Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
elbandi
Capitá del Barça

2012.04.01. 12:57:35

Game90 írta:Egyébként meg nem értem, hogy miért nem tartja meg a ManCity Adebayor-t, összeveszett Mancini-vel vagy mi? Cavani - Lavezzi - Falcao hármasnál semmivel sem rosszabb.Balotelli meg ma is lőtt 2 gólt, de sikerült Kolarov-val összevesznie egy szabadrúgáson... :P
Mancini már tavaly is kiakarta rakni,csak a fizetése miatt nem kellett senkinek,ezért kölcsön adták.(fizetése egy részét a city állja még)

Fura egy ember az biztos :D
Mancini is szerintem elgondolkozott az eladásán :roll:
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
matador
Jugador d'estrella

2012.03.31. 21:15:03

lui1698 írta:
messideco írta:WTF :shock:
Heinze és P. Ferreira volt a két csk?
Vagy csak már sörmeccs volt? :D
Heize-t első évében asszem még az év játékosának is megválaszották a MU szurkolók.
Javítsatok ki, ha tévedek.
Egyáltalán nem tévedsz. :wink:

Heinze baromi jól kezdett a MU-ban, de idővel kijött a lassúsága, így az első évében még pocsékul teljesítő Evra hatalmas formajavulása után stabil csere lett, majd távozott a Realba.
matador
Jugador d'estrella

2012.03.31. 21:10:18

A MU részéről nagyon durván sörmeccs volt, kb a C csapat játszott.

Kezdett asszem a kínai Dong, Richardson, Eagles, Lee Martin... a teljesség igénye nélkül. :lol:

És még így is 1:1 lett.
MU&Barca fan
Barça B

2012.03.31. 20:58:14

Heinze és Terry volt a két csk. Jobb oldalon lehet látni.
Ferreirán gyászszalag lehetett.
De Gea - Fabio,Evans,Vidic,Evra - Valencia,Pogba,Cleverley,Nani - Rooney,Welbeck
V.V - Alves,T.Silva,Piqué,Alba - Busquets,Xavi,Iniesta - Sanchez,Messi,Tello
lui1698
Llegenda del Barça

2012.03.31. 20:33:43

Heize-t első évében asszem még az év játékosának is megválaszották a MU szurkolók.
Javítsatok ki, ha tévedek.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messideco
Presidente del Barça

2012.03.31. 20:27:54

WTF :shock:
Kép
"And my heart will leave you never."
matador
Jugador d'estrella

2012.03.31. 19:46:57

sjd írta:
(A stadion nem Etihad akart lenni egyébként?)
De, elnézést :oops: Elcsúsztam a gondolatmenetben.

Amúgy igen, Angliában is van ilyen, például 2007-ben a MU-nak állt sorfalat a Chelsea.
Kép
miihii
KHAL

2012.03.31. 19:38:24

Game90 írta:
Balotelli meg ma is lőtt 2 gólt, de sikerült Kolarov-val összevesznie egy szabadrúgáson... :P
Nem semmi jelenet volt :)
Érdekes volt nézni Mancini reakcióját,csóválta a fejét rendesen.Uána meg egy tanulmány volt Balo :D A szabit is úgy nézte végig,h csípőre tette a kezét "tüntetőleg". Utána meg végig érződött rajta a sértettség,látszott minden mozdulatán.Hát nem semmi egy figura,az tuti :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2012.03.31. 18:52:34

matador írta: Végül itt egy érdekes elemzés, hogy miért gyengélkedik mostanában a City, Gary Neville elképzelése szerint (érdekes módon egyáltalán nem mond hülyeségeket, abszolút van ráció abban, amit mond). Angoltudók előnyben.

http://www.youtube.com/watch?v=YBaDDC6ca08
Az az érdekes, hogy ellenünk is rengetegszer próbálkoznak ezzel, be is jött már párszor, csak szerencsére nekünk kicsit használhatóbb szélsőhátvédeink vannak
matador írta: Unitedes berkekben már azt számolgatják, hogy mi kell ahhoz, hogy az Emiratesben álljon sorfalat a City a Unitednek...
Angliában is van ilyen? Azt hittem ez csak spanyol szokás
(A stadion nem Etihad akart lenni egyébként?)
matador
Jugador d'estrella

