Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az szerintem nyilvánvaló volt, hogy a bajnokság ebben az évben rá fog menni a csapatátszervezésre. Emiatt biztos nem fogják kirúgni. Ha sikerülne hozni a BL-t, akkor biztos marad, ellenkező esetben esélyes, hogy távozni fog...S.Agüero írta:Nem, hiszen esélytelenek vagyunk minden fronton vele.Samper írta:LEtúléli ezt a szezont?
https://www.youtube.com/watch?v=FdtKv84TbmcTromort77 írta:Látom nézted a meccset, Schneiderlin, hogy tolta? Látom félidőben le is jött. Milyen pozícióban játszatta a specöl ván?
Szerintem igen. Kit hozzanak helyette? Megint kezdjenek újra mindent? Ilyet már csináltok párszor az elmúlt években.PCsabi írta:Mourinho túléli ezt a szezont?
Biztosan, mert ő egy tökéletes edző, legalább is itt sokak szerint.PCsabi írta:Mourinho túléli ezt a szezont?
Palesz77!palesz77 írta:Nagyon gyenge ez a MU, semmi otlet, nincs egy vezer a palyan, Rooney golja ellenere se. Ibra netto emberhatrany, igy nehez lesz Josenak..
Nem.PCsabi írta:Mourinho túléli ezt a szezont?
Nem sok értelme van tovább folytatnia, de szerintem egy evet minimum marad. Az a baj, hogy itt az igazolásoknal is a nevekre mentek rá ez nem biztos hogy csak az o felelosege.PCsabi írta:Mourinho túléli ezt a szezont?
Legutóbb már olyan híreket olvastam hogy el is adná, ha lenne érte jelentkező.palesz77 írta:Nem tudom mikor tért vissza, de baromi sokáig sérült volt, szerintem azért nem kezd most se. Vagy az már a múlté, és amúgy van jegelve?Feast4 írta:Nem tudom mi baja van az ormennyel.
Nem tudom mikor tért vissza, de baromi sokáig sérült volt, szerintem azért nem kezd most se. Vagy az már a múlté, és amúgy van jegelve?Feast4 írta:Nem tudom mi baja van az ormennyel.
Nem tudom mi baja van az ormennyel.palesz77 írta:MU kezdő: De Gea; Darmian, Rojo, Blind, Shaw; Schneiderlin, Herrera; Rashford, Pogba, Martial; Rooney
Remélem Rashford lesz a 9-es, nem Rooney, de rajta kívül baromi jó kezdő szerintem. Helyete megnéztem volna matát, de azon kívül tetszik. Mkhitaryan is a keretbe már, remlem jön majd a második félidőben ő is.
LG írta:Vagy ha Messi belőtte volna a saját ziccerét a döntőben, nem?Ha ez a balek csak "azt" belőtte volna, Messi most világbajnok és kétségtelenül a világ legjobb játékosa. Csak ezért szurkolok Higuaínnak, hátha 2020-ban megint rajta múlik.
De igazatok van, süssétek el ezt minden kihagyott Higuain helyzetnél.Érdekes, Messi Barcás teljesítményét még senki nem akarta azzal feljavítani, hogy Suarez meg Neymar kihagyja a ziccereket, pedig ők ketten is hibáznak bőségesen, főleg az uruguayi...
Vagy ha Messi belőtte volna a saját ziccerét a döntőben, nem?Ha ez a balek csak "azt" belőtte volna, Messi most világbajnok és kétségtelenül a világ legjobb játékosa. Csak ezért szurkolok Higuaínnak, hátha 2020-ban megint rajta múlik.
Ennek a marhának mindig ez volt a baja.Döntő helyzetben képtelen megfelelő döntést hozni.Rúg egy kalap gólt, de képtelen egy igazán fontos meccsen is odatenni magát.Ezen a meccsen is maradt a lábában gól, de Lacazette se panaszkodhat.Barca333 írta: Ha ez a balek csak "azt" belőtte volna, Messi most világbajnok és kétségtelenül a világ legjobb játékosa. Csak ezért szurkolok Higuaínnak, hátha 2020-ban megint rajta múlik.
Nero. írta:Koszi.MessiNeymarSuarez írta:
Jelenleg így áll:
Messi: 90 BL gól
Ronaldo: 95 BL gól ( +1 a selejtezőben)![]()
Higuain vs Lyon 2
Hát igen, ezt teszi az emberrel amikor Messi visszatér, és 2 BL meccsen rúg 6 gólt...palesz77 írta:Akkor nem szoltam.Valamiert nem tudatosult bennem, hogy Leo mar lott iden 7-et a BL-ben, igy akar tenyleg meglehet. Bar necces nagyon, 10 gol meg a dontoig is durvnak tunik azert.