Koszi.MessiNeymarSuarez írta:Jelenleg így áll:Nero. írta:Nem 97-92 az állás?
Messi: 90 BL gól
Ronaldo: 95 BL gól ( +1 a selejtezőben)

Higuain vs Lyon 2

Koszi.MessiNeymarSuarez írta:Jelenleg így áll:Nero. írta:Nem 97-92 az állás?
Messi: 90 BL gól
Ronaldo: 95 BL gól ( +1 a selejtezőben)
Jelenleg így áll:Nero. írta:Nem 97-92 az állás?
Vegen volt egy kapufajuk, szerintem nem.recrea írta:Sztem is rámennek csoport másodikra, eddig mindenki bucira verte Nicoékat, rohadt gyanús ez az eredmény üres stadionban.
Hát igen, nem mindegy hogy egy Bayern-Atleti-Juventus ágon jut valaki a döntőbe, vagy Benfica-Monaco-Lakatlanszigetek ágon, márcsak bajnokág szempontjábol sem. Persze mi jellemzően jol belenyulunk mindig a "tutiba".LG írta:Az EB-n is láthattuk, hogy néha jobb csoportmásodiknak lenni, most is ez a helyzet.
Persze ellehet lőni a közhelyet, hogy aki meg akarja nyerni a sorozatot, annak mindegy ki jön, de senkinek sem hiányzik már a 16 között egy rangadó.
Nekünk is le kéne adni.Simán nekünk is kijönne a második hely.Tutira a Bayernt fogjuk kapni...palesz77 írta: Real helyébe amúgy rámennék a csoport második helyére, jelen állás szerint az Arsenal, Napoli, Monaco, Leicester 4-esből kapnának ellenfelet, míg ha elsők lennének, a PSG, Bayern, City, Juve is jöhetne..![]()
Több mint 10 gólos hátrányba van asszem, az tényleg csoda lenne. Szerintem CR még a csoportkörben megszerzi valahogy a 100. gólját.Nero. írta:Amúgy ha Leo kicsit komolyabban meghúzza akkor talán hamarabb elérheti a 100at mint a bújócska mester.
Mert ők a Real Madrid.MessiNeymarSuarez írta:Hatalmas :DDD
Amugy miért áll minden tabellán a Real Madrid a csoport elején pontegyenlőségnél, mikor +5-ös gólaránya van a Dortmubd +7-esével szemben?
Ilyenkor egymás elleniben azt is nézik hogy idegenbeli gol, vagy miért?
Én akárhol néztem a Dortmund vezeti a csoportot.MessiNeymarSuarez írta:Hatalmas :DDD
Amugy miért áll minden tabellán a Real Madrid a csoport elején pontegyenlőségnél, mikor +5-ös gólaránya van a Dortmubd +7-esével szemben?
Ilyenkor egymás elleniben azt is nézik hogy idegenbeli gol, vagy miért?