LG írta:
Nyilván nagyon nehéz objektíven egy ilyen csapatot összeállítani, nem is lehet talán, de aki sztem semmilyen körülmények között nem hiányozhat, az Alan Shearer! Ha jól tudom, ő a PL legeredményesebb góllövője is, meg amúgy is egy emblematikus, meghatározó figurája az angol labdarúgásnak.
Shearer-en sokat gondolkoztam. De Henry nálam egyértelmű volt, Bergkamp meg az egyik legnagyobb kedvencem volt, egy zseni.
ozsimiki írta:Game!
Ezt figyeld:
HAJRÁ ARSENAL MA!
Annyira dühös vagyok a szerda miatt még mindig,hogy képtelen lennék örülni egy Chelsea pontszerzésnek is. Tömjétek őket ki

Arsenal: Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Song, Ramsey, Rosicky - Walcott, van Persie, Oxlade-Chamberlain.
Subs.: Fabianski, Djourou, Santos, Diaby, Coquelin, Gervinho, Chamakh.
Chelsea: Cech - Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand - Essien, Romeu, Malouda - Sturridge, Torres, Kalou.
Subs.: Turnbull, Ferreira, Cole, Mikel, Mata, Meireles, Lampard.
Senal-tól ezt a kezdőt vártam, bár Ramsey-nek nem örülök, de más választás nem igazán volt, Diaby és Coquelin is csak most tért vissza a keretbe. Hamilton-tól és Ox-tól nagyon jó meccset várok, a széleken nyerhetünk. Chelsea meg pihentet, csak Cech, Cahill és Terry maradt a kezdőben. Viszont ha ez ellen a tartalékos Chelsea ellen nem tudunk minimum egy döntetlent összehozni, akkor nem is érdemeljük meg a BL-t.
Ha valakinél nincsen Digi, akkor Sky Sports 2:
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/