Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
kamaj
Capitá del Barça

2011.12.27. 18:38:16

Semmi gond Game, nem volt egy szép meccs, de ehhez a bíró is hozzátett szépen, mert úgy kicsúszott a kezéből az irányítás, ahogy az csak lehetett. Kész csoda, hogy sikerült megfogni egy pontot, kb köze sem volt a meccshez a végén a Wolvesnak. A kiállítástól kezdve egy cél volt, mindenáron megállítani az ellent. Nekem még mindig nem tiszta, hogy azért miért járt a piros, Songnak meg miért nem, de lehet ezzel egyedül vagyok.
A lényeg, hogy túl vagyunk ezen, remélem nem látok még egy ilyen játékot a Farkasoktól.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2011.12.27. 18:29:41

ozsimiki írta:mert a Manchesteriek megoldják a Premier-t :wink:
és az Európa Ligát is ;)
PCsabi
aka Game90

2011.12.27. 18:07:41

Kamaj, bocs, hogy ezt mondom, de ez a Wolves ma ritka undorító csapat volt. Kb. Blackburn/Birmingham-színvonal, nem csodálom, hogy Song-nak és Vermaelen-nek is elgurult a gyógyszere...

Hennessey-nek grat, nálam egyértelműen MOM!

Amúgy tipikus Arsenal-meccs volt: mezőnyfölény, megszerezzük a vezetést, ellenfélnek köze nincs a meccshez, de talál egy máker gólt, nyomunk a 2. félidőben, de semmi nem jön össze (Hennesssey-bravúrok, RvP 2x nem tudja átvenni a labdát...). És persze, hogy nem tudjuk kihasználni az ellenfelek botlásait, http://www.youtube.com/watch?v=rZ0sMvKosxw ! :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.27. 17:56:41

Arsenal-Wolves 1-1 :lol: :lol:

indítsanak a Londoni csapatoknak egy B ligát, mert a Manchesteriek megoldják a Premier-t :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.27. 17:56:18

Mekkora szerencsétlen ez az Arsenal... :roll: Pedig szurkoltam nekik. :)
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2011.12.27. 16:56:27

Arsenal-Wolves 1:1 (félidőben)

Érdekes meccs, az eleje úgy alakult, ahogy számítottam, teljes Arsenal fölény. Volt olyan 5 perces periódus, hogy a Farkasok hozzá sem tudtak érni a labdába. Gervinho góljánál a védők mozgását inkább nem is kommentálnám, de az egész meccsre is érvényes ez. Elképesztő mekkora helyezkedési hibák/elváltások vannak a hátsó alakzatba (ráadásul Henry labdavesztései sem kedveznek ennek). A félidő felénél viszont mintha a Wolverhampton elkezdett volna hinni abban, hogy itt lehet még valami. Elég esetleges helyzetek voltak ezek, de már legalább volt pár értelmes passz. Aztán jött a nagy meglepetés és Fletcher az Isten se tudja hogyan, de befejelte a labdát. Furcsa mód ezután sem voltak nagy Arsenal rohamok, mint ahogy a 30 perc után nem is nagyon akadtak.
Kész csoda lenne, ha ez így maradna, szerintem behúzza majd a hazai csapat ezt a meccset, de reménykedek hátha elcsíp pár pontot a Wolves ;)

Hajrá WOLVERHAMPTON!!!!
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.27. 15:56:43

Nagyon nem kell aggódni, a Chelsea ma már le lesz hagyva, és a különbség csak nőni fog, a két csapat formája között óriási a különbség.

Spursnek miért van elmaradt meccse? Amúgy az az előzés is meglesz, mert ők idegenben képtelenek lesznek folyamatosan nyerni. A Pool meg.. :mrgreen:

A bronzérem tuti meglesz, és én is szívesen nézegetném ott Titit.

Úristen de fura hsz, a sok Arsenal ellenes után :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
PCsabi
aka Game90

2011.12.27. 15:15:51

Chelsea x-elt, Liverpool x-elt, szóval nyerni kell hazai pályán a Wolves ellen és akkor feljövünk a 4. helyre!

Arsenal: Szczesny, Djourou, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Gervinho, Van Persie.
Substitutes: Almunia, Miquel, Coquelin, Ramsey, Arshavin, Oxlade-Chamberlain, Chamakh.

Akinek nincsen Digi Sport:
http://www.footballstreaming.info/streams/todays-links/

[-o< :
Thierry Henry is at the Emirates today to watch Arsenal v Wolves. Gunners boss Arsene Wenger is yet to make a decision on a potential two-month loan spell for his former captain.

