Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és az Európa Ligát isozsimiki írta:mert a Manchesteriek megoldják a Premier-t
Nekem mind1, melyik Menchesteri csapat nyeri meg a bajnokságot, de az szinte biztos hogy onnan kerül ki a győztes.Az Arsenal győzelmének én is őrülnék, meg persze ha bukna a SpursBarcaman14 írta:A BL kiesés megtette hatását, a MU azóta jó formában van! Zsinórban két 5-0 nem rossz, Berbatovról meg azt hittem idén nem is hallok, erre rúg 3-at!
A City szerencsére pontokat vesztett. Nagyon úgy tűnik hogy Manchesterben fognak ünnepelni. Reméljük hogy a United!
Holnap kötelező Arsenal győzelem, és bízok benne hogy a Spurs nem nyer!
mocskos rasszista cech is! ilyen gyalázatot én még nem láttam! örökös eltiltás, és legalább 1000 óra közmunka!ozsimiki írta:Rasszizmussal kapcsban:
http://pictuary.blog.nepsport.hu/archiv ... sorfallal/
hatalmas
Engem egyáltalán nem lep meg a Spurs teljesítménye.Game90 írta:
Adebayor meg hiába egy senkiházi, azért elég jól küldi a Tottenham-ben, 14 meccs/9 gól/6 gólpassz. Spurs jó szereplése eddig meglepetés számomra, viszont a Liverpool csalódás.
"Suarez has not denied using a Spanish term that referred to Evra's skin colour during a Premier League match in October, but insisted that it was a term of endearment in his native Uruguay and was not aware of offensive connotations in the United Kingdom."Game90 írta:Ebben a szituációban amúgy ez a legszebbmatador írta: Így van, baromira eltúlzott. Az FA nyilván ezzel akar példát statuálni, ennek most Suárez és a Pool itta meg a levét. Ha igazak is lennének a vádak (csak Evra nyilatkozata alapján ítélték el, ráadásul Evra is elmondta, hogy alapvetően nem tartja rasszistának az uruguayit), akkor is max 3 meccset kellett volna kapnia.![]()
Ebben a szituációban amúgy ez a legszebbmatador írta: Így van, baromira eltúlzott. Az FA nyilván ezzel akar példát statuálni, ennek most Suárez és a Pool itta meg a levét. Ha igazak is lennének a vádak (csak Evra nyilatkozata alapján ítélték el, ráadásul Evra is elmondta, hogy alapvetően nem tartja rasszistának az uruguayit), akkor is max 3 meccset kellett volna kapnia.
Kezdő szokott lenni. És megy neki, november legjobbjának választották például. Nyilván volt pár bakija, de összességében eddig meggyőző.kanty írta:De Gea mióta nem kezdő a MUban? Ennyire nem megy neki?
Így van, baromira eltúlzott. Az FA nyilván ezzel akar példát statuálni, ennek most Suárez és a Pool itta meg a levét. Ha igazak is lennének a vádak (csak Evra nyilatkozata alapján ítélték el, ráadásul Evra is elmondta, hogy alapvetően nem tartja rasszistának az uruguayit), akkor is max 3 meccset kellett volna kapnia.Suárez büntetése meg szerintem vicc, 8 meccses eltiltást kap (egy állítólagos) rasszizmusért, miközben lábtörésekért jó esetben adnak hármat...
Nagyon fontos győzelem volt, de néhány emberen már nagyon látszik, hogy teljesen elfáradt, Wolves vagy a QPR ellen rotálnia kéne Wengernek.lluisllach89 írta:Arsenal csak behúzta a végén, szép volt.
A 19999. gól pedig Giggsé! Megérdemelte volna hogy ő rúgja a 20000. gólt, de nyilván nem bánkódik emiatt!L.Messi 10 írta:Megszületett a 20.000. gól a Premier League-ben:
Albrighton szerezte az Aston Villa - Arsenal 54. percében, és ezzel 1-1 az állás.