Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
csak én értem azt hogy , I'm Marbollo TelliGame90 írta: Balotelli-n mindig sírok, I want to go home:
http://www.youtube.com/watch?v=pnIWNg7vhfg
Nasri sem gyenge, mondják neki, h én vagyok Samir Nasri.Game90 írta: Balotelli-n mindig sírok, I want to go home:
Mi van ennek az embernek az agya helyén?Game90 írta: Balotelli-n mindig sírok, I want to go home:
Amúgy csak én gondolkodom évek óta azon, h mit keres egy MU szintű csapatban? Szimpatikus, lelkes srác, de ez szint neki szvsz magas.Game90 írta:
Park nem hoz szerencsét:
Ji Sung Park, Manchester United's "big game" player, has the following results in his last 11 starts: LLWLLLWLLLL.
Vidic decemberben térdsérülést szenvedett, emiatt kidőlt a szezonra.kanty írta:Megérdemelt a City győzelme, remélem, h innen már behúzzák.
MUsoktól kérdezem:
Vidic-el mi van, miért nem kezd? Chicharito? Berbatov? Welbeck mióta van előttük a sorban?
Oké,mondtam is,h láthatóan a City irányít,pláne mivel a MU cs őrizgette a 0:0-t. De ez még nem lefocizás,meg gólokkal vezethetnének szituLG írta:De azért az sok mindent elmond a meccsről, h 1-0 után is inkább a City irányít. Bár jól is teszik, butaság lenne vissaálni, inkább egy második góllal le kéne zárniuk a meccset.miihii írta:
Azért olyan nagyon lefocizva talán nincsenek,bár mivel vissza vannak állva,a City irányít.A több gólos vezetés sem nagyon volt a pakliban,mert olyan rohadt sok és nagyon nagy helyzete nem volt a kékeknek sem. Agu égbe szálló lövése volt még kirívóbb,a 30 perc körül. Ezen kívül pattogott a bőr a 16-oson belül,de annyit a másik oldalon is

De tényleg, miért???kamaj írta:5 perc hosszabbítás miért?![]()
![]()
![]()
Ne ezen múljon már...

Ezt most sztem okosan csinálta, mert a MU elkezdte átvenni az irányítást, Tevez pedig elég gyenge volt.sjd írta:Tevez le, De Jong be
Mourinho büszke lenne Mancini-re

én ezt nem értem, hogy miért fikázza mindenki mancinit... pedig én ahány city meccset láttam idén (vagy 4-5) mindegyiken tök jól, meg látáványosan játszott.LG írta:Benne van ez is a pakliban. Igazából ha nem egy középszerű edző ülne a City padján, akkor ennek a bajnokságnak már rég el kellett volna dőlnie, mert ebbe a csapatban óriási potenciál van.

De azért az sok mindent elmond a meccsről, h 1-0 után is inkább a City irányít. Bár jól is teszik, butaság lenne vissaálni, inkább egy második góllal le kéne zárniuk a meccset.miihii írta:Azért olyan nagyon lefocizva talán nincsenek,bár mivel vissza vannak állva,a City irányít.A több gólos vezetés sem nagyon volt a pakliban,mert olyan rohadt sok és nagyon nagy helyzete nem volt a kékeknek sem. Agu égbe szálló lövése volt még kirívóbb,a 30 perc körül. Ezen kívül pattogott a bőr a 16-oson belül,de annyit a másik oldalon isLG írta:A MU örülhet, h csak 1-0 az eredmény, mert nagyon le van focizva. Yaya játéka nagyon tetszik, hibátlanul szűr, kiváló labdákat ad. A MU Rooney-ban bízhat, mert ő egyedül is képes komoly zavart okozni a City védelmében. Eddigiek alapján sztem benne van egy többgólos City siker, főleg, h most már a MUnak ki kell jönnie a bunkerból.
Azért olyan nagyon lefocizva talán nincsenek,bár mivel vissza vannak állva,a City irányít.A több gólos vezetés sem nagyon volt a pakliban,mert olyan rohadt sok és nagyon nagy helyzete nem volt a kékeknek sem. Agu égbe szálló lövése volt még kirívóbb,a 30 perc körül. Ezen kívül pattogott a bőr a 16-oson belül,de annyit a másik oldalon isLG írta:A MU örülhet, h csak 1-0 az eredmény, mert nagyon le van focizva. Yaya játéka nagyon tetszik, hibátlanul szűr, kiváló labdákat ad. A MU Rooney-ban bízhat, mert ő egyedül is képes komoly zavart okozni a City védelmében. Eddigiek alapján sztem benne van egy többgólos City siker, főleg, h most már a MUnak ki kell jönnie a bunkerból.
Benne van ez is a pakliban. Igazából ha nem egy középszerű edző ülne a City padján, akkor ennek a bajnokságnak már rég el kellett volna dőlnie, mert ebbe a csapatban óriási potenciál van.az komoly lesz ha ma nyer a city, mindenki a gatyájába élvez, aztán jövőhéten simán kinyalnak newcastleben