palesz77 írta:Gumbau, Samper, Kaptoum and Aitor are likely to be included in first team squad for the Copa game against Villanovense on Wednesday. [sport]
Aitor jól tudom, hogy támadó ugye? Kinéz egy MAtS; Douglas-Verma-Matyi-Adriano; Samper-Gumbau-Kaptoum; Aitor-Munir-Sandro kezdő..
Amúgy ezzel is verni kéne őket igazából, de nyilván játszani fog több ember a gálakezdőből is, pályarészenként legalább 1-1 szerintem. Mondjuk a védelem szerintem így fog kinézni, de a középpálya és a támadósor biztos nem.
Ja, támadó mégpedig jobbszélső. Ezzel a trióval kb. mindenki a helyén játszhatna, Munir is végre megkaphatná az eredeti posztját. Egyébként közel sem elképzelhetetlen, hogy egy ilyen felállás lesz. Max. Suarezt tudom elképzelni kezdőként, Neymart nem hiszem, ogy annyira erőltetné, a bele is ki lehet, hadd pihenjen. A kp lesz érdekes. Ininek jó lehet egy kis bemelegítés, csak meg ne sérüljön mert akkor kampec nekünk egy időre. A hátvédsor és kapusposzt adott. A középpályán Gumbau és szerintem Ini is, ha nem is teljes meccsre, elől Munir, Sandro.
Igazából két poszt a kérdés. A harmadik kp-s illetve az egyik csatár. Annak örülnék, ha Ini mondjuk játszana egy félidőt és jönne helyette Kaptoum, és Aitor-t is meg lehetne nézni.
Mindketten nagyon jól nyomják a B-ben, hiába újoncok még ott is. (szerintem Kaptoum-ra is lehet mondani, szinte az egész tavalyi szezont kihagyta.