Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt most sztem okosan csinálta, mert a MU elkezdte átvenni az irányítást, Tevez pedig elég gyenge volt.sjd írta:Tevez le, De Jong be
Mourinho büszke lenne Mancini-re
én ezt nem értem, hogy miért fikázza mindenki mancinit... pedig én ahány city meccset láttam idén (vagy 4-5) mindegyiken tök jól, meg látáványosan játszott.LG írta:Benne van ez is a pakliban. Igazából ha nem egy középszerű edző ülne a City padján, akkor ennek a bajnokságnak már rég el kellett volna dőlnie, mert ebbe a csapatban óriási potenciál van.
De azért az sok mindent elmond a meccsről, h 1-0 után is inkább a City irányít. Bár jól is teszik, butaság lenne vissaálni, inkább egy második góllal le kéne zárniuk a meccset.miihii írta:Azért olyan nagyon lefocizva talán nincsenek,bár mivel vissza vannak állva,a City irányít.A több gólos vezetés sem nagyon volt a pakliban,mert olyan rohadt sok és nagyon nagy helyzete nem volt a kékeknek sem. Agu égbe szálló lövése volt még kirívóbb,a 30 perc körül. Ezen kívül pattogott a bőr a 16-oson belül,de annyit a másik oldalon isLG írta:A MU örülhet, h csak 1-0 az eredmény, mert nagyon le van focizva. Yaya játéka nagyon tetszik, hibátlanul szűr, kiváló labdákat ad. A MU Rooney-ban bízhat, mert ő egyedül is képes komoly zavart okozni a City védelmében. Eddigiek alapján sztem benne van egy többgólos City siker, főleg, h most már a MUnak ki kell jönnie a bunkerból.
Azért olyan nagyon lefocizva talán nincsenek,bár mivel vissza vannak állva,a City irányít.A több gólos vezetés sem nagyon volt a pakliban,mert olyan rohadt sok és nagyon nagy helyzete nem volt a kékeknek sem. Agu égbe szálló lövése volt még kirívóbb,a 30 perc körül. Ezen kívül pattogott a bőr a 16-oson belül,de annyit a másik oldalon isLG írta:A MU örülhet, h csak 1-0 az eredmény, mert nagyon le van focizva. Yaya játéka nagyon tetszik, hibátlanul szűr, kiváló labdákat ad. A MU Rooney-ban bízhat, mert ő egyedül is képes komoly zavart okozni a City védelmében. Eddigiek alapján sztem benne van egy többgólos City siker, főleg, h most már a MUnak ki kell jönnie a bunkerból.
Benne van ez is a pakliban. Igazából ha nem egy középszerű edző ülne a City padján, akkor ennek a bajnokságnak már rég el kellett volna dőlnie, mert ebbe a csapatban óriási potenciál van.az komoly lesz ha ma nyer a city, mindenki a gatyájába élvez, aztán jövőhéten simán kinyalnak newcastleben
Nem is kicsit.Lionel Kicsi Messi írta:Torresnak jótt tett az ellenünk szerzett gólja, ahogy nézem a mérkőzésük eredményét..
Elsősorban valóban nem az ő érdeme, a Chelsea védelme és Cech végezte a munka nagy részét. De ő gólja döntötte el véglegesen a továbbjutás sorsát, mert addig még benne volt a pakliban az is, h mi gólt szerzünk. Mondhatjuk, h a gólnál nem volt nehéz dolga, de csak be kellett lőni. És azért Torres az elmúlt 2 évben hasonló ziccereket hibázott el szép számmal, de most nem remegett meg a lába.Az a kép nem gyenge, ám az, hogy a Chelsea a döntőben van, nem Torres érdeme...
Thank you, Captain Obvious!Kash írta:Az a kép nem gyenge, ám az, hogy a Chelsea a döntőben van, nem Torres érdeme...
Hojjojj, a presidente most nyúl magához.ab1daL írta:A Chelsea labdarúgócsapata a honlapján bejelentette, hogy mindenben megegyezett a Werder Bremennel és Marko Marinnal, így a bosnyák származású német válogatott középpályás a nyártól a londoniaknál folytatja pályafutását.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2127876
Előd, mit szólsz ehhez a hírhez?ab1daL írta:A Chelsea labdarúgócsapata a honlapján bejelentette, hogy mindenben megegyezett a Werder Bremennel és Marko Marinnal, így a bosnyák származású német válogatott középpályás a nyártól a londoniaknál folytatja pályafutását.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ak-2127876
Van Persie az Év játékosa a PL-benPFA Player of the Year award shortlist: Van Persie, Rooney, Agüero, Silva, Parker, Hart.
PFA Young Player of the Year nominations: Agüero, Welbeck, Sturridge, Oxlade-Chamberlain, Bale, Walker.
Szerintem is van benne potenciál, de kb. 1 hónap kivételével gyakorlatilag használhatatlan volt a szezonban, mintha emberhátrányban játszottunk volna, amikor ő a pályán volt (ami sokszor előfordult Wilshere és Diaby sérülése miatt). Nem rosszak a képességei, de fejben nagyon lassú, ami az egyik legfontosabb posztnál (CM/AM), azért nem kis hátrány. De bízok benne, hogy lesz még jobb is, a lábtörése után nagyon szurkolok neki, egy poor man's Fabregas még lehet belőle.sjd írta: Valamiért úgy gondoltam, h az Arsenal-Chelsea jó meccs lesz, úh végignéztem (oh God why?). Nekem azt tűnt fel, hogy ezeknek a butaságoknak az ellenére is kiosztott néhány olyan labdát hogy csak néztem. Szóval én is azon vagyok, hogy valószínűleg nem rossz játékos, csak fejben nem alkalmas (aki focizott már, tudja milyen nehéz folyamatosan minden apróságra figyelni 90 percen keresztül és mindig a legjobb döntést hozni)
Meg ahhoz tartom magam, hogy valaki nem lesz rosszabb játékos csak úgy (Pedro sem)