Barcaman14 írta:A 2 góljától függetlenül egyébként nagy meccset játszott Balotelli?! Mert a végére a Sportklubra kapcsoltam, de a kommentátor gyakorlatilag 10 perc alatt élő legendát csinált belőle.
Én amennyit láttam a mérkőzésből, az alapján nem volt rossz. A gólokon kívül volt egy kapufája, egy nagy szabadrúgása amit a kapus védett, és kivette a részét a csapatmunkából, bár Niang és El Sharaawy többet védekezett, bár ez várható volt
Barcaman14 írta:Az viszont nem semmi, hogy a szezon elejéhez képest mennyire feljött a Milan!
Igen, a negyedik helyre jöttek fel és megelőzték az Intert. Jelen pillanatban 3 pontra vannak a dobogótól, de elég sűrű az eleje.
ab1daL írta:93. percben tiziből döntötte el a meccset, amelyet egyébként Shaarawy harcolt ki, és ő is akarta ellőni, de Balotellié lett a lehetőség, ezért a Fáraó bevonult az öltözőbe.. Lesznek gondok úgy néz ki, pedig elsőre úgy tűnt nagy az összhang köztük. .
El Sharaawy: "A büntető? Megtoltam már a labdát mikor a védő hozzám ért, a labdával együtt átestem rajta. A bíró büntetőt ítélt, így Mario gólt szerzett, amivel 3 ponttal gazdagodtunk. Mario fantasztikus játékos, aki mindig megnyugtat, nagy öröm, hogy vele játszhatok."
Balotelli: "Ilyen debütálásról álmodtam, de sokszor nem volt szerencsém. Már gyerekként arról álmodtam, hogy egyszer a Milanban játszhatok, ez volt az álmom és mindent meg fogok tenni a győzelem érdekében és meg fogom mutatni azoknak akik nem hisznek engem igazi Milan játékosnak."