2012.03.31. 18:37:28

elbandi írta:Jó hír az Arsenal szurkolóknak.Jövő heti Arsenal-Cityt meccset is kihagyhatja Agüero,aki "rejtélyes" lábsérülést szenvedett 2 hete.
Állítólag az ok:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... es-2123988

:lol: Bocsánat. Kedvelem a srácot (annak ellenére, hogy City-s :) ), de ha ez igaz, akkor minimum megmosolyogtató...

Amúgy ez értelemszerűen a MU-soknak is jó hír, a City jelenleg nagyon nincs passzban, Unitedes berkekben már azt számolgatják, hogy mi kell ahhoz, hogy az Emiratesben álljon sorfalat a City a Unitednek...

Végül itt egy érdekes elemzés, hogy miért gyengélkedik mostanában a City, Gary Neville elképzelése szerint (érdekes módon egyáltalán nem mond hülyeségeket, abszolút van ráció abban, amit mond). Angoltudók előnyben.

http://www.youtube.com/watch?v=YBaDDC6ca08
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.03.31. 18:33:27

Game90 írta: Szegény Petrov, múlthéten még játszott... :(
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ov-2123980
Hihetetlen! :roll: Iszonyatosan nehéz lehet most neki, minden jót a továbbiakban, reméljük egészséges életet tud élni!

Az utóbbi időben elég sok csapás érte a futballvilágot. :?
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
PCsabi
aka Game90

2012.03.31. 18:17:30

QPR - Arsenal 2-1

Megszakadt a 7 meccses győzelmi sorozatunk a PL-ben, ilyen lélektelen, fs játékot már régen láttam, nem is érdemeltünk volna győzelmet. De várható volt már egy vereség, kár, hogy pont egy viszonylag könnyű meccsen jött össze. Vermaelen mintha másnaposan/aznaposan játszott volna, mindkét gólban benne volt. Wenger-nek meg szóljon már valaki, hogy felejtse el Ramsey-t, ma sem volt jó dolog 70 percig emberhátrányban játszani.

ManUnited-et meg lehet, hogy mi fogjuk a bajnoki címhez segíteni, ma két ex-Arsenal-os is betalált (Larsson 2x, Bendtner 1x) a City - Sland meccsen, következő fordulóban meg Senal - ManCity.

Szegény Petrov, múlthéten még játszott... :(
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ov-2123980
elbandi írta: Érkezhet egy-két csatár(Van Persie,Cavani,Lavezzi,Falcao közül).
Nyugodtan vihetitek. Nem.

Egyébként meg nem értem, hogy miért nem tartja meg a ManCity Adebayor-t, összeveszett Mancini-vel vagy mi? Cavani - Lavezzi - Falcao hármasnál semmivel sem rosszabb.

Balotelli meg ma is lőtt 2 gólt, de sikerült Kolarov-val összevesznie egy szabadrúgáson... :P
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan91
Jugador d'estrella

2012.03.31. 18:00:32

Mi történt a Fulham-Norwich meccsen hogy 10 perc a hosszabítás?
MU&Barca fan
Barça B

2012.03.31. 16:57:01

Szünetben City-Sunderland 1-2
Az első 20 percben nagyon jól játszottak a vendégek a City nem is tudott igazi helyzetet kialakítani. A félidő második felére viszont már egyértelműen a City dominált(a kapott gól ellenére) és végül kaptak egy jogos tizenegyest. Végül Bendtner a 49.!!
percben fejelt egy gólt. Szvsz elég x-es meccsnek tűnik eddig. De azért remélem marad ez az eredmény. :D
De Gea - Fabio,Evans,Vidic,Evra - Valencia,Pogba,Cleverley,Nani - Rooney,Welbeck
V.V - Alves,T.Silva,Piqué,Alba - Busquets,Xavi,Iniesta - Sanchez,Messi,Tello
elbandi
Capitá del Barça

2012.03.31. 15:42:01

Jó hír az Arsenal szurkolóknak.Jövő heti Arsenal-Cityt meccset is kihagyhatja Agüero,aki "rejtélyes" lábsérülést szenvedett 2 hete.

