Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, és is ezt magyaráztam délután Bobnak. Eddig minden a szájuk izé szerint alakult, most először nem... viszont ha megfordítják, akkor megemelem előttük a kalapom.csababarca írta:Ezt pofáztam amúgy a barca-bayern elleniken is...olyanokat hagyott ki mindkét csapat mint Case az elején. Egyáltalán nem olyan biztos ez a védelem mint anno.
Gimenezzel mi van amúgy?
Támadásban meg esélyük sincs, Ramos radíroz ahogy kell.
Ha meg az Atletico nyerne, akkor is jönnének a megmondtamok, csak más emberektől (jobb esetbenBírom, ha most a Real nyer, akkor majd jön a sok "megmondtam"....ja nem, már most jön

Remélem mind2 csapat veszítmahitoo írta:Na akkor drukkoljunk valamelyik riválisnak, ki-ki ahogy szeretne.
Meg sem merem kérdezni, honnan ismered ezeket a filmeketdaffy írta:Michelle Wild compilation. In Diana Jones. Forrest Hump. Száll a kakukk lécére. Assablanca. Ass Ventura. Twin Cheeks. BItanic. Good will humping. Whorrey Potter. Shaving Ryan's Privates.zola8787 írta:Sziasztok! Ma estére kb 20:45-től tudnátok mondani egy izgalmas filmet? NEM! Nem unalmasat, légyszi egy fordulatos, izgalmas filmet

daffy írta:Michelle Wild compilation. In Diana Jones. Forrest Hump. Száll a kakukk lécére. Assablanca. Ass Ventura. Twin Cheeks. BItanic. Good will humping. Whorrey Potter. Shaving Ryan's Privates.zola8787 írta:Sziasztok! Ma estére kb 20:45-től tudnátok mondani egy izgalmas filmet? NEM! Nem unalmasat, légyszi egy fordulatos, izgalmas filmet
Michelle Wild compilation. In Diana Jones. Forrest Hump. Száll a kakukk lécére. Assablanca. Ass Ventura. Twin Cheeks. BItanic. Good will humping. Whorrey Potter. Shaving Ryan's Privates.zola8787 írta:Sziasztok! Ma estére kb 20:45-től tudnátok mondani egy izgalmas filmet? NEM! Nem unalmasat, légyszi egy fordulatos, izgalmas filmet
A bajnokságban, legyőzték a Real-t a Bernabeuban a matracosok.2 nagyon erős fegyverét már alapból elveszti az Atleti: A hazai pályát, illetve az idegenbeli gólt.
Persze, én is elismerem a teljesítményüket, hisz papíron kisebb csapat, gyengébb kerettel, szűlebb anyagi lehetőségekkel, mint a Barca, Real, Bayern hármas, mégis fel tudja venni velük a kesztyűt, sőt, ugye minket meg a Bayernt ki is ejtettek.Nem tudom, hogy túlértékelem vagy sem, nyilván van bennem elfogultság mert nagyon tudatos, begyakorolt focit tolnak és ezt mindig nagyra értékelem, de mint írtam nálamnál sokkal de sokkal okosabb szakírók, edzők is áradoznak róluk.