Howard Webb... #-o :lol: :
http://mueses.blog.nepsport.hu/archives ... _hulyeseg/
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.26. 22:21:57

Biza, simán aláírnám a Bl kiesést,ha év végén meglenne ismét a PL. Pláne úgy,h inkább most essenek ki,mint a későbbi fázisban. + BLben ott a BARCA:) az meg egyértelmű,h kettejük közül kinek szurkolnék.

de a PL leeshetne,és ha így folytatják le is esik.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.12.26. 20:01:06

Ismét gólkirály lesz Berbatov :D Nagyon fogom élvezni...
Kép
"And my heart will leave you never."
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.12.26. 18:50:16

Barcaman14 írta:A BL kiesés megtette hatását, a MU azóta jó formában van! Zsinórban két 5-0 nem rossz, Berbatovról meg azt hittem idén nem is hallok, erre rúg 3-at!
A City szerencsére pontokat vesztett. Nagyon úgy tűnik hogy Manchesterben fognak ünnepelni. Reméljük hogy a United!

Holnap kötelező Arsenal győzelem, és bízok benne hogy a Spurs nem nyer!
Nekem mind1, melyik Menchesteri csapat nyeri meg a bajnokságot, de az szinte biztos hogy onnan kerül ki a győztes.Az Arsenal győzelmének én is őrülnék, meg persze ha bukna a Spurs :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.26. 18:44:34

A BL kiesés megtette hatását, a MU azóta jó formában van! Zsinórban két 5-0 nem rossz, Berbatovról meg azt hittem idén nem is hallok, erre rúg 3-at!
A City szerencsére pontokat vesztett. Nagyon úgy tűnik hogy Manchesterben fognak ünnepelni. Reméljük hogy a United!

Holnap kötelező Arsenal győzelem, és bízok benne hogy a Spurs nem nyer!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.26. 18:32:49

ozsimiki írta:Rasszizmussal kapcsban:

http://pictuary.blog.nepsport.hu/archiv ... sorfallal/

hatalmas :lol:
mocskos rasszista cech is! ilyen gyalázatot én még nem láttam! örökös eltiltás, és legalább 1000 óra közmunka! :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.26. 18:20:08

MU utolérte a Shopping Cityt, holnap az Arsenal megelőzheti a Chelsea-t, szóval lassan kezd helyreállni a futball rendje. 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.24. 20:31:39

Kép
matador
Jugador d'estrella

2011.12.23. 18:01:44

Game90 írta:
Adebayor meg hiába egy senkiházi, azért elég jól küldi a Tottenham-ben, 14 meccs/9 gól/6 gólpassz. Spurs jó szereplése eddig meglepetés számomra, viszont a Liverpool csalódás.
Engem egyáltalán nem lep meg a Spurs teljesítménye.

Nagyon jól igazoltak (Adebayor, Parker), erős a padjuk is, minden adott nekik a jó eredményekhez.

Más kérdés, hogy a győzni tudás képessége nincs meg bennük, sok sikerélménye egyik játékosnak se volt, ezért nem hiszem, hogy komolyan beleszólhatnának bármelyik nagy trófeáért zajló harcba.

A Pool meg... érdekes.
A középpálya valahogy nem áll össze, nincs ott szinte egyetlen kreatív ember se (még Adam ebben a legjobb, akit jó játékosnak tartok, de nem egy sztár), épp ezért ki vannak szolgáltatva Suárez (és néha a meglepően jó José Enrique) játékának.

Masszív, tipikus angol focit játszik a Liverpool, az uruguayi visz színt a játékukba, de nincs más meccset eldöntő spílerük (Gerrard lassan felejtős lesz teljesen). Mondom, maga a keret szerkezete nem jó, nagyon monoton, unalmas.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.23. 00:03:57

Game90 írta:
matador írta: Így van, baromira eltúlzott. Az FA nyilván ezzel akar példát statuálni, ennek most Suárez és a Pool itta meg a levét. Ha igazak is lennének a vádak (csak Evra nyilatkozata alapján ítélték el, ráadásul Evra is elmondta, hogy alapvetően nem tartja rasszistának az uruguayit), akkor is max 3 meccset kellett volna kapnia.
Ebben a szituációban amúgy ez a legszebb :)
"Suarez has not denied using a Spanish term that referred to Evra's skin colour during a Premier League match in October, but insisted that it was a term of endearment in his native Uruguay and was not aware of offensive connotations in the United Kingdom."

