Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Goromba, durva, sértő kifejezéseket használ.visca el barca írta:"durva sértegetés".
tévedtem, borbalan lett a nyertes. ez lesz a 3. derbije, az elsőn rögtön bemutatkozott 3 pirossalvisca el barca írta:amúgy előre látom, hogy a két fő fogyatékosból fogják az egyiket küldeni (mallenco vagy lahoz)... lusta vagyok utána nézni, de az elmúlt évekből, mindig ezek közül kaptuk vmelyiket (talán egyszer manzano is voltmajd palesz utána néz
)
igen. csak itt az a baj, hogy a bíró egyéni lelkivilága dönti el, hogy adott esetben röhög egyet és továbbot int, vagy kiállítja a játékost, úgy, hogy 4 meccsre eltiltják. gondolom nekik a szabálykönyvben vmi olyasmi szerepel, hogy "durva sértegetés". na most az milyen?Bob_Marley írta:Minden sportban azt büntetik a legjobban ha a bíróval kekeckedsz.
Ez jogos, hogy társ, s pont a tisztelet miatt állítgatják ki aki pofázik.csababarca írta:Ezt máshogy látom.Bob_Marley írta:Ebert négy meccs pofázásért idén, tisztán emlékszem rá, ment ugatni a bírónak. Nem tudom mit kell ezen meglepődnie Mascheranonak vagy bárkinek, én is volt hogy szóltam a sporinak, de ésszel kell. Ha a rendőrbe belekötsz bevisznek, ez mindenhol és mindenben így működik. A bíró mindenek felett áll a pályán ezt el kell fogadni.
Sporttárs a megszólítása. Társ. Lehet értelmezni a szót. Kölcsönös tisztelet járna ki, a spanyol bírók meg folyamatosan tiszteletlenek a játékosokkal, és a játékkal ezekkel az ítéleteikkel.
Szóval megint ez olyan,hogy elvárják maguk felé a tiszteletet, de ők meg nem tisztelik a játékosokat.
Hahha, Torrente vezetné a Barca-Atletit akkor semmi esélyünk se lenneZBarca írta:Én is jobban örülnék annak, ha külföldről jönne bíró. Tőlem aztán Torrente is vezetheti a meccset, csak ne egy "nagynevű" spanyol játékvezető legyen a spori.
Jobb lenne mind2 félnek az biztos. Spanyol honban hírhedt a játévezetés gyengesége, de máshol se sokkal jobb. Olasz vagy éppen az angol bajnokságban is rengeteget hibáznak, talán még a BL a legelfogadhatóbb ebből szempontból, ott mégiscsak a jobbakat válogatják ki az országokból.defender3 írta:Nem tudom ki, hogy van vele de én el tudnám azt képzelni, hogy nem spanyol vezeti majd a klasszikust.
szerintem ez garantált, úgyhogy várjuk szeretettel a háborút.visca el barca írta:
én amúgy már azt várom, hogy a klasszikuson valamelyik fogyatékos asszisztens benézzem durván vmitnah abból milyen háború lesz majd
Pontosan így látom én is, ennek a hétvégi jól fésült ecsetfejű idiótának akkor arca volt, h kinyitották neki a duplaajtót a bejáratnál, lerítt róla, h felsőbbrendűnek képzeli magát.csababarca írta:Ezt máshogy látom.Bob_Marley írta:Ebert négy meccs pofázásért idén, tisztán emlékszem rá, ment ugatni a bírónak. Nem tudom mit kell ezen meglepődnie Mascheranonak vagy bárkinek, én is volt hogy szóltam a sporinak, de ésszel kell. Ha a rendőrbe belekötsz bevisznek, ez mindenhol és mindenben így működik. A bíró mindenek felett áll a pályán ezt el kell fogadni.
Sporttárs a megszólítása. Társ. Lehet értelmezni a szót. Kölcsönös tisztelet járna ki, a spanyol bírók meg folyamatosan tiszteletlenek a játékosokkal, és a játékkal ezekkel az ítéleteikkel.
Szóval megint ez olyan,hogy elvárják maguk felé a tiszteletet, de ők meg nem tisztelik a játékosokat.
mégis mit lehet a bíró pofájába üvölteni 10 centiről? "szabályos szerelés volt, hát nem tetszett látni?" vagy mit? "kedves sporttárs! a játékvezetői szabálykönyv 7. fejezetének 6. bekezdése szerint ez az eset nem büntetendő sárga lapos figyelmeztetéssel!"palesz77 írta:Gondolom Ramos nem lépte át azt a bizonyos határt, és nem szidta a rokonokat...
És tényleg...raul72 írta:Az első is a PSG elleni meccsen készültZBarca írta: Hopsz, igazad van, viszont az első kép a hétvégi Celta Vigo - Real Madridon készült.
Az első is a PSG elleni meccsen készültZBarca írta: Hopsz, igazad van, viszont az első kép a hétvégi Celta Vigo - Real Madridon készült.
Ez a BL-ben történt és a bíró ha jól látom Rizzoli ő pedig olasz
Bob_Marley írta:Ebert négy meccs pofázásért idén, tisztán emlékszem rá, ment ugatni a bírónak. Nem tudom mit kell ezen meglepődnie Mascheranonak vagy bárkinek, én is volt hogy szóltam a sporinak, de ésszel kell. Ha a rendőrbe belekötsz bevisznek, ez mindenhol és mindenben így működik. A bíró mindenek felett áll a pályán ezt el kell fogadni.
Pont az a gond amit írsz. Azt hiszik, hogy ők a valakik és érinthetetlenek, minden döntésük szentírás. Pedig közel sincs így, sőt... Ha legalább jó döntéseket hoznának az esetek 90%-ában, akkor még azt mondom, hogy jó, tényleg ők azok, akiket a játékosoknak tisztelniük kell. De ha még egy NB 3-as bíró is jobban vezetné a meccseket, mint ők, akkor mire fel kéne őket tisztelni? Gondolom sok játékosnak a pökhendi stílusuk nem(/sem) jön be, e mellé társulnak még a rossz ítéletek is. Phulnak pl tök igaza volt tegnap a Harmadik Félidőben, mikor a Celta - Real meccs játékvezetőjének ténykedését komolytalannak nevezte. Sajnos addig amíg a játékvezetés színvonala Spanyolországban a 0-át súrolja alulról, addig mindig lesz 4-5 rossz döntésük meccsenként.csababarca írta:Sporttárs a megszólítása. Társ. Lehet értelmezni a szót. Kölcsönös tisztelet járna ki, a spanyol bírók meg folyamatosan tiszteletlenek a játékosokkal, és a játékkal ezekkel az ítéleteikkel.
Ezt máshogy látom.Bob_Marley írta:Ebert négy meccs pofázásért idén, tisztán emlékszem rá, ment ugatni a bírónak. Nem tudom mit kell ezen meglepődnie Mascheranonak vagy bárkinek, én is volt hogy szóltam a sporinak, de ésszel kell. Ha a rendőrbe belekötsz bevisznek, ez mindenhol és mindenben így működik. A bíró mindenek felett áll a pályán ezt el kell fogadni.