na de hogy téma legyen, én sárgát adtam volna rá, angliában meglep, hogy ezért repül a piros. (spanyolban inkább adnak ilyenre pirit.)
Saját magad is megmagyarázod a szitut. Ha nem ugrik fel Nani, akkor most csak akkor nem lenne gipszben a lába, ha marha szerencsés.Bob_Marley írta:50-50es labdára Kompany keményen oda csúszott, s nem is talált lábat!
Én legalábbis így láttam a lassításokból!
Ebben az esetben abszolút a labdaelvétele volt a cél, semmiféle szándákos szabálytalanságról nem beszélhetünk, Nani nem ment bele az 50-50es labdába felugrott, de ilyen 1 meccsen kb 10 van!
Hétközben meg a City nyomja a Pool-lal a Ligakupábanvisca el barca írta:nah meg is van további sorsolás, a mu mehet a poolhoz a köv forduloban
Az első góllal nem tudom mi a gond, gyönyörű volt, 2.gólnál Wellbeck helyzetfelismerése is az,vmint a lövés is az. Sokszor pattan meg 16oson belül a laszti, és azért nem az üres kapuval nézett szembe.levproff írta:Webb nem lesz féltékeny?![]()
A meccs alapján a City sokkal jobban megérdemelte volna a továbbjutást..ráadásul a MU góljai..A 3.-nál már sírtam a nevetéstől.
Ez meg aztán a mérvadó szavazásab1daL írta: NSO-n szavazás: Kiállítást ért-e Kompany szerelése? 30% igen - 70% nem.
Nah linkeld már akkor azt a szabálykönyvet mely szerint a szabályok függenek a téttől, illetve az időtől.ab1daL írta:. Így belenyúlni már a 12.percben, grat!
Hát igen. Szánalmas, h még így is alig tudták behúzni. Lehet, h a BL-ben segít a bíró, akkor ott is meg lett volna a továbbjutás.ab1daL írta:Úristen.Chris Foy megint kitett magáért. Így belenyúlni már a 12.percben, grat!
NSO-n szavazás: Kiállítást ért-e Kompany szerelése? 30% igen - 70% nem.
Így már más, azt hittem hogy gyakorlatilag a tv elől állították fel erre a meccsre. Meg is lepődtem amikor olvastam a nevét a kispadon, de jó megoldás, enyhíti a középpályás gondokat, bár ezzel együtt is erősíteni kéne januárban szerintem!visca el barca írta:de, de mivel sok a serult, fergusson visszakönyörgte. egyébként álítolag folyamatos edzésben visszavonulasa ota is, a B csapatnál edz.LM10 írta:Lemaradtam valamiről, Scholes nem vonult vissza?