Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.05.08. 17:03:59

matador
Jugador d'estrella

2012.05.08. 16:50:38

Gondoltam hozok egy kis pletykacsokrot ide, bele az állóvízbe... :roll: :roll:

Arsenal: a goal.com arról ír, hogy közel a megegyezés M'Vilával, aki szvsz nagy vétel lenne nekik Poldi után. Ugyanakkor Verthongen könnyen lehet, hogy végül a Spursben köt ki

Chelsea: Schürrléről beszélnek mostanában, miután ugye Marint már megvették

Manchester United: Kagawa és Gaitan jó eséllyel jön, előbbi 7, utóbbi 25 milla körül érkezhet. Ugyanakkor Hazard azt nyilatkozta, hogy jövőre kékben fog szerepelni, ami minden bizonnyal a Cityt jelenti.

Mindössze pletykák, de ezek közül érdemes csemegézni, mert pár szinte biztos, hogy meg is fog valósulni a közeljövőben.
PCsabi
aka Game90

2012.05.06. 19:44:45

Yaya tanár volt ma, nem csak a 2 gólja miatt. Mondjuk amikor szinte 1 az 1-ben mehetett Krul-ra, azt azért belőhette volna :) Castle-nek meg szurkolok, hogy jövőre alkossanak valamit a nemzetközi porondon is, szimpatikus csapatuk van, Santon, Cabaye, Tioté, Ben Arfa, Ba, Demba Cissé.

ManUnited is nyert, szóval az utolsó forduló dönt, ManCity - QPR, Sland - ManUnited, remélem hazai pályán örülhetnek majd Mancini-ék a bajnoki címnek.

Mi meg egy hatalmas köszönetet mondhatunk a Villának, hogy döntetleneztek a Spurs-szel, így "csak" annyi a dolgunk, hogy az utolsó fordulóban idegenben verjük a WestBrom-ot.

Kép

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.06. 16:40:43

Ezzel a győzelemmel komoly lépést tett a City a bajnoki cím felé. Ha behúzzák, abban Tourénak óriási szerepe lesz, szvsz hiába sok kiváló csatár, ő a City legnagyobb erőssége.
kamaj
Capitá del Barça

2012.05.06. 16:20:24

Toure még egy gól!!!!! Innen már megvan ez a meccs!!!!
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Dcser
Jugador del Barça

2012.05.06. 16:19:20

Touré Dupla, 2-0!
Cser Dániel
Initom
Entrenador del Barça

2012.05.06. 16:03:09

Gyerünk szarkák!! Sokkal szimpatikusabbak számomra mint a sziti. :)
Abi & Tito
kamaj
Capitá del Barça

2012.05.06. 16:02:06

Góóóóóóóól!!!! Yaya akasztott egyet. Csak így tovább, már csak 20 perc. Go City!!!
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.06. 16:01:54

oops, toure milyen szép golt lott 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.06. 15:44:33

City nagyon nyomott az 1.félidő végén,de kibekkeli egyelőre a Newcastle...:)

nem lesz egyszerű, ma itt eldől a bajnoki cím szerintem. Valahogy bírják ki a szarkák!

Bár amilyen vicces szezont tol a M.U., azon se lepődnék meg,ha itt most pontokat bukna a City, erre meg ők is este,vagy utcsó fordulóban :?

GO M.U.!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.05. 20:47:22

sziryboy írta:
messideco írta:Még mindig Wenger mondjon le!

Néztétek az FA-kupa döntőjét?
Caroll nem volt semmi, tud az a pali valamit :shock:
Jó lett volna, ha megadták volna a második szabályos gólját is :?
A hosszabbításban kellett volna, hogy eldőljön. Drogba meg rettentően antipatikus egy személy.
Caroll-nak kell is bizonyítania, hisz nem aprópénzért vette a Pool. Drogba pedig már 2005-ben ellenünk megmutatta, h mekkora shrekkkfej. Reméljük a BL döntőn megint csak az idegeskedés, reklamálás marad a számára, sikerélmény nem.
sziryboy
Jugador del Barça

2012.05.05. 20:38:31

messideco írta:Még mindig Wenger mondjon le!

Jó lett volna, ha megadták volna a második szabályos gólját is :?
A hosszabbításban kellett volna, hogy eldőljön. Drogba meg rettentően antipatikus egy személy.
messideco
Presidente del Barça

2012.05.05. 20:22:01

Még mindig Wenger mondjon le!

Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2012.05.05. 18:12:32

Sagna szárkapocscsont törés, ugyanaz a lába, ami ősszel is eltört a Spurs ellen, remek. Wilshere után ő sem megy az EB-re.
balinteer írta:Ilyen egy szemét,gyenge csapatot,mint ez az Arsenal sem láttam még. Remélem Wenger észbekap és feláll vagy elkezd normális játékosokat venni,mert ez nem állapot,hogy rajtuk megy el mindig a tippmixem.

Ramseyből egy átlagos középpályás lett,Song előrejátékban használhatatlan.
Bátor vagy, hogy még mindig mersz rájuk fogadni :)

Ramsey mikor volt több, mint egy átlagos játékos? Song így a szezon végén nem az igazi, de végignyomta az összes meccset, arról nem ő tehet, hogy nincsen normális helyettese, elfáradt. Amúgy minden elfogultság nélkül, a PL egyik legjobb középpályása.
Mikaos írta:Ugyan már! Az eredmény lehetett volna 8-3 is akár. Van ilyen, hogy nem pattan be a labda - tudjuk mi is ezt jól.
Egyébként meg egy remek meccs volt: őrült tempó, igazi PL-hangulat.

Az tetszett az Arsenal-ban, hogy hihetetlen módon hajtottak és akartak, futottak és támadtak, amit például nagyon hiányoltam pár meccsen az idei Barca-ból.

Az meg kész csoda, és főleg Wenger zsenialitása, hogy ezzel a kényszerű olcsó kerettel az Arsenal nemhogy a bajnoki tabella első felében, hanem konkrétan a BL-helyért harcol. Le a kalappal.
Lehetett volna 4-0 is, de Szczesny és a védelem tett róla, hogy kapjunk 3 gólt. Néhány helyzetünknél meg idegbajt kaptam, hogy ilyen töketlen játékosaink vannak Ramsey-vel és Gervinho-val az élen.

Ezt a hihetetlen hajtást és akarást meg csak a 2. félidő elejétől/közepétől láttam úgy 30-35 percen keresztül, az 1. félidő gyakorlatilag kínszenvedés volt. De ez az egész meccs összefoglalta az egész idényt, gyenge védelem, szerencsétlen játékosok, helyzetkihasználás 0, bírók, Ramsey, sérülések stb. Vége lehetne már ennek a szezonnak. De a 3. vagy a 4. helyre (Chelsea ne nyerjen BL-t) jó lenne odaérni, mert ha nem, akkor még van Persie is megy.

Tényleg szép ez a 3./4./5. hely, de Wenger taktikáján és azon, hogy milyen játékosokat erőltet, néha fogom a fejem.
Mikaos
Director del Fútbol

2012.05.05. 17:24:34

LG írta:
Mikaos írta:Ugyan már! Az eredmény lehetett volna 8-3 is akár. Van ilyen, hogy nem pattan be a labda - tudjuk mi is ezt jól.
Igen, van ilyen. Csak az Arsenalnál sokkal több mint bármelyik másik csapatnál. Ha az ez ilyen meccs lett volna ebben a szezonban, egy szót se szolnék, de már évek óta az ilyen pechesnek tűnő bukták jellemzik a csapatot, és ezért azt mondom, ez már nem lehet véletlen/szerencse kérdése, ahogy a sok sérülés sem. Ezeken Wenger és orvosi stáb évek óta nem tud változtatni. :roll:
Egyetértek, igen.
Például a pénz tudna változtatni. Tudott volna változtatni évekre visszamenőleg.

Majd talán most - ha az Arsenal is költhet 100milliókat a nyáron.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.05. 17:09:43

Igen, van ilyen. Csak az Arsenalnál sokkal több mint bármelyik másik csapatnál. Ha az ez ilyen meccs lett volna ebben a szezonban, egy szót se szolnék, de már évek óta az ilyen pechesnek tűnő bukták jellemzik a csapatot, és ezért azt mondom, ez már nem lehet véletlen/szerencse kérdése, ahogy a sok sérülés sem. Ezeken Wenger és orvosi stáb évek óta nem tud változtatni. :roll:
Mikaos
Director del Fútbol

2012.05.05. 17:05:10

Ugyan már! Az eredmény lehetett volna 8-3 is akár. Van ilyen, hogy nem pattan be a labda - tudjuk mi is ezt jól.

