Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Barca333
Jugador del Barça

2017.02.17. 01:05:27

recrea írta:Imádom, amikor a szerencsére fogjátok és/vagy jósoltok, h mi lesz meg mi lett volna :D
Kicsit vicces, de ha például az Atlético csak egy icipicit lenne mákosabb, akkor most lenne 2 BL címük, a Madrid meg hajhászná a 10.-et ami közül jórésze BEK diadal. :D
recrea
Llegenda del Barça

2017.02.17. 00:13:35

Imádom, amikor a szerencsére fogjátok és/vagy jósoltok, h mi lesz meg mi lett volna :D
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.17. 00:07:55

gg86 írta:
MessiNeymarSuarez írta: Nem tudom h szándékos vagy sem, de hihetetlen hogy sosincs szerencsénk kb sorsolással..
Utoljára 5 éve(!), Pep utolsó szezonjában került utunkba az egyenes kieséses szakaszban kifejezetten könnyű ellenfél (Leverkusen).
Mondjuk az tényleg könnyű volt mert állítólag már a félidőbe összeverekedtek a német játékosok Messi mezéért. :lol:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
gg86
Jugador d'estrella

2017.02.16. 23:52:34

MessiNeymarSuarez írta: Nem tudom h szándékos vagy sem, de hihetetlen hogy sosincs szerencsénk kb sorsolással..
Utoljára 5 éve(!), Pep utolsó szezonjában került utunkba az egyenes kieséses szakaszban kifejezetten könnyű ellenfél (Leverkusen).
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.16. 23:44:01

gg86 írta:A Realnak idén is jók az esélyei a végső győzelemre. Igazából nekik az elődöntőnél kezdődik a BL, elég lehozni 2 jó meccset és meg is van a kupa. Következő körben Benfica, Leicester, vagy ha nagyon pechesek a Sevilla vár rájuk.
"igazából nekik az elődöntőnél kezdődik a BL" sajnos ezzel minden össze lett foglalva...

Nem tudom h szándékos vagy sem, de hihetetlen hogy sosincs szerencsénk kb sorsolással..
Most is kaphattunk volna egy Portot, aztán rossz formában de tovább mennénk, tavaszra meg lehet összeállnánk... Erre jön egy, talán a klubtörténetük legjobb meccsét kifogó PSG és szétver minket...
Majd kapnak egy Leicester-Benficát a negyeddöntőben, aztán elődöntőben megint jöhet egy "keményebb" csapat, mondjuk egy City, akik szintén ellenünk játszották életük meccsét, a döntőben meg bármi lehet...

Persze tudom nem a riválissal kéne foglalkozni, de bosszantó hogy hihetetlenül nincs szerencsénk..Állítólag ez kiegyenlítődik,gyakorlatilag meg...a 2009-es Chelsea elleni szerencse óta

(bár akkor bőven tévedett a kárunkra is, elég odavágón lévő elmaradt tizit, sárgákat, téves lest stb-t nézni, visszavágón Abidal vicc piroslapját amit Drogbának kellett volna kapni kőkemény talpalásért, Ballack kezezéséét stb-t nézve)
mikor is volt úgy igazán szerencsénk?
2010-es Inter..Áhh felejtős az az utolsó percben elvett továbbjutást érő gól, meg az odavágón többméteres lesgól...Ibra olyan szintű lerántásáról nem is beszélve, amitől meze is szétszakadt, de tizi sem járt..

2012-es Chelsea ellen? Fájdalmas...

2014 Atleti?

2016 Atleti? ahol nem fújta be a "kedves" Rizzoli az utolsó percben a tizit nekünk, mikor fordítva félórája befújta?

Komolyan, miért nem lehetett legalább ezek közül valamelyiken kicsivel több szerencsénk?
Miért van az hogy bizonyos csapatok mákosgubát fogyasztanak egész nap(már a sorsolásnál is), mi meg sorra szívunk? Mikor volt számunkra kedvező sorsolás legutoljára? Elég rég volt tréningmeccsünk a legjobb 16 között, sorra City,Arsenal-okat kapunk..
Valahogy nagyon nem néz ki kiegyenlítettnek a szerencse...

