Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most azért a Celtát is megszórták pár sárgával pofázásért, nem csak ellenünk megy a komolytalankodás. Puhl is nagy leoltotta ezeket a macska jancsikat, mármint a fogalmatlan bírókat.visca el barca írta:én sem vagyok egy nagy összeesküvéses, de azért valljuk be h elég furcsa, hogy csak a mi játékosainkat büntetik így. van egy évben 380 meccs a ligában, vhogy nehezen hiszem, hogy csak a mieink pofáznak állandóan.
igen,ez szerintem is "érdekes".visca el barca írta:én sem vagyok egy nagy összeesküvéses, de azért valljuk be h elég furcsa, hogy csak a mi játékosainkat büntetik így. van egy évben 380 meccs a ligában, vhogy nehezen hiszem, hogy csak a mieink pofáznak állandóan.
Pofázás mindig piros, ha trágárság van.zsoltfree írta:
Legyen így.... De ha még egy pofázós azonnali piros lesz, akkor már senki és semmi nem fog meggyőzni:)
Nem temetném a csapatot annyira. Ahogy a Lucho is megmondta, kb. minden egyes hibánk egy gólt eredményez. Azért ehhez elég nagy balszerencse kell. A Madridnak pedig jelenleg elég nagy mákja van ezzel a kapussal. Egyáltalán nem jobbak mint mi. Komolyabb csapat ellen csak most kezdtek el focizni. Az ATM ellen x-eltek, a Celtát most verték (nem bírózok, de azért na....), a PSG ellen pedig 0-0. Jól támadnak, de gyakorlatilag 0 darab védekező középpályásuk van. Ez ki fog ütni még később illetve a jobb csapatok ellen. Ráadásul már három 0-0-ás meccsük volt idén. Nem lesz náluk a kapus örök megmentő és nálunk sem maradhat örökké az a tendencia, hogy kb. minden hibánkból kapunk egy gólt...defender3 írta:Tegnap néztem a Harmadik félidőt és ott valamelyikük mondta a Celtás dolgot, hogy a játékvezető ámokfutást rendezett a lapok terén. Mindenki aki ott volt sárgát.
Ami meg a mi meccsünk végén volt az meg kabaré kategória. Támadás közepén az ellenfél 16-osán belül lefújja a meccset. Ez a tipikus lövésem sincs mit csinálok kategória.
Ha LE nem talál ki valamit akkor a Madrid simán rúg majd 3-4 gólt. A játékunk nagyon a hátrányára váltotozott most kb. úgy állunk, hogy elfelejtettünk csapat szinten védekezni meg a játékosok is nagyon alúlteljesítenek.
csababarca írta:A spanyol játékvezetés évek óta gyenge...méltatlan a bajnokság és a csapatok színvonalához.
Bundát kiáltani hülyeség, ez nem bunda, egyszerűen ostobák a játékvezetők, következetlenül fújnak össze vissza. Ha meg valaki szól emiatt, egyből dobják a pirosat, meg az eltiltásokat.
Ez óriási probléma,hogy a bírókat senki nem ellenőrzi, felügyeli, pedig lenne erre mód, de mégse tetszik meg. Nyugodtan el lehetne bírókat is tiltani utólag, megnézni miket fújkálnak...és ezek a Mascherano féle pirosak is ebből adódnak,hogy folyamatosan hülyeségeket fújnak, persze hogy elkattan a játékos. A csoda,hogy nem sűrűn van ilyen.
Ne haragudjon meg a világ,de ami a hétvégi meccsünkön volt, az utolsó másodpercekben,hogy támadunk,ott vagyunk a 16on belül és belefúj...ilyenért jobb helyeken megkergetik a játékvezetőt. 3-1 volt,ok, de ez a balfék ezt 1-1nél is megcsinálja, mert ő a nagy ember a pályán, akihez nem lehet szólni.
Szóval bundát ne kiáltsunk, ez egy hülyeség, nincs bunda, egyszerűen hülyék a bírók, és alkalmatlanok a feladatuk ellátására.
Automatikusan minimum kettő...vagyis csak több lehet ennél.Bob_Marley írta:Milyen szabály nincs?
Mennyei megyei az mi?
Hirtelen csak ez a ekttő kérdésem lenne.
Ha az hogy egyből piros az mennyi eltiltás akkor az automatikusan kettő, én is így tudom.
off: akkor csak a mennyei megyeibe van ilyenS.Agüero írta:Tudtommal nincs ilyen szabály.Initom írta:Akkor leszek nagyon mérges,ha Masch annyi meccset kap,hogy kihagyja a classicót.Spanyol szövetségből bármit kinézek...egyből piros az alapból 2 meccs,s ki tudja mennyit húznak még rá.
Nem tudom láttad-e, topicjában írtam, ha megkapja a 4 meccset, akkor kihagyja a Clásicot. Verma felépül addigra, no para, alapból is ő kezdene!Initom írta:Akkor leszek nagyon mérges,ha Masch annyi meccset kap,hogy kihagyja a classicót.Spanyol szövetségből bármit kinézek...egyből piros az alapból 2 meccs,s ki tudja mennyit húznak még rá.
Tudtommal nincs ilyen szabály.Initom írta:Akkor leszek nagyon mérges,ha Masch annyi meccset kap,hogy kihagyja a classicót.Spanyol szövetségből bármit kinézek...egyből piros az alapból 2 meccs,s ki tudja mennyit húznak még rá.
Csak annyi, hogy azért tudunk ott lenni, mert a rivális is potyogtatott váratlanul el pontokat. Szerintem előre úgy lehetett kalkulálni, hogy a Real max. egyszer bukhat vagy X-elhet a liga eddigi szakaszáig, szerencsénkre nem így lett. Ráadásul még az Eibar közbeszólhat, hogy ne legyünk holtversenyben a Reallal.noname írta:Triplázás után csak annyit esett vissza a csapat h még így is holtversenyben vezetjük a tabellát egy sérüléshullám közepén. Hol is itt a gond?
Stabilitás nem mindig van meg, de nagyjából az röviden összefoglalva tényleg ennyi.noname írta:Triplázás után csak annyit esett vissza a csapat h még így is holtversenyben vezetjük a tabellát egy sérüléshullám közepén. Hol is itt a gond?