Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.05. 22:50:08

Nagyon nehéz eldönteni.
Az atletico mellett szól az,hogy szervezettebbek, jobban védekeznek, +bosszúvágy. De én azt érzem hogy ki fognak megint pukkanni. Bár ahhoz kellett Simeone hülyesége is, hogy a félnyomorék Costát kezdette. Majd le is kellett kapni nagyon hamar, elvesztett egy értékes cserelehetőséget is.

Real mellett szól az,hogy igazából nem kell jól játszaniuk ahhoz,hogy nyerjenek...válogatott szünet óta szinte minden bejön nekik, egyszerűen belekapálnak a labdába az gól...(lásd Bale beadása tegnap). Nagyon áll nekik a csillagzat,meg minden.

Ami kulcs,hogy ki lövi az elsőt, amit veb is említett. Ha az Atma, akkor nagy a sanszuk,de a real simán fordíthat, megvannak az eszközei.
Ha a real, akkor szinte semmi esélyt nem látok, max hosszabbításra. Azt meg ismerjük.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
jelwaz
Entrenador del Barça

2016.05.05. 21:32:48

Mondjuk nem azért, de szerintem a City pont azt játszotta, amit kellett. :lol: Az egyetlen esélyük az volt, hogy ha már 1-0-ra megy a Real, akkor a végén kell egyenlíteni, mert a rohamokat nem bírták volna 10 percig sem. Aguero lövése, ha bemegy a 86.-ban, azt talán még igen. De nem lett volna értelme hergelni a Madridot, jobban tették, hogy altatták. Az más kérdés, hogy nem tudták volna hergelni őket :lol:

A Ticonál meg azt sokan elfelejtik, hogy ők is rühellik a Realt, ráadásul revansot vehetnek. Én félnék a Real helyében. + egy reálos sem tudja elképzelni szerintem, hogy ne nyernék meg a BL-t, ott is nő az arc, mint nálunk is volt. Ilyen helyzetekből lehet csúnyán pofára esni. :twisted:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.05. 19:59:23

visca el barca írta:amugy ennek a szavazásnak mi értle van? szerintem bobon meg a a pár idejáró madridistán kívül senki nem szavaz a realra.
Ez azért sértő. :D És ha ovlastad volna tegnap, akkor pont hogy az Atleticora szavazok, meg is indokoltam miért. És alapvetően is sokkal egységesebbnek tartom őket. Egyéni tudásra több olyan embere van a RM-nak akik úgymond eltudják dönteni a meccset, de semmit nem ér ez szerintem, mert csapatra meg sokkal képzettebbnek gondolom a Ticot. Zidane összekapta őket szó se róla, na meg amit ezer éve beszéltünk, hogy Casemiro lehet a kulcs és mióta tolja azóta stabilabbak. Szóval egyáltalán nem azt mondom nincs esélye a RM-nak vagy ilyesmi. Hasonlóan szoros meccset várok mint két éve, de pont annyival rutinosabb Atleticot is. És pl akkor emlékszem volt olyan hogy még a végén gyorsan elakartak végezni egy szabadot vagy bedobást már nem emlékszem pontosan, s pont abból lett a RM szöglet. A mai Atletico már erre is figyel szerintem, lsd Simeone őrjöngése a csere miatt, vagy amiről kevés szó esett mikor nagyon rutinosan beijesztett és simán átlépte a labdát a Bayern játékos meg futhatott érte hogy dobjon. :D Elment azzal is 5 mp. Szóval én előzetesen azt mondom Atletico. Arról nem is beszélve hogy tudatosságra, futballtudásra meg jobbak mint a Real, akik most egy átmenetei időszakban vannak, ahol próbálják foltozni a dolgaikat. A Tico viszont még rá is pakolt arra az egységességre, amit a szezon elején mutatott. Kiváló formában is vannak.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.05.05. 19:48:30

