Arsenal - Blackburn 7-1!
http://www.dailymotion.com/video/xocev1_al-b_animals
Messideco, neked kötelező az összefoglaló, ilyeneket régen láthattál már az Arsenal-tól
Kellett már ez a nagyarányú győzelem, bár azért jobban örültem volna, ha ma csak 2-3-mal nyerünk, de sikerült volna megverni a Bolton-t... Külön öröm, hogy a Blackburn-t sikerült kitömnünk, a Stoke mellett őket utálom a legjobban a PL-ből, ma is összeszedtek egy kiállítást.
Van Persie: 3 gól, 2 gólpassz, első 2 gólja nem volt nehéz, harmadikat szépen belőtte jobbal, Ox-nak adott gólpassza pedig zseniális volt. Tavaly Berbatov és Tévez 20-20 góllal lett gólkirály, RvP már most 22-nél tart.
Walcott: cselezni még mindig nem tud, de legalább adott ma 3 gólpasszt
Oxlade-Chamberlain: 2 gól, végig agilis volt, nagyon gyors, jól cselez, jól lát a pályán, védőmunkája is fejlődik, nagyon jó lesz ő, Arshavin csomagolhat.
Arteta nagyon kellett a középpályára (94%-kal passzolt + 1 gól), Song az utóbbi meccseken nem volt a legjobb, de ma remekelt (az a killer pass Walcott-nak

), Rosicky is jó volt, én többet játszatnám őt, Ramsey alibi játéka egyáltalán nem hiányzott, Coquelin is tetszett, Sagna és Song cseréjének tökéletes, sőt!
És Henry is betalált
Csak egy dolog zavart, hogy nagyon kevesen voltak kint, mondjuk az utóbbi pár meccset látva megértem.