A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Persze, nem is egyszer.shawn írta:Kapott már ki a United Webb alatt??

Most kaptatok két 11-estozsimiki írta: bár azért azt a 11est befújhatták volna az első félidőben, igaz Chelsea ellen megszoktam már, ezt a folyamatot...

Pont azt néztem, h wtf?ozsimiki írta:Chelsea-M.U. 3-0 50.perc...vhogy éreztem,hogy az idény egyik bohóccsapata most támad fel ideiglenesen, hogy aztán majd xeljen egy kiesőjelölttel,vagy kikapjon tőle pár forduló múlva.
Bár a M.U. sem vmi acélos idén sajna...

Az egyik legnagyobb, talán így helyes.messideco írta: Chamberlain - az angol foci legnagyobb igérete
Coquelin 21, Oxlade-Chamberlain 18 éves, mindketten nagyon tehetségesek, Ox például 10+ millióért jött nyáron. Ramsey is csak 22, ő már 4 éve a Senal-nál van, tehetséges srác ő is, csak 2-3 éve eltörte a lábát az egyik Stoke játékos, azóta kicsit megállt a fejlődésben. Park most jött nyáron a Monaco-tól, róla nem is érdemes nagyon beszélni, talán 3 meccsen lépett pályára idáig. Rosicky és Benayoun még élnekVictor_Valdes írta:Meg mondom őszintén, nem igazán követem a focit az elmúlt másfél évben, de ez WTF?Game90 írta: Arsenal: Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Rosicky, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Van Persie, Walcott.
Subs: Szczesny, Sagna, Arteta, Benayoun, Arshavin, Park, Henry.
/![]()
Közülük Fabianskit, Mertesackert, Koscienlyt, Vermaelent, Songot, Rosickyt ( ő él még?) Persiet, és Walcott ismerem. Meg a cserekapust, Sagnat, Artetát, (Benayoun? az is életbe van még?) Arshavint, és Henryt ismerem.
Nem minősítem őket, mert nem látom játszani a csapatot, de így név alapján..ez eléggé gyengének tűnik.
szerk.: Uff, úgy látom nem vagyok a toppon...de azért érthető remélem.
Meg mondom őszintén, nem igazán követem a focit az elmúlt másfél évben, de ez WTF?Game90 írta: Arsenal: Fabianski, Coquelin, Mertesacker, Koscielny, Vermaelen, Song, Rosicky, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Van Persie, Walcott.
Subs: Szczesny, Sagna, Arteta, Benayoun, Arshavin, Park, Henry.
/