Ez kevéske lesz ha ennyit tudsz felhozni ellenem. Ugyanis ha a másik oldalt is megvizsgálod, Csabival (Game) ez már szokássá vált. Ő sem megy a szomszédba ha bármivel is kicsit beinthet a M.U.nak, legyen az egy vicces, ill "vicces"Mikaos írta:Számomra a MU már nem több, nem kevesebb, mint a Real Madrid. Ez van.ozsimiki írta:Mikaos te mekkora divat vagy Pl-ben
Bár széles vigyorral olvasom a hszeidet, hiszen csak az jut jó ideje, hogy próbáld a M.U. bajnoki címeinek értéket bemocskolni,esetleg kisebbíteni. Még pár évig próbálkozhatsz ilyennel, bár ha már ugye más csapatod lett, talán arról illene több hszt írnod...
Egyébként ugyanúgy én is széles vigyorral olvasom azokat a hszeidet, amikkel (rendre!) gúnyt űzöl egy olyan csapatból, amelyik 20-ad annyi ráköltéssel ott van minden évben a legjobb PL és BL csapatok között.
Mert gondolom ezért a magatartásodért nem tarthatod magad sportszerűnek?! Épp ezért nincs mit felrónod nekem, amikor a MU-ról "real madridi" kontextusban beszélek.

én sem full sértődésből aprítom az Arsenalt, Ő se a M.U.t,szal ebbe a sportszerűséget ne keverd bele. Szmájlik sem véletlenek a megjegyzéseim után.
Te egészen más eset vagy,mert full negatív elfogultsággal írsz, és kicsit sem akarod belátni, ha már már átlépsz egy határt, ami a valóságot illeti.
felőlem utáld úgy ahogy a Madridot, ezzel sosem volt bajom, mindenki azt és annyira utál amit és amennyire akar, viszont ha olyat írsz,ami átlép egy bizonyos realitást, akkor itt leszek. Bár már azt hittem régebben tisztáztuk mit vittél túlzásba.
tévedtem.