Közben már dobálják a neveket az érkezőkről és a távozókról.
Érkezhet egy-két csatár(Van Persie,Cavani,Lavezzi,Falcao közül).
2 középpályás nevét is megemlítik(Hazard,Javi Matinez).
Érdekes hogy védők nevét meg sem említik :roll: A leggyengébb poszt évek óta...

Távozhatnak a kölcsönben lévő játékosok Adebayor,Bridge,Santa Cruz.Mellettük még esélyes a távozásra a Dzeko,De jong,Tevez hármas.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
PCsabi
aka Game90

2012.03.30. 15:54:30

sjd írta:
Game90 írta: Berbatov-ot meg valamiért nem kedveli FAS.
Burkolt kritika akart lenni? :D
Még véletlenül sem.

Sky Sports twitter:
Aston Villa captain Stiliyan Petrov has been diagnosed with acute leukaemia, the club have said. Full story to follow soon...
:(

Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.03.29. 21:58:33

Game90 írta: Berbatov-ot meg valamiért nem kedveli FAS.
Burkolt kritika akart lenni? :D

Amúgy az alatta levő képhez annyit fűznék hozzá, hogy ez a nem csak a csatárokat minősíti, hanem a csapatokat, hogy mennyire egy embertől függenek... (valószínűleg Villa-nak is a Valenciánál több "game-changing goal"-ja volt egy szezonban, mint nálunk)
Egyébként ebben v. Persie még szerintem nem múlta felül Pedro 09/10-es mutatóit :D
matador
Jugador d'estrella

2012.03.29. 21:43:14

Barcaforever írta:
Addig is kérdezném az okokat, h miért Wellbeck zsinórban a kezdő(legalábbis mikor pont ránézek) Chicharito és Berbatov helyett!?

Berbatov miért nem ment még el?Alig játszik.
Berba nyáron távozik.

Welbeck pedig azért kezdő, mert Rooney mögött a MU második legjobb csatára, annak ellenére, hogy nincs formában most. De technikailag baromi képzett, van esze, nagyon gyors. Hatalmas tehetség.

Hernandez ügyetlen, tipikus Inzaghi-stílusú játékos, labdát kezelni nem tud, cselezni képtelen. Welbeck mindenképp jobb játékos, Chicharito kiegészítőnek tökéletes.
PCsabi
aka Game90

2012.03.27. 22:54:47

Balotelli még mindig beteg :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=rlAlBbHCOGI
MessiFan írta:Off: Game! Nem tudom mióta van kint ez az aláírás nálad, de csak most értettem meg... :lol: ](*,)
Pár hónapja kint van már. De legalább leesett :P
Barcaforever írta: Addig is kérdezném az okokat, h miért Wellbeck zsinórban a kezdő(legalábbis mikor pont ránézek) Chicharito és Berbatov helyett!?

Egyelőre én is csak egy középszintű játékosnak tartom, de még csak 21 éves, fejlődhet még. És így is belebotlott 7x a labdába, többször, mint Torres vagy Carroll. Berbatov-ot meg valamiért nem kedveli FAS.

Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.27. 20:36:07

Off: Game! Nem tudom mióta van kint ez az aláírás nálad, de csak most értettem meg... :lol: ](*,)
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.03.27. 18:44:55

Na ez nem semmi, de meg is érdemli.

http://www.hatharom.hu/article/b9e92d-l ... istat?eb=1

Ha a magyar oldalakon a kommentekért is járhatna ilyesmi, sokan mennének sokkal hosszabb időre a dutyiba.Remélem Muamba teljesen felépül és hosszú élete lesz.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2012.03.26. 23:53:44

Barcaforever írta:Man Utd szurkolók!

