Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a gólkülönbséget jónak tartom, mert 1 gólos, vagy 5 gólos győzelemért is csak 3 pont jár, de így legalább egy kicsit felértékelődik az utóbbi. Egymás elleni eredmények figyelembe vételében is van ráció, de én a gólarányt az előbbi okból kifolyólag még jobbnak tartom.MessiFan írta:Ezt picit úgy érzem, hogy lekéste a kapus.Deus írta:meg lehet nézni itt az agüero gólját...
nem kis gól volt az biztos
http://www.dailymotion.com/video/xqsvat ... gers_sport
Egyébként grat a Citynek, de én pontegyenlőségnél játszanék a 2 csapattal egy meccset, ahol ha döntetlen az állás akkor hosszabbítás majd büntetők.
Mert hát egyrészt azért, hogy ne legyen kitolás a szenvedő féllel, és legyen még 1 izgi meccs, és döntsék el végleg ki a jobb.
Bár ha az egymás elleni számít akkor egyértelmű ki a jobb.
Ezt picit úgy érzem, hogy lekéste a kapus.Deus írta:meg lehet nézni itt az agüero gólját...
nem kis gól volt az biztos
http://www.dailymotion.com/video/xqsvat ... gers_sport
A visszajátszást nézve pont az volt az érdekes,h egyrészt valóban ha hátrajátsszák a kapusig és ő vágja előre,nyernek vele plusz másodperceket,másrészt meg visszarendeződésnek sem annyira nevezném a felállásukat. Nézd meg,ahogy jön fel a City,szanaszét vannak a védők,mégha a saját térfelükön is vannak. Bent vannak a 16-oson páran,előttük meg jó pár méterrel lézengenek páran.Uh még csak azt sem lehet mondani,h olyan nagyon megszállják a saját térfelüket.Olyan félúton voltak mindenfelé.A labdást sem támadták le,csak úgy tessék-lássék kimentek olyan 20-22 méterre,mögöttük hagyva egy jó nagy teret,amin keresztül be is játszották a labdát,majd a végén a 16oson belül sem voltak éppen rendezettek. Uh érdekes volt ez. Ha már előrevágják,akkor vagy menjenek feljebb,h nehezítsék a labdafelhozatalt,vagy teljesen álljanak vissza bunkóba.De ebből egyik sem lett,hanem egy szellős valami,amin be is mentek és meglett a kegyelemdöfés.fanbarca írta:Esetleg, nem akarták hogy probléme legyen a City ellentámadással. Így szépen be tudtak hátra rendezkedni. De ez mind nem számít. A city megdolgozott a sikerért, megérdemelték. És ez a lényeg!!argyelan írta:2-2nél a középkezdés után a QPR kezdte a játékot, és fogták és előreadták a labdát Hartnak, ott mi a [auto_cenzúra] akartak?? mért nem lehetett volna hátul passzolni, vagy valami?
Az előző résztől függetlenül ebben egyetértünk. 8 pont fórt leadni semmi perc alatt,oda-vissza kikapni a Citytől bőven elég volt önmagában is.socio66 írta: na nem mintha ezen múlt volna.
a mu-nak réges-régen el kellett volna döntenie ezt a bajnokságot, és akkor páholyból nézhették volna az utolsó fordulót.
ők cseszték el, ráadásul mindkétszer kikaptak az egymás elleniken, nincs miről beszélni.
na nem mintha ezen múlt volna.argyelan írta:2-2nél a középkezdés után a QPR kezdte a játékot, és fogták és előreadták a labdát Hartnak, ott mi a [auto_cenzúra] akartak?? mért nem lehetett volna hátul passzolni, vagy valami?
Esetleg, nem akarták hogy probléme legyen a City ellentámadással. Így szépen be tudtak hátra rendezkedni. De ez mind nem számít. A city megdolgozott a sikerért, megérdemelték. És ez a lényeg!!argyelan írta:2-2nél a középkezdés után a QPR kezdte a játékot, és fogták és előreadták a labdát Hartnak, ott mi a [auto_cenzúra] akartak?? mért nem lehetett volna hátul passzolni, vagy valami?
Szerintem nem. Meg lehet figyelni Agüero gólját. A védő le akarta rúgni, hogy tizenegyesre mentsen. Nem adták ezt oda. A Bolton meccsnek még nem volt vége akkor.zsoltman írta:Véleményem:QPR bentmaradásra állt a 90.percben miután a Bolton a 3. kieső
miután 2-2 játszott a Stoke otthonában! A QPR menedzsere Mark Huges volt a City trénere Mancini előtt egész egyszerűen odaadták a 3 pontot a Citynek mert már bentmaradtak!!!!
92. percig 1-2 volt az állás, nem úgy tűnt, hogy ezt odaadták...zsoltman írta:Véleményem:QPR bentmaradásra állt a 90.percben miután a Bolton a 3. kieső
miután 2-2 játszott a Stoke otthonában! A QPR menedzsere Mark Huges volt a City trénere Mancini előtt egész egyszerűen odaadták a 3 pontot a Citynek mert már bentmaradtak!!!!
Én szóltam.kanty írta: Drukkereket elnézve hatalmas buli lesz meccs után, ha behúzza a City.
Classic jinx.visca el barca írta: ezek ha reggelig játszanak se lőnek 2 gólt..
Ez természetes, de ha már választani kell, hogy MU vagy MC, akkor inkább az utóbbi, nektek nem tudok szurkolni.ozsimiki írta: Azért remélem Csabi még az Arsenal BL szereplésének jobban örülsz