Azért ennyire a szövetség sem hülye, meg Pool ellenes.
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.12.22. 23:57:47

matador írta: Így van, baromira eltúlzott. Az FA nyilván ezzel akar példát statuálni, ennek most Suárez és a Pool itta meg a levét. Ha igazak is lennének a vádak (csak Evra nyilatkozata alapján ítélték el, ráadásul Evra is elmondta, hogy alapvetően nem tartja rasszistának az uruguayit), akkor is max 3 meccset kellett volna kapnia.
Ebben a szituációban amúgy ez a legszebb :)

Adebayor meg hiába egy senkiházi, azért elég jól küldi a Tottenham-ben, 14 meccs/9 gól/6 gólpassz. Spurs jó szereplése eddig meglepetés számomra, viszont a Liverpool csalódás.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.22. 22:59:55

Most Adebayor megnyerhette volna a meccset az tény, de a Spurs nem szólhatott volna egy szót sem ha 2-3-t kap a második félidőben. Viszont Cole meg kezezett a gólnál...

Jogos az X, bár a játék képe alapján a Chelsea bőven jobb volt, na meg helyzetek alapján is. Reméltem égnek a kékek, de örültem volna ha Romeu lövése gól.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.22. 22:56:36

Chelsea miket megúszott itt a végén...Uram ég...

nembaj, így is buktak 2 pontot.

elég kétcsapatos lett (bár az is volt egy ideje) így a PL, és a bajnoki címért folytatott küzdelem.

Spurs sikernek örültem volna azért.
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.22. 21:58:32

Félidőben Spurs-Chelsea 1-1, Adebayor ileltve Sturridge a gólszerző.

Az elején Bale lapos beadására nagyon gázul jött ki Cech, utána viszont Cole kezezett, utána adott gólpasszt Sturridge-nak, aki már kihagyott előtte egy nagy helyzetet.

Mindkét gól, olyan védelmi hibákból született, olyan közelről, hogy az nem igaz :D
Kép
matador
Jugador d'estrella

2011.12.22. 15:04:55

kanty írta:De Gea mióta nem kezdő a MUban? Ennyire nem megy neki?
Kezdő szokott lenni. És megy neki, november legjobbjának választották például. Nyilván volt pár bakija, de összességében eddig meggyőző.

Mostanában elég sok meccsen védett sorozatban, azért kapott lehetőséget tegnap Lindegaard. Amúgy szerencsés a MU ebből a szempontból, mert két baromi jó fiatal kapusa van (Lindegaard is nagyon jó), tehát lehet pihentetni.
Suárez büntetése meg szerintem vicc, 8 meccses eltiltást kap (egy állítólagos) rasszizmusért, miközben lábtörésekért jó esetben adnak hármat...
Így van, baromira eltúlzott. Az FA nyilván ezzel akar példát statuálni, ennek most Suárez és a Pool itta meg a levét. Ha igazak is lennének a vádak (csak Evra nyilatkozata alapján ítélték el, ráadásul Evra is elmondta, hogy alapvetően nem tartja rasszistának az uruguayit), akkor is max 3 meccset kellett volna kapnia.

Vannak Angliában érdekes dolgok, Wazza egy kamerába f*ckyou-zásért kapott 3 vagy 4 meccset, SAF-ot azért eltiltják, mert MEGDICSÉRI a játékvezetőt (állítólag tilos a játékvezetővel foglalkozni), mikor például idén Villas-Boas nyíltan kritizált illetve Gerrard se kapott eltiltást a tavalyi bemutatásért... és akkor jön ez.

Furcsa, na.
kanty
Llegenda del Barça

2011.12.22. 14:26:14

De Gea mióta nem kezdő a MUban? Ennyire nem megy neki?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2011.12.22. 12:20:29

lluisllach89 írta:Arsenal csak behúzta a végén, szép volt.
Nagyon fontos győzelem volt, de néhány emberen már nagyon látszik, hogy teljesen elfáradt, Wolves vagy a QPR ellen rotálnia kéne Wengernek.

Spurs - Chelsea-n egy döntetlennek nagyon örülnék.

Suárez büntetése meg szerintem vicc, 8 meccses eltiltást kap (egy állítólagos) rasszizmusért, miközben lábtörésekért jó esetben adnak hármat...
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.22. 12:12:52

L.Messi 10 írta:Megszületett a 20.000. gól a Premier League-ben:
Albrighton szerezte az Aston Villa - Arsenal 54. percében, és ezzel 1-1 az állás.
A 19999. gól pedig Giggsé! Megérdemelte volna hogy ő rúgja a 20000. gólt, de nyilván nem bánkódik emiatt! :)

Egyébként Rooney és Berbatov gólja szép volt, különösen az utóbbi!

Ma Tottenham-Chelsea! Ha a Chelsea nem nyer végleg kiszáll a bajnoki címért folytatott versengésből. Sok gólos, jó meccsre számítok, úgyhogy nem kizárt hogy belenézek! :) Egyébként szerintem nyerni fog a Chelsea!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Válasz küldése