Persze tudom, a "butthurt"-ság beszél belőlem, és jobban kéne játszania a csapatnak, de mint láthattuk, fontos a szerencse, mert egyesek kedvező sorsolással BL-t nyernek mert sokáig megfelelő csapatokat kapnak és belelendülnek, mi meg sorra a legnehezebbekből, és jóval esélyesebb 1 rossz meccset kifogni(mint kedden) és pápá..
gg86
Jugador d'estrella

2017.02.16. 23:30:46

A Realnak idén is jók az esélyei a végső győzelemre. Igazából nekik az elődöntőnél kezdődik a BL, elég lehozni 2 jó meccset és meg is van a kupa. Következő körben Benfica, Leicester, vagy ha nagyon pechesek a Sevilla vár rájuk.
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.02.16. 23:30:39

LG írta:A Roma pedig 3-0-ra vezet a Villarreal otthonában. A Celta otthon kikapott a Sakhtaról. Idén megtörhet a nagy spanyol hegemónia az európai kupasorozatokban. Csak nehogy a Real legyen a megmentő... Tudom, nem illik irigykedni, meg magunkkal kell foglalkozni, de én őszintén megmondom, igenis bántana, ha idén is behúznák, ezzel az első sikeres címvédők lennének, és 4 év alatt a 3. BL sikerük lenne, ami eddig szintén nem sikerült senkinek, még a mi korszakos csapataink sem. Ráadásul a bajnokság állását tekintve valószínűleg az első Liga-BL duplájuk is meglenne a modern érában. Szóval nem, nem hiányzik ez. [-X
Tény hogy nehéz gombóc lenne, de le kellene nyelni. Engem jobban érdekel, hogy a Barca talpra álljon. Egyébként ha megnézed az őszi és az idei meccseiket közel sem akkora pengék csak jött egy lesgól, jött egy 94. perces gól és kész. Nem alázták szét az egész bajnokságot. A többször betliző és már szétesőben lévő Barcával is 1-1 lett. Szerintem A Bayern lazán, de még a Juve is meg tudná állítani őket. Én kedvelem a Juve-t. [auto_cenzúra] jól tudnak védekezni és nagyon szervezett játékot tudnak tolni ami ellen a Real is megakadna. Tavaly a Bayern is elég komoly bírói hibák miatt tudott túlmenni csak a Juve-n. Egyébként meg teljesen megértem azokat akik már unják hogy a spanyolok ennyire nyomasztóak. Nekem van MU, Juve drukker ismerősöm és bár szeretik nézni a spanyol játékot, de már a tökük tele van hogy Barca, Real, Atletico főlény van a BL-ben, EL-ben meg Sevilla. Jó igaz. Nőjenek fel a feladathoz a többiek és lehet nyerni :)
Csak is Puyol
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.16. 23:27:50

Barca333 írta:Szerintem a mi címvédésünktől tavaly jobban aggódtak. Azért az Atlético elleni párharcig nem csak statisztikai rekordokat döntögettünk, hanem a játék is zseniális volt. Mégsem lett belőle semmi. Nem kell aggódni szerintem.
Az a baj hogy tavaly is ezt mondtuk, hogy mi aratunk, ők meg majd szépen kiesnek...
Ehhez képest ők döntőbe jutottak(vicc úton de ez mellékes), megnyerték, mi meg kizúgtunk Atleti ellen sajnos...

Azóta meg kb elfelejtettünk focizni..Nem képesek reagálni arra hogy az ellenfél megtanult hatásosan letámadni, és koncepció sincs...Itt tartunk hogy mi kiesünk a legjobb 16 között, ők meg tovább mennek, és ki tudja mi lesz, pláne hogy a legtöbb csapat telegatyával lép ki ellenük(mint pl a Napoli tegnap)
Barca333
Jugador del Barça

2017.02.16. 23:08:40

Szerintem a mi címvédésünktől tavaly jobban aggódtak. Azért az Atlético elleni párharcig nem csak statisztikai rekordokat döntögettünk, hanem a játék is zseniális volt. Mégsem lett belőle semmi. Nem kell aggódni szerintem.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.16. 23:05:12

Én még mindig nem készülök Real címvédésre. Ezt a félős Napolit még mi is vertük volna. Bayern, PSG, Juve, City ellátnák a bajukat szerintem.
Mondjuk ha megint behúznák az hatalmas gyomros lenne... 12 BL, első címvédők, semmissé vállna számukra az hogy 10 éven át kisebb megszakitásokkal alázgattuk őket.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.16. 23:01:24

