Közben javítottam magam
Én is azért írtam még régebben, hogy ezen nem érdemes vitázni annyit nem is érnek.Nem vagyok a kézilabdázól elájulva én sem, de mondjuk, amit a 2004-es olimpián csináltak, azelőtt le a kalappal, iylet pl
ezektől soha nem fogunk látni.(mit szurkoltam idén, hogy a Pick legyen a bajnok, kicsit hülyének néztek, mivel Vp-től 10 percre lakunk, de van itt az MKB-ban egy-két oylan arc, akik azt hiszik ez a világ teteje, amúgy ne tudd ,eg, hogy mi volt itt, amikor a Pick let ta bajnok színvonalas napló sms rovatba mindenki fejeket követelt ez-az, hihetetlen milyenek az emberek egyszer nem ezek nyertek és még a legnagyobb [legalábbis annak mondott] szurkolók is a klub ellen fordulnak, persze voltak kivételek, de akkor is ez udorító...)
A vizilabdázásodban is van igazság, hogy a világ legnépszerűbb sportja a labdarúgás(ezt most jól írtam:D), és szerintem az is marad örökre, de
nem csak azért vagyunk benne jók, mert a többieket le.arják.
Engem az bánt a legjobban, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy még valaha is kijutunk egy EB-re(max ha rendezzük), vagy egy VB-re(azt tuti nem kapnánk meg), ha minden így megy tovább...Itt nem egy felelős van, nem két felelős, hanem nagyon-nagyon sok!Hogy lehetett ezt így elk.rni???
Én nem akartam Veled vitázni, csak leírtam a véleményem, ez fel.aszta a Te agyad, akkor Te leírtad h mi a Te véleményed, az az enyémet .aszta fel, aztán így tovább

Szerencsére sikerült dűlőre jutni majd nyáron megisszuk a pertut(figyelembe véve alkoholfogyasztási szokásaidat, vagy inkább annak hiányát

majd szőlőlével koccintunk), valamikor augusztusban, és akkor minden rendben lesz, nem mintha ez akkora nagy baj lett volna.De előtte majd még névnapomon iszok Rátok.Így előre is sok BOLDOGSÁGOT.Többet, mint amit egy magyar válogatott meccs ad mostanában

.