Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
semmi nem volt... suárez feldobta magát.Game90 írta:Megadható volt a 11-es? Mert pont elment a stream-em.
Na jó, itt már sírtamlui1698 írta:El tudom képzelni ahogy ül otthon a kis kínai tanga papucsában meg a pörkölszaftos trikójában kiírja ezt a dumát, aztán felkel kimegy ken magának egy szelet zsíros kenyeret, befekszik a kis orion tv elé belövi a sport1-et azt' nézi a volt csapatát.Game90 írta:Fab:
Nice training session before the game tonight. Now time to eat, watch Liverpool vs Arsenal and sleeeeeep to get ready! Have a good day guys!
Pool amúgy megvette a Caroll gyereket egy zsák pénzért az egy dolog, de lőtt már gólt, vagy egyáltalán tudja hol a stadion?
El tudom képzelni ahogy ül otthon a kis kínai tanga papucsában meg a pörkölszaftos trikójában kiírja ezt a dumát, aztán felkel kimegy ken magának egy szelet zsíros kenyeret, befekszik a kis orion tv elé belövi a sport1-et azt' nézi a volt csapatát.Game90 írta:Fab:
Nice training session before the game tonight. Now time to eat, watch Liverpool vs Arsenal and sleeeeeep to get ready! Have a good day guys!
Csak kölcsönben van a Wolves-nál.Initom írta: Frimpong eladását,nem igazán értem![]()
Merte: jobban tudod végülis.messideco írta:Azért áljunk meg.
Merte igenis jó volt. Párszor bakizott, meg minden, de jól végezte a dolgák.
Benayoun, Rosicky: igaz, padról nem tudnak segíteni a csapaton, de a Spurs ellen nagyon ott volt mindkettő. Főleg a csehben van még potenciál, nem is kevés...
szerk: Walcottban én mindig is bíztam, lásd a mai meccset pl.
Gervinho meg mehet, ahová akar.
Kell ide Podolski, egy kp, és kb ennyi...
Paece.Go Gunners!
Szerintem nemmessideco írta:Szerintem a két francia mozdíthatatlan, Eriksen is azzá kezd válni. Szerintem az Ajax nem adná őt sem el 25-30 milka alatt.
Jefferson Farfán? Állítólag elhagyja a Schalkét.
Ejj, ha én lennék Arsenaléknál a menedzser...![]()
Ezt már 4-5 éve mondják, hogy van 50-100 milliónk igazolni.Zsolti95 írta:állítólag 100 misit kap a nyárra wenger!
ha abból nem tud egy bajnokesélyes bl esélyes gárdát összehozni az arsenal akkor nem tudom mi kell még
Ide is:ozsimiki írta:Jól járnak vele, annyit tud mint RvPZsolti95 írta: hát a kupáknak nem kell sok helyet kialakítania a londoni lakásában![]()
Gondolom valami ilyesmitozsimiki írta:Ez a véleményem, de majd legközelebb beteszek én is ilyen gifeket neked,amikor a világklasszis szót használod Robinkára.
Jól járnak vele, annyit tud mint RvPZsolti95 írta:hát a kupáknak nem kell sok helyet kialakítania a londoni lakásábanab1daL írta:Arsenal: az ágyúsok mindenben megegyeztek Podolskival - sajtóhír
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ir-2119508
hát a kupáknak nem kell sok helyet kialakítania a londoni lakásábanab1daL írta:Arsenal: az ágyúsok mindenben megegyeztek Podolskival - sajtóhír
Park leigazolását már alapból nem értettem, Monaco-ban 91 meccsen 25 gól, ennyi erővel Torghelle is jöhetett volna. Diaby hatalmas tehetség, csak nincs agya ill. ő inkább a kórházválogatottat erősíti, hiába kedvelem őt, rá egyszerűen nem lehet építeni a sérülések miatt.messideco írta:Me gusta![]()
Habár Parknak és Diabynak kijárna az esély, mindkettő talán saját hibáján kívül került kilátástalan helyzetbe.
Szerintem a kutyaütő játékosokért nem kapnánk összesen 10 misinél többet.
De egyszer távozzon Wenger![]()
Egy nagy igazolást várok, nem a francia bajnokság aktuális egyik legjobbját (Samah, Gervinho).
Marint amúgy nem lehet elmozdítani Brémából?
Neki nagyon örülnék, csak nehogy úgy járjunk vele, mint Reyes-szel. Széleken akkor már meg is lennénk, Gervinho, Podolski, Walcott, Ox. Bár én még egy Hazard-nak is örülnék, bár az ő leigazolása szinte esélytelen, úgyis a Tottenham-be/Chelsea-be megy majd.ab1daL írta:Arsenal: az ágyúsok mindenben megegyeztek Podolskival - sajtóhír