Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kizárt.Charlie írta:Esetleg FarFan?
C.
Persze! Hogy minden szabadrúgást ő akarjon lőni... Nem tetszik a hatékonysága....Szakacs írta:Nem erdekel henry, ha o jonne akkor en boldog lennek
http://www.samsungsport.hu/lab_for/lab_ ... /index.php
Hát nm bizony. Vele sem járnánk rosszul... Amilyen ballába van annak a gyerenek, hát az valami félelmetes! Ráadásul most szerintem tavalyhoz képest regeteget zuhant az ára. Csak ha a vb-ig nm sikerül megszerezni se őt sem titit, akkor félek, h nagyon felmegy az ára a jó játékának köszönhetően...Szakacs írta:Nem erdekel henry, ha o jonne akkor en boldog lennek
http://www.samsungsport.hu/lab_for/lab_ ... /index.php
Úgy gondoltam Marquez akkor lehetne vkp, ha igazolunk belső védőt, szerintem ezen a poszton jobb mint Edmilson, Motta meg sajna nagyon sérülékeny V. Bommel meg nem igazán akar formába lendülni. Az lenne jó ebben, hogy középen mindenki tudna írányítani + Rafael nagyon jól lő távolról amit nem igazán tud így kamatoztatni védőként, fantasztikusan erős lenne a középpályánk. Damia nagyon jó lenne csak hát még lehet várnunk kell egy évet még ráBarcafan92 írta:Marquez-re inkább hátul van szükség!puyollal félelmetes párost alkotnak!!!és a kp-n még ott van Edmilson, Motta meg Xavi is!!!sztem egy balszélső kellene és egy jó csatár aki tűri a padot!És Damiát visszahozni jobb bekknek!!4Sanyialó írta:Szerintem nagy kérdés, hogy megy-e el vki még azokon kivül akit tudunk, ha nem akkor szerintem nagy sztár nem igazán kell. 1-2 védő és egy csatár, aki hajlandó padozni is. Csak hát a nevek. Mondjuk én Chivunak + Trabelszinek örültem volna, Trabelszi már ugrott. Gallas esetleg vagy Cris, Marquez akár feljebb is léphetne vkp Xavi-val, ütős lenne mindketten jól látnak a pályán. Csatárnak nem igazán tudom ki lenne jó, de a szakmai stáb szerintem megoldja. Sok locsolót mindenkinek!
Az biztos isten hogy a Morientes kell ő vele mit nyernénk csak azt áruld el könyörgöm Morientes...laci18 írta:Szerintem ha nem jön Henry akkor Morientes kellene mivel nem érzi jól magát a Poolnál, vagy MAlouda a Lyonból.