Az tetszett az Arsenal-ban, hogy hihetetlen módon hajtottak és akartak, futottak és támadtak, amit például nagyon hiányoltam pár meccsen az idei Barca-ból.

Az meg kész csoda, és főleg Wenger zsenialitása, hogy ezzel a kényszerű olcsó kerettel az Arsenal nemhogy a bajnoki tabella első felében, hanem konkrétan a BL-helyért harcol. Le a kalappal.

Amúgy igen, most már félig-meddig csak a szerencsében lehet bízni, illetve abban, hogy a Chelsea elbukja a BL-t.
Nem hiszem, hogy mind a Tottenham, mind a Newcastle hozni fogja a maradék 2 meccsét (főleg utóbbinál kérdéses a City miatt).
balinteer
Capitá del Barça

2012.05.05. 16:42:46

Ilyen egy szemét,gyenge csapatot,mint ez az Arsenal sem láttam még. Remélem Wenger észbekap és feláll vagy elkezd normális játékosokat venni,mert ez nem állapot,hogy rajtuk megy el mindig a tippmixem.

Szegény Van Persie-t sajnálom ebből a csapatból,ilyen gyenge játékosokkat nem lehet semmit sem elérni. Őszintén remélem,hogy nyáron klubbot vált és elér valamit,mert egy nagyszerű játékos.

Továbbá az is kabaré,amit az orvosi stáb művel,ennyire sérülékeny csapatot nem láttam még. Wilshere nagyon hiányzik nekik,Ramseyből egy átlagos középpályás lett,Song előrejátékban használhatatlan.

Legközelebb ha Arsenal meccset akarok nézni,lopjátok el a TV-met,ez egy kínszenvedés volt,ráadásul elvett 2 órát az életemből.
PCsabi
aka Game90

2012.05.05. 16:18:32

Arsenal - Norwich 3-3, KA-BA-RÉ!

Fizikai fájdalmat okozott ez a meccs, rengeteg gólhelyzetet elszerencsétlenkedtünk, Szczesny mindhárom gólban benne volt, Norwich kapusnak volt 3-4 hatalmas védése, bíró meg azt sem tudta, hogy milyen rendezvényen van.

Arteta nélkül nem nyertünk még bajnokit az idén. 8 meccs, 0 győzelem, 4 döntetlen, 4 vereség, rúgott gól: 9, kapott gól 19.

Az Emiratesben idén egyetlen alkalommal sem kaptunk 11-est PL meccsen.

Még ezért sem:
http://watchhighlightsonline.blogspot.c ... ersie.html

Most már annak kell szurkolnunk, hogy a Spurs és a Castle ne húzza be mindkét meccsét.

Meccsről bővebben:

http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg

Kép

Kép

Kép
PCsabi
aka Game90

2012.05.03. 17:25:36

Newcastle \:D/ Papiss Demba Cissé tegnap mekkora gólt lőtt :shock: :
http://www.youtube.com/watch?v=ysuQdnA2X_Y

12 meccs 13 gól, kicsit nagy formában van, 10 millióért vette a Castle, mi meg 4-5-ért Park-ot, Wenger knows.

Castle-nek nagyon szurkolok, hogy meglegyen a 4. hely és ha már ennyi év után odaérnek a BL-selejtezős helyre, akkor a Chelsea ne nyerje meg a BL-t.

Senal sem szerencsétlenkedhet tovább (utóbbi 3 meccs 2 D, 1 L), kell a 3. hely, de ha nem tudjuk megverni a Norwich - WestBrom kettőst (akiknek már teljesen mindegy), akkor... :roll:

Vertonghen meg az Arsenal-ba vagy a Spurs-be igazolhat nyáron 7 millióért, én nagyon örülnék neki (Podolski, Vertonghen, M'Vila és tökéletes lenne az átigazolási szezonunk), Vermaelen twitteren :D :
"I told Jan not to join Tottenham as we hate Spurs. I said if he joined them we'd no longer be friends."