Digi Tv hiányában pár éve nem tudok angol focit nézni, de hamarosan újra fogok.

Addig is kérdezném az okokat, h miért Wellbeck zsinórban a kezdő(legalábbis mikor pont ránézek) Chicharito és Berbatov helyett!?

nem vagyok MU szurkoló , de számomra is jó kérdés. én amit látok, az az, hogy néha jól botlik bele a labdába és ez elég a sir-ek ahhoz a hitéhez, hogy végre sikerült kinevelni egy jó focistát, játszassuk a sajátot. teljesen középszerű szvsz, legtöbbször rosszul helyezkedik, 4 ziccerből egyet berug, de ez elég ezek szerint, hogy rá lehessen aggatni a "jó kis saját nevelésű csatár" jelzőt, akiből "ki.aszott nagy" játékos lehet. mindenesetre MU szurkolóként kaparnám a tapétát amikor meglátom a kezdőbe (ahogy a MU szurker barátaim teszik is), Berbatov helyébe meg rég elhúztam voln a bús p.csába. szóval részemről ennyit Danny-ről.
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.03.26. 22:03:26

Man Utd szurkolók!

Digi Tv hiányában pár éve nem tudok angol focit nézni, de hamarosan újra fogok.

Kép
PCsabi
aka Game90

2012.03.25. 17:12:15

Ozsi, a 32. fordulóban végül még nekünk fogsz szurkolni... :P ManCity-nek tényleg nehezebb a sorsolása, nem lennék meglepődve, ha a manchesteri rangadó döntené el végleg a PL-t, ott szerintem simán jók lesztek egy x-re.

Ebben a szezonban ez volt az 1. Arsenal meccs, amit nem láttam élőben :( De letöltöttem a meccset, aztán most megnéztem, hát, megint jól játszottunk 8) Song hatalmas zseni, ő azért jóval több már, mint egy egyszerű védekező középpályás. Arteta meg végre lőtt egy (nem is kicsi) szabadrúgásgólt.

Spurs előtt 3, Chelsea előtt 8 ponttal megyünk, nincs is rossz sorsolásunk, ManCity és a Chelsea ellen otthon játszunk + lesz még egy Stoke idegenben, a többi meccset hozni kéne.

7 győzelem zsinórban, Arsenal-nak új weboldala lett:
WWWWWWW.arsenal.com

Points from the last 8 Premier League games:
Liverpool 7
Chelsea 9
Spurs 9
Arsenal 22

17 – Arsenal have had more different goalscorers than any other team in the Premier League this season.

Kép
matador
Jugador d'estrella

2012.03.25. 11:15:48

elbandi írta:Stoke-City 1-1

Ismét pontvesztés.Nem értem miért nem lehetett ezt a meccset behúzni.A Stoke kétszer! találta el a kaput és az egyik be is ment(az igaz hogy k.... nagy gól volt,de több ilyet biztos nem fog lőni Crouch).A fiúk meg nem voltak képesek még egy gólt begyötörni...Mancini helyébe jól seggbe rúgnám az összeset meccs után.

Kezd kicsit meglógni a városi rivális :roll:
A Stoke otthon egyébként mocsok kemény ellenfél, baromi nehéz megverni őket. Mi is ikszeltünk a Britanniában, tehát ezzel én számoltam,hogy a City is hagyhat ott pontokat.

A MU szezonja meg elég kétszínű: az európai kupaszereplés szégyen (legalábbis a BL, az nagyon bánt, de az EL-re nagyon látványosan sz*rtak a fiúk, ami kicsit zavart is, de ők tudják...), a bajnokságban viszont rendkívül stabilak vagyunk, a Ronaldós érában se lőttünk ennyi gólt, illetve szereztünk ennyi pontot, talán 12-vel több pontunk van idén, mint tavaly ilyenkor.

Ez egy ilyen fura szezon, nincs mit tenni sajnos.
Válasz küldése