Az Atma teljesen az edzőjének leképeződése, ezért nem szeretik sokan. Mindent a cél érdekében, focizva, csalva a játékot, sokszor visszataszító módon szimulálva és alattomosan focizva, de hozzák az eredményeket. Van, akinek ez bejön, van akinek nem. Meglátjuk a döntőben, hogy ezzel mire mennek a Real ellen. Egyébként mikor fociznak azt nem végzik rosszul, csak az a bajom, hogy ez a foci egyre kevesebbet tesz ki egy egy mérkőzésen.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.05. 19:42:27

kanty írta:Agüero amúgy még nagy meccset játszott Touré mellett. Az öreg Yaya végig kocogta a maga egy óráját, ezalatt pedig volt 0 szerelése, 0 labdaszerzése, 0 kapura lövése. :lol:
és akkor múltkor le lettem hülyézve mikor leírtam, hogy már rég nem PL szint, egy középcsapatba se férne be. annyira tetű lassú lett idénre, hogy félelmetes
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.05.05. 19:34:59

Agüero amúgy még nagy meccset játszott Touré mellett. Az öreg Yaya végig kocogta a maga egy óráját, ezalatt pedig volt 0 szerelése, 0 labdaszerzése, 0 kapura lövése. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Maestroll
Barça C

2016.05.05. 17:10:07

Sokan mondják, hogy vicc a real sorsolása, nekik csalnak stb.
Előző 6 idény sorsolásai (azért 6, mert így könnyű összehasonlítani, a barca-real duó majdnem mindig ott volt a 4-ben ez idő alatt)

10/11 real: nyolcaddöntő>lyon negyed>tottenham elő> barca csop:milan,ajax,auxerre
barca: nyolcad>arsenal negyed>sahtar elő>real csop:köbenhavn,kazany,panathinaikos
11/12 real moszkva apoel bayern csop: lyon,zágráb,ajax
barca leverkusen milan chelsea csop:milan,plzen,bate
12/13 real mu,galata,bvb csop: bvb,city,ajax
barca milan,psg,bayern csop:celtic,benfica,spartak moszkva
13/14 real s04,bvb,bayern csop: galata,juve,köbenhavn
barca city,atma,kiesett csop: milan,ajax,celtic
14/15 real s04,atma,juve csop: basel,pool,ludogorets
barca city,psg,bayern csop: psg,ajax,apoel
15/16 real: roma,wolfsburg,city csop:shahtar,psg,malmö
barca: arsenal,atma,kiesett csop:roma,’kusen,bate

A mostani évet leszámítva eléggé kiegyenlített a csapatok sorsolása/szerencséje szerintem. A barcának talán több szerencséje volt a csoportok sorsolásánál, míg a realnak talán kicsivel több a playoff-ban.
Az idei évben tényleg szerencsés a real az ellenfeleit illetően, de ha az utolsó 6 évet vesszük alapul(még ez is pici minta),sztem hibahatáron belül van az eltérés a 2 csapat sorsolásánál.Annyi, hogy az utsó 6 év alatt picit a real a szerencsésebb. Nincs itt csalás szvsz.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.05.05. 16:12:25

Kovbal88 írta:
visca el barca írta: én sztem marha egyszerű lesz a forgatókönyv, aki az első gólt lövi az nyer. remélem sokáig 0-0 lesz, aztán vmikor 70 perc környékén az atleti megszerzi a vezetést és onnantól nekik már meg van. a maradék 20 percből 19:45-öt képesek lesznek végigfetgrengeni
Szerintem az Atletico képes megfordítani a meccset, mert hatalmas küzdők, de a Real meg nem. Amúgy az a szomorú, hogy jelenleg az Atleticonak nagyobb esélye van legyőzni a Realt, mint nekünk.
Persze,hogy nekik van esélyük,hiszen ők játszanak velük,nem pedig mi!
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.05. 16:02:44

visca el barca írta:a fogadóirodáknál most kb így adják az oddsokat

real 2.45 X 3.10 atleti 3.00

real nyeri a kupát 1.75, atleti 2.10
Szerencsére még korábban megtettem a Realt BL győzelemre, 6,75-ös odds-szal. :D Már sajnálom, hogy nem tettem rá csak egy ezrest.
Szerintem 2:1 lesz a Realnak. Egy meccsen semleges pályán nem bízok az ATMA-ban. Otthon mindig kiköszörülik valahogy a csorbát, de a Calderóntól távol nem sok esélyt adok nekik a Real ellen, attól függetlenül, hogy egy ilyen ágon sem volt túl meggyőző a Madrid.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.05. 15:45:50

a fogadóirodáknál most kb így adják az oddsokat

real 2.45 X 3.10 atleti 3.00

real nyeri a kupát 1.75, atleti 2.10
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.05. 15:07:52

