Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem volt büntető, a bíró sporttárs kicsit elnézteGame90 írta:...
Én amennyit láttam a mérkőzésből, az alapján nem volt rossz. A gólokon kívül volt egy kapufája, egy nagy szabadrúgása amit a kapus védett, és kivette a részét a csapatmunkából, bár Niang és El Sharaawy többet védekezett, bár ez várható voltBarcaman14 írta:A 2 góljától függetlenül egyébként nagy meccset játszott Balotelli?! Mert a végére a Sportklubra kapcsoltam, de a kommentátor gyakorlatilag 10 perc alatt élő legendát csinált belőle.
Igen, a negyedik helyre jöttek fel és megelőzték az Intert. Jelen pillanatban 3 pontra vannak a dobogótól, de elég sűrű az eleje.Barcaman14 írta:Az viszont nem semmi, hogy a szezon elejéhez képest mennyire feljött a Milan!
El Sharaawy: "A büntető? Megtoltam már a labdát mikor a védő hozzám ért, a labdával együtt átestem rajta. A bíró büntetőt ítélt, így Mario gólt szerzett, amivel 3 ponttal gazdagodtunk. Mario fantasztikus játékos, aki mindig megnyugtat, nagy öröm, hogy vele játszhatok."ab1daL írta:93. percben tiziből döntötte el a meccset, amelyet egyébként Shaarawy harcolt ki, és ő is akarta ellőni, de Balotellié lett a lehetőség, ezért a Fáraó bevonult az öltözőbe.. Lesznek gondok úgy néz ki, pedig elsőre úgy tűnt nagy az összhang köztük. .
A 2 góljától függetlenül egyébként nagy meccset játszott Balotelli?! Mert a végére a Sportklubra kapcsoltam, de a kommentátor gyakorlatilag 10 perc alatt élő legendát csinált belőle.ab1daL írta:Nem semmi debut Mariotól!![]()
Az ő két góljával nyertek az Udine ellen! 93. percben tiziből döntötte el a meccset, amelyet egyébként Shaarawy harcolt ki, és ő is akarta ellőni, de Balotellié lett a lehetőség, ezért a Fáraó bevonult az öltözőbe.. Lesznek gondok úgy néz ki, pedig elsőre úgy tűnt nagy az összhang köztük. Bojan pedig a 68. percben csereként állt be Nocerino helyére.
Várható volt, sajnos ez a Roma nagyon nem akar összeállni.salas9 írta:Lui, pont te kérdezted délelőtt, hogy miért nem küldték még el![]()
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... nt-2213873
Már meg is van az utódja: https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8577_n.jpgsalas9 írta:Lui, pont te kérdezted délelőtt, hogy miért nem küldték még el![]()
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... nt-2213873
18 éves, és pont Balotellihez hasonlítják a stílusát. A francia Caen csapatától jött nyáron 3 millióért, és ő is ludas volt az M'Vila-s balhéban.ab1daL írta:Amúgy ez a Niang srác, ő kicsoda? Nem nagyon hallottam róla, de az utóbbi időben, ő is kezdő az olaszoknál.
Január közepe felé már volt róla szó, hogy megválnak tőle, ám ekkor még megkegyelmeztek neki. Szerintem jobb esetben kap még egy utolsó esélyt (Sampdoriához látogatnak jövő héten).lui1698 írta:Tegnap a Roma otthon nyelt egy négyest a Cagliari-tól.
Zeman ideje ezzel valószínű le is járt. Szaniszló Csaba a twitterén annyit írt, hogy állítólag az utódja Blanc vagy Marco Giampaolo lehet.
Ősszel játszott a Cityben BL meccsen, szóval elvileg nem.messideco írta:TarajosokA BL-ben nem játszhat Balo ugye?
Hát a topcsapatok számára nem is, de a Milan számára szerintem bőven erősítés.Mezner2 írta: Egyébként,tényleg van olyan,aki ezt az embert erősítésnek gondolja akármelyik topcsapatba is ??
Nekem kapushibának tűnt, kb. félúton ment a labda a sarok és a kapus közt.salas9 írta:Pfff, Giovinco nem kis szabadrúgással kiegyenlített