véleményem az ágyúsokról:
Az Arsenal nagyon közel áll a szívemhez.Nagybátyám révén több meccsen is voltam,így lehetőségem volt Adebayorral,Kolo Touréval,walcottal stb. találkozni.
Sokan bántják Wengert,hogy nem igazol. De én úgy gondolom nem igazán volt miből. Van olyan edző,aki azt mondja van many de inkább nem költöm el?

Számomra érdekes dolog Wender igazoláspolitikája.Jól igazolt volna,ha megtartja a nagyobb játékosokat,ám ez nem volt lehetséges,a pénzügyi helyzet miatt -> ugyanis stadiont épített az Arsenal.
Nos ennek az évi törlesztése,(nem akarok hülyeséget mondani,erre emlékszek) 30-40 millióba fáj a klubnak.
Tudni kell azt is,hogy A Highbury ből lakóparkot építettek,házait eladják/eladNÁK.
Ugyanis a gazdasági vállság ott is érződik,nincs aki vegye azokat.
-> nincs pénz.
Úgy gondolom,Adebayor,Touré,Nasri,Fabre eladásából tudott fennmaradni a klub. Abból éltek.
Talán most realizálódik a klub helyzete,vagy Wenger érzi,nagyon rezeg a léc,s igazolások lesznek.
Nagyon úgy érzem. Nem engedhetik meg maguknak ,hogy középcsapattá süllyedjenek.
A tehetségek,Jenkinson,Ramsey,Wilshire,Oxlade,Miyaichi,stb, megvannak,csak nem úgy megy mint nálunk,hogy majd szépen beápülnek,hanem egyből mélyvíz. Ezt egy 17-18 éves szervezet nem bírja,Jack nak is fáradásos törése lett,nem hiába.
Nincs meg előttük a rutinos,ravasz,idősebb korosztály,aki húzná őket. Egy ilyen van,Robin van Persie. És ha ő is megy akkor lesz nagy gond.
nézzük a posztokat:
kapus poszt talán a legbiztosabb,franc se gondolta volna ,hogy lengyel barátunk így fog teljesíteni.
üvegcsontúsága még nem jött ki,gyerek korában 3 szor törött el a keze.
Sagna visszatérése létfontosságú volt,foghatják a fejüket,hogy elengedétk Ebouét.
Kosc. viszonylag jó, Vermalen játéka nekem nagyon tetszik,Mertesacker,nem nagy durranás

Gibbs,nekem szimpatikus,ám még kevés ide...
A középpálya sem egy nagy durranás(mekkora igazságokat mondok mi?

) Song megtartása is létfontosságú lenne. Ám ide igazolni kell!!
Benayoun,Rosicky nem szint. Rém gyengék. Ellenben Ramseyből,Jack ből lehet nagy játékos.
Frimpong eladását,nem igazán értem
Elöl Walcott...hm... gyors,és szerintem ki is fulladt a tudománya,a hétvégén talált két gól...az meg hogy Arsene középcsatárt akar belőle csinálni
Gervinho vétele,úgy tűnt végre orvosolja a gondokat,de mostanában egyre gengyébb.
RvP ,hát,ő róla felesleges lenne írnom, messze ő a húzóember,nélküle a 15 . helyen lenne kb az Arsenal.
köszönöm hogy elolvastad. jó,hosszú lett.

(helyesírási hibákért,elnézést,ez a 'ci chrome,minden aláhúz pirosan

)