Nézegetem a legutóbbi Real-Atleticot highlightsait, hát... Szinte az összes meccs ugyanolyan. Végig menni fog a cigánykodás amit nagyrészt az Atletico fog művelni. Túl sok helyzet se lesz mindkét oldalt, tipikus egygólos meccsre számítok. Reálisan nézve az Atletico az esélyesebb de valahogy a Realt érzem. És ez még mindig rohadt bosszantó hogy ez a nulla ilyen simán eljut egy döntőig. Mindegy, legutóbb is egy Real BL kellett ahhoz hogy újra éhesek legyenek a fiúk.

Agüero témához meg annyit, hogy társak nélkül elég nehéz.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Cseri
Entrenador del Barça

2016.05.05. 13:52:58

palesz77 írta:Shots on target by Sergio Agüero in his last 5 Champions League games:

0 vs. Real Madrid
0 vs. Real Madrid
0 vs. PSG
0 vs. PSG
0 vs. Kyiv

Az mondjuk kemény, és még Suárez volt pocsék formában.. :lol:
Ez mindent elmond,nagyon túlértékelt játékosnak tartottam mindig is. Örülök,hogy végül nem itt kötött ki.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.05. 13:06:14

Shots on target by Sergio Agüero in his last 5 Champions League games:

0 vs. Real Madrid
0 vs. Real Madrid
0 vs. PSG
0 vs. PSG
0 vs. Kyiv

Az mondjuk kemény, és még Suárez volt pocsék formában.. :lol:
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.05.05. 12:38:09

visca el barca írta:
Initom írta: Nem vagyok se Bob se madridista,de ettől függetlenül úgy érzem,hogy a realnak egy hajszálnyival több a sansza.Érveim nem nyomósak ,csak megérzések. Pontosabban közhelyek: 1 meccs,bármi lehet,Ronaldo. :oops:
én sztem marha egyszerű lesz a forgatókönyv, aki az első gólt lövi az nyer. remélem sokáig 0-0 lesz, aztán vmikor 70 perc környékén az atleti megszerzi a vezetést és onnantól nekik már meg van. a maradék 20 percből 19:45-öt képesek lesznek végigfetgrengeni
Szerintem az Atletico képes megfordítani a meccset, mert hatalmas küzdők, de a Real meg nem. Amúgy az a szomorú, hogy jelenleg az Atleticonak nagyobb esélye van legyőzni a Realt, mint nekünk.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.05. 12:28:19

Initom írta:
visca el barca írta:amugy ennek a szavazásnak mi értle van? szerintem bobon meg a a pár idejáró madridistán kívül senki nem szavaz a realra.
Nem vagyok se Bob se madridista,de ettől függetlenül úgy érzem,hogy a realnak egy hajszálnyival több a sansza.Érveim nem nyomósak ,csak megérzések. Pontosabban közhelyek: 1 meccs,bármi lehet,Ronaldo. :oops:
én sztem marha egyszerű lesz a forgatókönyv, aki az első gólt lövi az nyer. remélem sokáig 0-0 lesz, aztán vmikor 70 perc környékén az atleti megszerzi a vezetést és onnantól nekik már meg van. a maradék 20 percből 19:45-öt képesek lesznek végigfetgrengeni
Kép
palesz77

2016.05.05. 11:57:21

A 442oons videók legalább jók lettek most is..:D

München vs Atma
Real vs City
Initom
Entrenador del Barça

2016.05.05. 11:13:41

Nem vagyok se Bob se madridista,de ettől függetlenül úgy érzem,hogy a realnak egy hajszálnyival több a sansza.Érveim nem nyomósak ,csak megérzések. Pontosabban közhelyek: 1 meccs,bármi lehet,Ronaldo. :oops:
Abi & Tito
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.05. 11:06:58

amugy ennek a szavazásnak mi értle van? szerintem bobon meg a a pár idejáró madridistán kívül senki nem szavaz a realra.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.05.05. 10:15:29

Isten a tanum, megpróbáltam nézni ezt a borzalmat, de képtelen voltam. A City akkora nulla, hogy az már fájdalom. Ha ezekből képes Pep valamit faragni, az elég jó lesz, de azt hiszem, bőven lesz mozgás a nyáron.

Az pedig egészen elképesztő, hogy BALE labdája így behullott a fölött a szerencsétlen Hart fölött.... Megkoronázta a szezont.

A szavazás pedig elég jól mutatja, hogy szimpátia alapján szavaztak sokan. Persze van esélye az Atletinek is, de azért nem hiszem, hogy annyival esélyesebbek lennének.
Kép
barcami
Jugador del Barça

2016.05.05. 09:11:32

Mindenképpen figyelemreméltó lenne, ha három különböző spanyol csapat nyerné sorozatban a BL kiírásokat.
Ehhez hozzávehetők az elmúlt 12 év UEFA-EL spanyol döntősei, sikerei is (Valencia, Espanyol, Sevilla, Atlético).
mess2009
Director del Fútbol

2016.05.05. 08:48:46

csak egy vígaszunk és mentségünk maradt: ezt a két BL-döntős :mrgreen: bandát magunk mögött tartani a Ligában!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.05.05. 07:53:34

hát jobb h a Madrid ment tovább, ha ezt a Cityt kellett volna nézni a döntőben az Atletivel párban, akkor valszeg meg se nézem. Pellegrininek kb. akkora ráhatása volt a Cityre, mint nekem. egy percig nem éreztem, hogy komolyan elhitték, hogy döntőbe juthatnak. igazából felesleges is több szót ejteni róluk, tegnap pontosan egy olyan csapat benyomását keltették, mint akire a Leicester 13 pontot ver jelenleg. kamujátékosokra elköltött euro százmilliókból, egy színtelen szagtalan edző által összetákolt, bármiféle identitás és koncepció nélküli zsoldosbrancs, 0 BL rutinnal. nagyjából ez a City. nem tudom, hogy Pep személye mennyit fog ezen változtatni, lehet, hogy miután ő is elkölti majd a világ összes pénzét, akkor látszódni fog valami, de szerintem olyan gyökeres változást ő sem fog hozni.

döntő valszeg hasonló lesz, mint 2 éve. nem nagyon örülnék a Real győzelmének, de nem elsősorban önmagában azért, mert róluk van szó, és az Atleti sem kifejezetten szimpi. de ez az útvonal, amin keresztül (egyébként nem túl meggyőzően) eljutottak a döntőbe, egy gyengébb EL menetelésre emlékeztet. a BL-t tenné komolytalanná, ha 1 db. normális ellenfél 1 meccsen történő legyőzésével meg lehet nyerni a sorozatot. szerk: bár igazából ez a helyzet már tegnap óta fennáll.
Subinho
Director del Fútbol

2016.05.05. 07:09:34

A tegnapi meccset nézve sajnálhatjuk igazán, hogy így elszúrták a srácok az idény végét, mindkét csapat simán, több gollal verhető lett volna, harmat gyengék voltak!!! Egy 2 hónappal ezelőtti Barcával 4 alatt nem úszták volna meg....
palesz77

2016.05.04. 23:43:02

Bob_Marley írta:Viszont Baleről kevés szó esik, sorba hozza a meccseket.Godín-Bale párharc kulcs lesz. Szerintem Ronaldot összerakták mert "muszáj" volt, de az igazi veszély egy ideje a walesi. És a fejpárbajok kritikusak lesznek. Két éve is fejes kellett az egyenlítéshez most meg Bale bombaformában van a levegőben. Ma is majdnem fejelt egyet.
Ez amúgy igaz, én egyáltalán nem szeretem a walesi játékát, de kegyetlen ütemben termel az utóbbi időben. Rögzített szituknál aranyat érhet majd, nem lepne meg, ha fejelne egy gólt a döntőben..
etooka9
Capitá del Barça

2016.05.04. 23:36:21

TripleH írta:
Mi az, hogy mindig triplázott, 2014ben volt házidöntő és eddig 2x triplázott összesen a Barca az első elött pedig nem madridi házidöntő volt. :D
Kicsit megcsavarva: nem minden tripla házidöntő után volt, de minden házidöntő után tripla következett. :lol:

Rémesen gyenge volt ez a city ma (is). Remélem mostmár az atleti behúzza, realnak meg marad a bl ezüst és bajnoki bronz. :mrgreen:
Kép
Válasz küldése