LG írta:A Roma pedig 3-0-ra vezet a Villarreal otthonában. A Celta otthon kikapott a Sakhtaról. Idén megtörhet a nagy spanyol hegemónia az európai kupasorozatokban. Csak nehogy a Real legyen a megmentő... Tudom, nem illik irigykedni, meg magunkkal kell foglalkozni, de én őszintén megmondom, igenis bántana, ha idén is behúznák, ezzel az első sikeres címvédők lennének, és 4 év alatt a 3. BL sikerük lenne, ami eddig szintén nem sikerült senkinek, még a mi korszakos csapataink sem. Ráadásul a bajnokság állását tekintve valószínűleg az első Liga-BL duplájuk is meglenne a modern érában. Szóval nem, nem hiányzik ez. [-X
Ezt sajnos én is egy ideje mondogatom...Finoman szólva a foci szégyene lenne, ha a tavalyi vicc menet mellé még BL-t is nyernének..
Persze ha ezt zseniális, kiváló játékkal teszik akkor megérdemlik, de ha úgy fogják tolni mint tavaly a City ellen,akkor no comment.

Én nagyon szomorú lennék, ha annyi legendás csapat után pont egy ilyen Real Madrid lenne az első címvédő...ha már Real Madrid, akkor védtek volna címet inkább a Galaktikusok...

Nemrég azt mondtam, hogy max mi tudnánk megállítani őket, de sajnos ez már elszállni látszik, PSG meg gyanítom következő körben egy Benfica-szintű csapat ellen meg majd kizúg..

Azért az durva, hogy kedden pont arról volt szó, hogy most a Barcát várják esélyesnek, erre már lényegében aznap kizúgtunk..
Pedig nemrég egy lesajnált gyenge csapat volt pár hónapja, és jöttek is a kommentek hogy mennyire jól jártunk velük és hogy komolyabb ellenfél egy Napoli pl..Hát nem úgy tűnik.
Barca333
Jugador del Barça

2017.02.16. 22:59:10

Azért a spanyol csapatok februári nemzetközi szereplése miatt el lehet újra gondolkozni a spanyol szövetségnek a Copa del Rey lebonyolításán. Felesleges a 2 meccses párharc és az időpontokon is lehetne kicsit rágódni...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.16. 22:50:55

LG írta: az első sikeres címvédők lennének, és 4 év alatt a 3. BL sikerük lenne, ami eddig szintén nem sikerült senkinek, még a mi korszakos csapataink sem. Ráadásul a bajnokság állását tekintve valószínűleg az első Liga-BL duplájuk is meglenne a modern érában. Szóval nem, nem hiányzik ez. [-X
Én ezekre készülök már egy ideje, minél könnyebb legyen lenyelni.
Ha megtörténik, amire én 90% esélyt látok most, akkor bizony ki kell jelenteni,hogy korszakos csapat ez a madrid, ha tetszik ha nem.

bayernben látok lehetőséget egyedül, atma-t azt kottából megverik lazán, nem tényező, más meg nincs is.
Ez a PSG meg nem fog mindig úgy játszani mint ellenünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.02.16. 22:45:06

A Roma pedig 3-0-ra vezet a Villarreal otthonában. A Celta otthon kikapott a Sakhtaról. Idén megtörhet a nagy spanyol hegemónia az európai kupasorozatokban. Csak nehogy a Real legyen a megmentő... Tudom, nem illik irigykedni, meg magunkkal kell foglalkozni, de én őszintén megmondom, igenis bántana, ha idén is behúznák, ezzel az első sikeres címvédők lennének, és 4 év alatt a 3. BL sikerük lenne, ami eddig szintén nem sikerült senkinek, még a mi korszakos csapataink sem. Ráadásul a bajnokság állását tekintve valószínűleg az első Liga-BL duplájuk is meglenne a modern érában. Szóval nem, nem hiányzik ez. [-X
barca_bome
Jugador d'estrella

2017.02.16. 21:05:25

Az addig oké, hogy utálom a facebook-ot, de az mi, hogy az RTL II-n a facebook követők alapján hasonlították össze a MU-t és a Saint Etienne-t? Azt hittem a Spíler TV-féle PL közvetítéseknél már nincs lejjebb. Ismét tanultam valamit... :oops:

Szerk.: Ja és közben ment, hogy de hát ez hülyeség, hiszen Pogbának egymaga több követője van, mint az egész Etienne-nek... :roll:
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.15. 23:10:21

Napolinak maximum akkor lesz esélye, ha gólt rúgnak az első 20 percben, aztán felrobban a stadion.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.02.15. 22:59:56

Titinho írta:
LG írta:Közben a másik meccs átmegy lassan gálába. Thiago remek.
Pontosan. Köze nincs a meccshez az Arsenalnak, pláne a 2. félidőben.

De mit is vár az ember egy olyan Arsenalt-tól, ahol Iwobi-Alexis-Ox támadótrió kezd. =D> :lol:

70%-os labdabirtoklás és most volt a 19. kapuralövésük...
Alexist nem venném elő. Magasan az Arsenal legjobbja a szezonban, kb. ő választja el a csapatot a teljes középszerűségtől.
Barca333
Jugador del Barça

2017.02.15. 22:53:35

Elképesztő volt nézni a Bayern Guardiola által iskolázott, Ancelottival frissült játékát. Az angol bajnokság top csapatát zúzták porrá, ráadásul nem egy büntetőt nem adtak meg nekik az 5 gólon felül. Élmény volt. Lahm játéka külön, régóta nem láttam ilyen összetett jobb hátvédet...

Másik meccsel kapcsolatban kikívánkozik belőlem a sorsolás utáni lenézésáradat, a Napolit kissé lekicsinylő véleményem miatt. Sajnos a Madrid sokkal jobb csapat, ahogy ezt akkor is tudtuk. Nincs is mit róla tovább beszélni.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.15. 22:46:46

LG írta:Vmi halvány esélye azért maradt a Napolinak a hazai meccsre, persze ehhez egészen más mentalitásban kell majd kifutniuk. Ha másra nem, arra jó az eredmény, hogy nem veheti félvárról a Real a visszavágót.
Nápolyban a stadion tuti fel fog robbanni, az idegenbeli gól meg legalább megvan, sok esélyük nincs, de ha fejben helyre jönnek, akkor akár sikerülhet otthon egy 2-0, de mint mondtam sok esélyük erre nincs.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.02.15. 22:44:19

Vmi halvány esélye azért maradt a Napolinak a hazai meccsre, persze ehhez egészen más mentalitásban kell majd kifutniuk. Ha másra nem, arra jó az eredmény, hogy nem veheti félvárról a Real a visszavágót.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.15. 22:43:48

Nagyon sajnálom, hogy akkor Thiago nem várt 1-2 szezont, most fix kezdő lenne és mennyivel jobban állnánk mi is. De ettől függetlenül, örülök a sikerének, ha kicsit jobban elkerülik a sérülések, akkor az egyik legjobb lehet a posztján. Grat kicsi =D>
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.15. 22:41:33

csababarca írta:Thiago elképesztő, az egyik legnagyobb értéke a BM-nek.
Hatalmas kincs, kár hogy sérülékeny.
Az 1 nagy sérülése óta alig hagyott ki valamit, bőven nem olyan vészes a helyzet, mint amilyennek be van sokszor állítva. Tényleg parádés amúgy a kölyök, bennem ez Tito felé egy örök tüske marad, hogy visszaléptette pár szinttel anno csapaton belül.. Na mindegy, ő is kellett hozzá nyilván, hogy menjen, de ja, most egész jól jönne. Verrattival együtt meg, bele se gondolok inkább, csak a szívem fájlalom.. :D
(off kicsit, de tartok tőle, hogy Gomes félék miatt Samperrel is hasonlót játszunk majd el. :? )

Csabi, nézd a jó oldalát, a visszavágókon nem kell már izgulnod.. :lol:
PCsabi
aka Game90

2017.02.15. 22:36:36

Asszem ez nem az én hetem... :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.15. 22:33:44

palesz77 írta:Én bevallom túlbecsültem őket, mert ennél jobban szoktak játszani.. Nem azért jutottak eddig, és gáláztak annyit a bajnokságban mert így játszanak mindig, sajnálom, hogy ezt már fejben nem bírják.

Real megszintén odateszi ma magát nagyon, CR pl nem tudom mikor játszott ilyen jól legutóbb.
Szerintem is őket zavarta meg paradox módon, hogy gólt szereztek az elején. Onnan "páholyból" meccselhettek volna, de a RM felőrli őket.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.02.15. 22:32:05

Müllerrel is lövetett egyet az egykori kölykünk. :oops:
Válasz küldése