Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért mind a mai meccsen, mind azon a 4-4n nem lehet a bíróra fogni...Game90 írta: Február 5. mától az OFFICIAL SCUM REFEREES DAY a szigeten, mivel a Newcastle elleni 4-4 is pont ezen a napon történt 2011-ben.
Webb-nél azok a számok...FtcSikiHun írta:http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7942_n.jpg
miután senkinek nem szurkolok a pl-ben, igy nem nézek pl meccset, utálom az egész angol focit.ozsimiki írta:aham, senkinek se szurkolsz,és csukott szemmel nézed a meccset, így már értem.visca el barca írta:két ilyen kamu 11-est a "legjobb" angol bírotol... vicc![]()
![]()
![]()
![]()
és mielott megszolnak a mu fanok, senkinek nem szurkolok a pl-ben...
első 11es teljesen alap. valamint arról elfelejtkezel,h az első félidőben szintén nem kaptunk meg egy jogos 11est, csak kompenzált
De, az kívül volt.barca99 írta:Itt egy időre nem volt se kép, se hang, de az első, amit nem adott meg az a Cahill - Welbeck eset? Az nem a vonalon kívül kezdődött?ozsimiki írta:első 11es teljesen alap. valamint arról elfelejtkezel,h az első félidőben szintén nem kaptunk meg egy jogos 11est, csak kompenzált
REmélem ebben nem vt semmi gúnyosság...ozsimiki írta:igen, igazad van, hülye érv, így sokkal rosszabbul járt a M.U., mintha 0-0nál megszerezzük a vezetést,és kiállítják Cahilt.bence-barca írta:...
szóval inkább fújta volna be azt, mintsem eljussunk 3-1ig,és utána fújjon be egy kéteset.
igen, igazad van, hülye érv, így sokkal rosszabbul járt a M.U., mintha 0-0nál megszerezzük a vezetést,és kiállítják Cahilt.bence-barca írta:Nagy gratula a MUnak!
Amúgy azzal egy MUs se jöjjön, ha kérhetem, h az első félidei tizi kompenzálta a másikat. Ez nagyon idióta érv.
Mert akkor ugye teljesen máshogy alakul a meccs. Ez olyna, mint amikor mindkettő csapatnál elnéznek egy tizit és így azt mondják így egyenlő, de midnenki tudja, h ha az elsőt befújják valószínű nincs az a másik eset, mert máshogy alakul a meccs...
Itt egy időre nem volt se kép, se hang, de az első, amit nem adott meg az a Cahill - Welbeck eset? Az nem a vonalon kívül kezdődött?ozsimiki írta:első 11es teljesen alap. valamint arról elfelejtkezel,h az első félidőben szintén nem kaptunk meg egy jogos 11est, csak kompenzált
aham, senkinek se szurkolsz,és csukott szemmel nézed a meccset, így már értem.visca el barca írta:két ilyen kamu 11-est a "legjobb" angol bírotol... vicc![]()
![]()
![]()
![]()
Az első még a Chelsea-sek szerint is színtiszta tizi volt, tehát nem tudom, miről beszélsz.visca el barca írta:két ilyen kamu 11-est a "legjobb" angol bírotol... vicc![]()
![]()
![]()
![]()
Persze, nem is egyszer.shawn írta:Kapott már ki a United Webb alatt??
Most kaptatok két 11-estozsimiki írta: bár azért azt a 11est befújhatták volna az első félidőben, igaz Chelsea ellen megszoktam már, ezt a folyamatot...
Pont azt néztem, h wtf?ozsimiki írta:Chelsea-M.U. 3-0 50.perc...vhogy éreztem,hogy az idény egyik bohóccsapata most támad fel ideiglenesen, hogy aztán majd xeljen egy kiesőjelölttel,vagy kikapjon tőle pár forduló múlva.
Bár a M.U. sem vmi acélos idén sajna...