Muamba =D> :
http://www.youtube.com/watch?v=3P1GgLQzuRQ
Meg is könnyezte a visszatérést.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.03. 12:29:23

ozsimiki írta:
LG írta:Ma hajrá Chelsea, és Bolton! Tudom sokan azt szeretnék, ha a kékek jövőre nem indulhatnának a BL-ben, de sztem az ő hiányuk nem tenne jót a sorozat szinvonalának, főleg nem ha Newcastle, Spurs szintű bohóccsapatok mennének helyette.

Szerk: erről ennyit, és ezek után nem is érdemlik meg, azért egy ilyen fontos meccsen hazai pályán meg kellett volna verni a szarkákat.
Nah tegyük helyre a dolgokat:

Newcastle a PL-t érintve kevésbé volt bohóccsapat mint a Chelsea, főleg a lehetőségeiket figyelembe véve. Bl-ben meg szerintem van Europában legalább 8 csapat, ha nem több, aki képes lett volna arra amire a Chelsea: védekezni foggal körömmel,bízni szerencsében, sikeresen, majd belőni kontrából 3 ziccert. Erre szerintem -ahol a fő kérdés a szerencse, meg az ellenfél helyzetkihasználási mutatói- képes lenne még a N.U.-Spurs páros is.

Cissé meg zseniális, innentől meg hajrá Bayern, rondítsák a focijukkal az EL-t a Londoniak.

http://www.hatharom.hu/article/8bfe89-c ... video?eb=1
Elméletileg lehet, h van még legalább 8 csapat, köztük a Newcastle, és Spurs is, de gyakorlatban szinte biztos, h nekik mégsem jött volna össze. :wink: Nyilván benne volt a mi rossz borzasztó rossz helyzetkihasználásunkban, h a CHELSEA-vel játszottunk, a nagy BL riválissal, szóval én nem fognám csak a szerencsére.

Valóban nagyon gyenge a Chelsea az idei bajnokságban, de azért hozzá tenném, h az edzőváltás óta azért nem olyan rosszak, ha egész szezonban igy játszottak volna, akkor nem lenne kérdéses, h a jövőre a BL-ben indulnának. A Newcastle v. a Tottenham pedig amint össze kerül egy top csapattal a BL-ben, hatalmas verést fognak kapni, ahogy pl. a Spurs megkapta tavaly is a Realtól.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.03. 00:10:49

LG írta:Ma hajrá Chelsea, és Bolton! Tudom sokan azt szeretnék, ha a kékek jövőre nem indulhatnának a BL-ben, de sztem az ő hiányuk nem tenne jót a sorozat szinvonalának, főleg nem ha Newcastle, Spurs szintű bohóccsapatok mennének helyette.

Szerk: erről ennyit, és ezek után nem is érdemlik meg, azért egy ilyen fontos meccsen hazai pályán meg kellett volna verni a szarkákat.
Nah tegyük helyre a dolgokat:

Newcastle a PL-t érintve kevésbé volt bohóccsapat mint a Chelsea, főleg a lehetőségeiket figyelembe véve. Bl-ben meg szerintem van Europában legalább 8 csapat, ha nem több, aki képes lett volna arra amire a Chelsea: védekezni foggal körömmel,bízni szerencsében, sikeresen, majd belőni kontrából 3 ziccert. Erre szerintem -ahol a fő kérdés a szerencse, meg az ellenfél helyzetkihasználási mutatói- képes lenne még a N.U.-Spurs páros is.

Cissé meg zseniális, innentől meg hajrá Bayern, rondítsák a focijukkal az EL-t a Londoniak.

http://www.hatharom.hu/article/8bfe89-c ... video?eb=1
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.02. 21:02:14

Ma hajrá Chelsea, és Bolton! Tudom sokan azt szeretnék, ha a kékek jövőre nem indulhatnának a BL-ben, de sztem az ő hiányuk nem tenne jót a sorozat szinvonalának, főleg nem ha Newcastle, Spurs szintű bohóccsapatok mennének helyette.

Wolfy11
Jugador del Barça

2012.05.02. 20:09:15

Game90 írta: Balotelli-n mindig sírok, I want to go home :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=pnIWNg7vhfg
csak én értem azt hogy , I'm Marbollo Telli :D?
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.01. 19:05:50

Game90 írta: Balotelli-n mindig sírok, I want to go home :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=pnIWNg7vhfg
Nasri sem gyenge, mondják neki, h én vagyok Samir Nasri. :lol:
Mariot hagyjátok, jófej srác. :P :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése