Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Internet Explorer, vagy stream, esetleg mindkettő?csababarca írta:Valdes te vagy az?![]()
Na legalább X megvan, de így is bőven kényelmes a Monaconak, pláne hogy fölényben is vannak.
Volt, de Agüero már 2 másodperccel előtte feldobta magát. 60 fokos szögben állt mikor megtörtént a találkozás. Nem tudom hogy a bíró ezért nem fújta-e be vagy csak simán nem látta az ütközést, de szerintem teljesen jogos, ha ilyenkor nem fújják be.S.Agüero írta: Volt kontakt, az büntető és piros lap, és vége a párharcnak nagyjából, ehelyett ki is estek körülbelül.
18 évesen már a bajnokságban is van vagy 8 gólja meg 5-6 gólpassza.Bob_Marley írta:Mbappe most emelt az árán 15 milliót.
Na ez azért nem semmi, két gól idegenben. A gyorsaság, még a kamera is lemaradt.
Egész pontosan, mostmár nem egyértelműen piros+11es és kiállítás, hanem a játékvezető dönti el, amúgy nem dupla, hanem tripla.Bob_Marley írta:Én úgy tudom nincsen dupla büntetés szabály, piros nem lett volna ha befújja. Visszanézve tényleg esni akart az argentin, nehéz eset, rutinból is inkább ezt befújják mint sem.
Mondjuk a City gól meg elég lesgyanús volt.
Azt hiszem erre mar nem jar kotelezeon piros lap is.S.Agüero írta:Volt kontakt, az büntető és piros lap, és vége a párharcnak nagyjából, ehelyett ki is estek körülbelül.Messias2 írta:Szerintem nem volt az tizi, Agüero előbb esett.
Ugyan, tudjuk jol hogy kiegyenlitödnek a hibák, majd legközelebb téved a City javára is...3-0-nál...pep71 írta:nevetséges, egy BL továbbjutást el is ment a City-nek..de gondolom a következő körben ugyanúgy meccset fog vezetni Lahoz...MessiNeymarSuarez írta:Mikor jönnek már rá hogy katasztrofálisak a spanyol birok?
Egyetértek. Az egyenlítő gól nagyon megfogta őket, utána meg már jött is a második...csababarca írta:Na ez is eldőlt, ilyen védőkkel nem lehet.
1-0ig volt jó a city, utána összekapta magát a Monaco.
De azért Laoznak jár a csicskapofon mert az csúnya volt.