Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább már a szezon előtt eldőlMikaos írta:míg a spanyolban már a 10.fordulóban eldől, hogy csak 2csapatos lesz a bajnokság.
Vártam egy kicsit, hátha ír valaki a lehetséges Arsenal igazolásokról, mert én az utolsó forduló után terveztem, hogy írok a PL idei szezonjáról ill. a Senal-ról egy kisebb összefoglalót, de senki, szóval írok egy kicsit, hogy mi várható nyáronInitom írta: Tájékozott vagyok de azért kíváncsi lennék ottani szurkolókra is. ...Ozsi, Game90 milyen igazolások várhatók?
(volt itt egy két törzsgyökeres City drukker is... rájuk is kíváncsi lennékés a többiek se kíméljenek minket)
Ne tévesszen meg az idei helyzet, ez egy őrült szezon, sok szempontból is. A PL normál esetben erősebb, mint a spanyol bajnokság: az angol 3-4-5-6.helyezett veri a spanyol 3-4-5-6.helyezettet, egyértelműen. Vagy elhisszük, hogy a Bilbao erősebb a MU-nál?!Tocy írta:A világlegjobbja angol bajnokság tabellája érdekes...a nagy indok a spanyolok ellen, hogy a két nagy mindig utcahosszal nyer már a 3. előtt is...akkor meg lehet nézni most a PL-t is...borzasztóan gyenge ez a bajnokság...
Hoppá... így érthetőbb...sjd írta:Mondjuk azért a kezdőjükre is érdemes egy pillantást vetni...hady írta:Véget ért a Chelsea ki....szott szerencséje..... Pool-Che 3:0.. 30. perc..
Mondjuk azért a kezdőjükre is érdemes egy pillantást vetni...hady írta:Véget ért a Chelsea ki....szott szerencséje..... Pool-Che 3:0.. 30. perc..
Caroll-nak kell is bizonyítania, hisz nem aprópénzért vette a Pool. Drogba pedig már 2005-ben ellenünk megmutatta, h mekkora shrekkkfej. Reméljük a BL döntőn megint csak az idegeskedés, reklamálás marad a számára, sikerélmény nem.sziryboy írta:Jó lett volna, ha megadták volna a második szabályos gólját ismessideco írta:Még mindig Wenger mondjon le!
Néztétek az FA-kupa döntőjét?
Caroll nem volt semmi, tud az a pali valamit![]()
A hosszabbításban kellett volna, hogy eldőljön. Drogba meg rettentően antipatikus egy személy.
Jó lett volna, ha megadták volna a második szabályos gólját ismessideco írta:Még mindig Wenger mondjon le!
Néztétek az FA-kupa döntőjét?
Caroll nem volt semmi, tud az a pali valamit