magyünk". Ilyen nincs, legalább küzdenénk, de ezek sz.rnak bele az egészbe. Nem jelent nekik semmit a címeres mez. Meg van a maguk "kis" pénzük és elvannak, mint a befőtt.
Forza Lazio!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.07. 19:00:19

robag írta:Úgy érzem itt az ideje hogy megvédjem a srácokat. Leírták már előttem hogy ez a csapat tanulni ment és megy még jó ideig minden ellenfeléhez. Tudjuk azt is hogy minden meccsünkben bent van 2-3 kapott gól. Viszont tegnap láttam végre egy focit is a fiainktól. Voltak remek megmozdulások, nagy helyzeteink és két gólt simán rúghattunk volna. És meg is érdemeltük volna.... Nem volt ez 4-0 meccs a látottak alapján..
Tiszteletben tartom a véleményed, de ne haragudj, egyet érteni vele nem tudok. Olyan nincs, hogy most tanulnak, addig ne legyen rajtuk nyomás. Ha nincs eredménykényszer, akkor soha az életben nem fognak felelősséggel kifutni a pályára. Ha nincs következménye a lélektelen, szurkoló-ellenes játéknak, akkor azt fogják mondani: mi a francnak küzdjünk, a pénzünk megvan, ha kikapunk, kikapunk. Az újságok meg azt írnak amit akarnak, minket nem érdekel, sőt be is ka.....ják. És különben is: akarásra nem osztanak pontot, de tőlük még azt sem látunk. VP pedig bebizonyította: a mágnestáblán profi módon tudja tologatni a figurákat, de a valóságban annyit ért hozzá, mint kisegér a műkorcsolyázáshoz. Csak beszél, beszél, és beszél, de beszélni fekve is lehet.
noname
Llegenda del Barça

2007.06.07. 18:33:23

Én már a válogatott legutóbbi meccseit nem is néztem. Ha jobban belegondolok, nagyon régen láttam már szép játékot a válogatottól. Hiába van egy két szép megmozdulás meccsenként, az semmit se ér. Addig ameddig a focistáink nem változtatnak a hozzáállásukon, addig semmi eredmény nem fog jönni, csak tovább csúszunk a lejtőn.
A Fifa egy szégyen
robag
Jugador d'estrella

2007.06.07. 18:28:21

Úgy érzem itt az ideje hogy megvédjem a srácokat. Leírták már előttem hogy ez a csapat tanulni ment és megy még jó ideig minden ellenfeléhez. Tudjuk azt is hogy minden meccsünkben bent van 2-3 kapott gól. Viszont tegnap láttam végre egy focit is a fiainktól. Voltak remek megmozdulások, nagy helyzeteink és két gólt simán rúghattunk volna. És meg is érdemeltük volna.... Nem volt ez 4-0 meccs a látottak alapján..
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Boixos
Llegenda del Barça

2007.06.07. 18:20:34

az ember magyarságának a mértékegysége nem a válogatotthoz való viszonya. nem kötelező kitartani a sz.r mellett csak azért, mert ugyanolyan személyink van.
de természetesen az sem probléma, ha vki továbbra is bízik bennük, nekik rendkívűl tisztelem a türelmüket, és nagyon hosszú életet kívánok ehhez, mert szükségük lesz rá, ha vmi értékelhetőt akarnak látni a magyarfocistáktól.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.07. 18:10:43

Először: mindenkinek ajánlom az index.hu tudósításait, kapcsolódó írásait a norvég-magyarral kapcsolatban. Lélegzetelállító, tanulságos, komikus - egyszóval: állati! Senki ne hagyja ki!
Másodszor. Én is magyar vagyok, szorítok a magyar sportolókért: legyen szó olimpiáról, VB-ről, EB-ről, nemzetközi kupáról. Csak egy emlék: 2000. október elsején sírva-zokogva néztem végig a magyar-orosz férfi pólódöntőt, üvöltöttem mikor gólt dobtunk, szurkoltam mintha élőben néztem volna a meccset Sydney-ben - édesanyám már ki akart hajítani a lakásból, mert egy felnőtt ember így nem viselkedhet. Amikor pedig a Himnuszt játszották, vigyázzba álltam, énekeltem a sorokat, és sírtam. Boldog voltam, és büszke. BÜSZKE, hogy egy nemzethez tartozok ezekkel a nagyszerű emberekkel, büszke, h magyar vagyok.
De! A magyar futballisták csak szégyent és gyalázatot hoznak a nemzetre. Szívtelenül, kelletlenül játszanak, nem érdekli őket a nemzet. Mert ha érdekelné őket, akkor legalább küzdenének. Arról nem is beszélve, hogy a Himnuszt egyik sem énekli. Én abban az átkozott szocializmusban cseperedtem fel, de az a nemzetietlennek tartott rendszer megtanította: a Himnuszt nemcsak hallgatni, hanem énekelni is kell. Ezek a semmirekellők meg csak mélán állnak, vakaróznak, merengenek a Himnusz alatt. Szégyelljék maguket!
Amikor pedig elkezdődik a meccs, abban sok köszönetünk nincs. Ha gólt kapunk, már csak röhögni és legyinteni tudok. Pedig 1986-ben Irapuatóban 3-0-ás állásnál (9 évesen) bőgtem, bőgtem, mint akinek elvették a játékát. Ma csak legyintek, és röhögök. A vezetőket meg sem hallgatom, a magyarázkodást elengedem a fülem mellett. Egyszerűen nem érdekel a magyar labdarúgó-válogatott.
Az pedig tragédia és nevetséges, hogy nincsen eredménykényszer, hogy nincsen következménye a sorozatos vereségnek és a lélektelen játéknak. Nekem ne mondja ez a majom vp, hogy 2012-re készülünk, mert felrúgom, mint egy bolondgombát. Ilyen nincs, ez abnormális. Ha jól emlékszem, dr. Kemény Dénes szerződésében van egy olyan passzus, hogyha a csapat egy világversenyen nem végez a dobogón, a szerződését fel lehet bontani - jogorvoslat nélkül. VP-nek pedig nem kell elszámolnia a semmivel, szabadon, felelősség nélkül garázdálkodhat. Ez a tény az MLSZ-t és vezetőségét minősíti, a mai világban elfogadhatatlan. Olaszországban ennél jobb eredmények után a kapitány fejét követelik.
És végül: ne védelmezze senki ezeket a sz.rháziakat, mert nem érdemlik meg. Még a levegőt sem, nem a fizetést.
Raziel
Entrenador del Barça

2007.06.07. 16:24:51

Drigo írta:
Raziel írta:"Mit nézzek ezen a válogatottan" <-- ez milyen ragozás?

Ezt már rég kijavitottam :roll:
Jó ezt nem bántásból írtam, én sem vok egy helyesírás guru, sőt, ezen ne veszekedjünk, arra jó lenne a **** Manchester :lol: :lol: :lol:

Bocsi.
Ezt vegyük úgy hogy nem is olvastam el :lol:

ozsimikinek a válaszom a köv: Mi mindig csak gólt kapunk...
Roniee21
Capitá del Barça

2007.06.07. 16:23:08

Siralom ez a magyar válogatott! :evil:
Meccseiket se nézem egy jó ideig!
Válasz küldése