Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én szerintem a Real - Napolival kezdek, és ha az olaszok ahhoz hasonlóan tolják, mint ahogy a szezon javában, akkor maradok is ott. Ha viszont nem, akkor inkább megnézem Thiago mit varázsol az Arsenal ellen..Messias2 írta:Ti melyik meccset fogjátok nézni?
Én nem tudok dönteni.
Dolgozom, úgyhogy egyiket sem.Messias2 írta:Ti melyik meccset fogjátok nézni?
Én nem tudok dönteni.
én egyiket sem, nem kínzom magamMessias2 írta:Ti melyik meccset fogjátok nézni?
Én nem tudok dönteni.
Szerintem is. Guardiola idegenben szokás szerint leikszel, az Etihadban meg legalább 2 lesz közte.Tromort77 írta:Figyelemre méltó az, hogy mit művel a Monaco, de azért szerintem még mindig egyértelműen a City a párharc esélyese. Nem kell őket azért annyira lesajnálni. Döcög a szekér, de azért az eredményeket jól hozzák. Bl meg teljesen más kávéház.
visca el barca írta:ha néznél monaco meccset, akkor nem írnál ilyen butaságokat. semmivel nem rosszabb csapat mint a city, ergo semmi meglepetés nem lenne benne ha ők mennének tovább.Feast4 írta:Amúgy annyira mindenki köztük én is várjuk a meglepetést a Monacotól, hogy nézzétek meg agyon fogja verni a City.
Az lenne még komoly ha az Arsenal meg a Leicester valahogy áthámozná magát.
ha néznél monaco meccset, akkor nem írnál ilyen butaságokat. semmivel nem rosszabb csapat mint a city, ergo semmi meglepetés nem lenne benne ha ők mennének tovább.Feast4 írta:Amúgy annyira mindenki köztük én is várjuk a meglepetést a Monacotól, hogy nézzétek meg agyon fogja verni a City.
Az lenne még komoly ha az Arsenal meg a Leicester valahogy áthámozná magát.
Nem hát, csak 2006 óta mi voltunk az elsők akik Európai kupameccsen legyőztük őket a Parc des Princes-ben...Messias2 írta:Én nem tartok tőlük. Hiába működik elméletben Emery játéka ellenünk, az eddigi 23 Barca elleni meccséből összesen 1-t tudott megnyerni. Ráadásul azon a meccsen Messi nem játszott, valamint a Parc des Princes nem egy Pizjuán vagy egy Mestalla.MQuCsabi írta: Egyebkent csak a forma miatt van eselye a PSGnek, de ok rendre becsokiznak azert ilyenkor. Szerintem viszonylag sima lesz ez megint.
10 jelöltet lehet max 1 szavazásba berakni, a többi meccs ezekhez képest "simának" tűnik, úgyhogy azokat szimplán kihagytam.MQuCsabi írta:Nemhianyzik meg 8 csapat? Vagy azt kov. heten rakod ki?
Én nem tartok tőlük. Hiába működik elméletben Emery játéka ellenünk, az eddigi 23 Barca elleni meccséből összesen 1-t tudott megnyerni. Ráadásul azon a meccsen Messi nem játszott, valamint a Parc des Princes nem egy Pizjuán vagy egy Mestalla.MQuCsabi írta: Egyebkent csak a forma miatt van eselye a PSGnek, de ok rendre becsokiznak azert ilyenkor. Szerintem viszonylag sima lesz ez megint.