Henry: + legjobb kor
+ hihtetelen tapasztalat
+ a világ második legjobb futbalistája(sztem) az idei szezonban
+ bármilyen csapat erőssége lehet
- ki kerül ki ebből a játékrendszerből
- igazán szükségünk lenne rá(?)*
- Eto'o, Henke, Giuly, Ezquerro, Maxi és még Messi és Ronnie**
*Mi is a csapatunk erőssége. A gólokat a csatárok rúgják, bizony, de oda ki adja a labdát? Többekközt Eto'o a kulcsa a mai Barcának, nap mint nap, vagy inkább hét mint hét imákat rebegek megköszönvén hogy a mienk, de a középpálya a kulcs, vagyis a nagyon labdabiztos folyamatos labdajáratás nagyrész az ellenfél térfelén. Van Deco, Xavi, és úgy néz ki már Iniesta is a kulcsjátékosok közé tartozik, szerintam nálunk ez a kulcsa Ronaldinho játékának. Nélkülük trükközhetünk nyugodtan, mint a Zaragoza ellen

:)
**Henke elmegy, Ha jön Henry, Mi lesz Giulyvel és Ezquerroval, akkor még valakinek mennie kell ráadásül nem kapnak játékesélyt, ki marad ki Messi? Vagy szedjünk ki egy középályást(utalnék a * pontra)
Persze nem tudnék nem örülni ha jönne, ráadásul most a barca a legvonzóbb lehetőség egy játékosnak szerintem aki focizni SZERET, szal simán el tudom képzelni hogy szeretne Ronaldinhoval együtt focizni, hisz ki ne szeretne, de a siker titka a posztra igazolás és a csapategyensúly fenntartása, nézzük mi lett a rejálnál, szal csak óvatosan
Már ha igazolás akkor sztem a létkérdés egy klasszis védő hogy ne kelljen, Marquez vagy Puyol eltiltása vagy esetleges sérülése miatt körömt rágni egyes meccseken.
Sztárcsatárunk pedig van köszönet a Madridnak
Azt kell eldönteni hogy Larssont igazolással pótoljuk vagy rábízzuk Ezquerro és Maxira
Hát szerény véleményem szerint köb ennyi