Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kezdhetsz pakolnicsababarca írta:Ha kapnak egy napoli-leicester ágat megint, többet nem jövök.
Sokra mondjuk nem használta a Sevilla se a mezőnyfölényt, meddő adogatások, aztán beadás. Persze a betömörülő fal ellen nehéz, de baromi gyengék voltak szerintem, rossz labdakezelések sora, ötlettelen adogatás csak.. Nzonzi is baromi gyenge volt, nem láttam sokat játszani, de ma aztán nagyon nem győzött meg. A taktika se segítette persze, eléggé magára volt utalva, Nasri járt vissza csak mellé, de baromi halovány volt, 11-estől függetlenül.MessiNeymarSuarez írta:Durva hogy emberelőnyben is 30%-ban birtokolták a labdát...S.Agüero írta:Ez a foci megszégyenítése volt.
nekem él londonban egy barátom, az állandóan minden hülyeségre fogad, ott kint lehet, mondom neki, hogy 10-20 fontot dobjon fel, a hülyének is megéri a 7x pénz.hdavid írta:Valahol lehet a parositasokra fogadni, hogy mik lesznek 8 között? Komolyan megrakom pénzzel a leszter reált, ha lehet.
Vagy.... Továbbjut holnap a Monaco,Leicester-Monaco párositás lesz hogy majd a győztest megkapják elődöntőbenvisca el barca írta:most már csak az a kérdés, hogy a real otthon játssz-e a visszavágót a leszter ellen, vagy annyira azért nem lesznek pofátlanok az uefánál mint tavaly
Célfutball, catanaccio, szégyen, mindegy, minek hívjuk, de működött.S. Agüero írta:Ez a foci megszégyenítése volt.
S.Agüero írta:Ez a foci megszégyenítése volt.
Nem ez az első esete plusz egy angol 16 ik helyezettet nem tud kiejteni egy stabil spanyol 3ik. Mutatott játék is rém gyenge.S.Agüero írta:Attól, mert pirosat kapott?hdavid írta:Sampaoli piros xd Jobb ha nem is hozunk edzőt ide mert nincs egy darab se normális a piacon
Hogyne mint tudjuk az angol a legerősebb bajnokság és az angol bajnoki címvédő Elite ellenfél top 3 as csapat. Bayern és Juventus egy fos egy csapatos bajnokságot tud csak megnyerni.MessiNeymarSuarez írta:Majd megint kiderül hogy mi mennyire jól jártunk egy Bayern-Juventus-Atma-val, éshogy ez a Leicester bikaerős és még erősebb is mint a Bayern...hdavid írta:Oké reál leicester
Barcelona bayern/atma/Juventus
Hivatalos!!![]()
Nem mondom hogy csalás, de ha kihúzzák ezt, akkor minden hitem elvesztem
Majd megint kiderül hogy mi mennyire jól jártunk egy Bayern-Juventus-Atma-val, éshogy ez a Leicester bikaerős és még erősebb is mint a Bayern...hdavid írta:Oké reál leicester
Barcelona bayern/atma/Juventus
Hivatalos!!