Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.10.27. 12:38:29

Apropó dumálás:

KÉP 1
KÉP 2
KÉP 3

Gondolom ő sem Karinthyt szavalt. :D
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.27. 12:27:21

Igen,ez valóban fura, szerintem is súlyos a 4 meccs, de kétlem hogy megkapja azt.
De lehet csak mi látunk bele többet, mint kéne.

Nem tudom, nehéz ügy ez is, Piqué esete most meg ez, kicsit sok rövid időn belül...főleg annak fényében,hogy régen jellemzőbb volt ránk a bírok megrohanása egyes eseteknél, már ez is elmúlt...ehhez képest most szankcionálnak durvábban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.27. 12:21:52

jó, de az, hogy vki kap egy sárgát az korrekt, mert az a szabály. az, hogy kiállítják még az is belefér, de hogy 4 meccsre eltiltsanak vkit az nonszensz (és bár iyen eibar-rayo meccseket nem nézek, szóval nem látok minden kiállítást, de általában ha vkit eltiltanak pár meccsre azt azért itt-ott lehet olvasni). és vhogy megint pont úgy jön ki az az esetleges fránya eltiltás, hogy még pont beleférjen a real elleni meccs is :oops:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.27. 12:13:16

visca el barca írta:én sem vagyok egy nagy összeesküvéses, de azért valljuk be h elég furcsa, hogy csak a mi játékosainkat büntetik így. van egy évben 380 meccs a ligában, vhogy nehezen hiszem, hogy csak a mieink pofáznak állandóan.
Most azért a Celtát is megszórták pár sárgával pofázásért, nem csak ellenünk megy a komolytalankodás. Puhl is nagy leoltotta ezeket a macska jancsikat, mármint a fogalmatlan bírókat. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2015.10.27. 12:30:12-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.27. 12:06:57

visca el barca írta:én sem vagyok egy nagy összeesküvéses, de azért valljuk be h elég furcsa, hogy csak a mi játékosainkat büntetik így. van egy évben 380 meccs a ligában, vhogy nehezen hiszem, hogy csak a mieink pofáznak állandóan.
igen,ez szerintem is "érdekes".
de erre írtam,hogy következetlenség.
Meccsen belül is megfigyelhető, de több meccsre levetítve is. Mintha a bírok többféle szabálykönyvből dolgoznának,vagy mindenkinek egyéni lenne ez...
Mindig utáltam,hogy valakire dogmaszerűen vonatkoznak szabályok,valakikre meg nem. Nem fair.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.27. 12:01:07

én sem vagyok egy nagy összeesküvéses, de azért valljuk be h elég furcsa, hogy csak a mi játékosainkat büntetik így. van egy évben 380 meccs a ligában, vhogy nehezen hiszem, hogy csak a mieink pofáznak állandóan.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.27. 11:47:55

zsoltfree írta:
Legyen így.... De ha még egy pofázós azonnali piros lesz, akkor már senki és semmi nem fog meggyőzni:)
Pofázás mindig piros, ha trágárság van.
Ez a szabály, ezzel nincs is baj, csak visszaélnek a bírók a hatalmukkal. Ez nem csak spanyolban van így egyébként, csak itt tetézi, hogy vakon van az összes spori, és fújnak össze vissza.
zsoltfree
Capitá del Barça

2015.10.27. 11:43:28

defender3 írta:Tegnap néztem a Harmadik félidőt és ott valamelyikük mondta a Celtás dolgot, hogy a játékvezető ámokfutást rendezett a lapok terén. Mindenki aki ott volt sárgát.

Ami meg a mi meccsünk végén volt az meg kabaré kategória. Támadás közepén az ellenfél 16-osán belül lefújja a meccset. Ez a tipikus lövésem sincs mit csinálok kategória.

Ha LE nem talál ki valamit akkor a Madrid simán rúg majd 3-4 gólt. A játékunk nagyon a hátrányára váltotozott most kb. úgy állunk, hogy elfelejtettünk csapat szinten védekezni meg a játékosok is nagyon alúlteljesítenek.
Nem temetném a csapatot annyira. Ahogy a Lucho is megmondta, kb. minden egyes hibánk egy gólt eredményez. Azért ehhez elég nagy balszerencse kell. A Madridnak pedig jelenleg elég nagy mákja van ezzel a kapussal. Egyáltalán nem jobbak mint mi. Komolyabb csapat ellen csak most kezdtek el focizni. Az ATM ellen x-eltek, a Celtát most verték (nem bírózok, de azért na....), a PSG ellen pedig 0-0. Jól támadnak, de gyakorlatilag 0 darab védekező középpályásuk van. Ez ki fog ütni még később illetve a jobb csapatok ellen. Ráadásul már három 0-0-ás meccsük volt idén. Nem lesz náluk a kapus örök megmentő és nálunk sem maradhat örökké az a tendencia, hogy kb. minden hibánkból kapunk egy gólt...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.27. 11:42:31

Real meccsein is vannak furcsaságok, csak az nem tűnik fel nekünk annyira.
Utóbbi időben én sem nézem őket nagyon, csak így bele bele nézek,meg összefoglalók.
De Mourinho idejében sokkal több volt a kétes ügy, azóta jóval kevesebb.

Egyszerűen csak gyengék a bírók, oda vissza ostobák, nehéz ezzel mit kezdeni, de szándékosságot nem feltételeznék.
zsoltfree
Capitá del Barça

2015.10.27. 11:37:38

csababarca írta:A spanyol játékvezetés évek óta gyenge...méltatlan a bajnokság és a csapatok színvonalához.
Bundát kiáltani hülyeség, ez nem bunda, egyszerűen ostobák a játékvezetők, következetlenül fújnak össze vissza. Ha meg valaki szól emiatt, egyből dobják a pirosat, meg az eltiltásokat.

Ez óriási probléma,hogy a bírókat senki nem ellenőrzi, felügyeli, pedig lenne erre mód, de mégse tetszik meg. Nyugodtan el lehetne bírókat is tiltani utólag, megnézni miket fújkálnak...és ezek a Mascherano féle pirosak is ebből adódnak,hogy folyamatosan hülyeségeket fújnak, persze hogy elkattan a játékos. A csoda,hogy nem sűrűn van ilyen.

Ne haragudjon meg a világ,de ami a hétvégi meccsünkön volt, az utolsó másodpercekben,hogy támadunk,ott vagyunk a 16on belül és belefúj...ilyenért jobb helyeken megkergetik a játékvezetőt. 3-1 volt,ok, de ez a balfék ezt 1-1nél is megcsinálja, mert ő a nagy ember a pályán, akihez nem lehet szólni.

Szóval bundát ne kiáltsunk, ez egy hülyeség, nincs bunda, egyszerűen hülyék a bírók, és alkalmatlanok a feladatuk ellátására.

Igen, a végén a meccs lefújást majd elfelejtettem:) "Méltó" befejezése volt a meccsnek. Hát nem tudom. Én nem vagyok az elvakult szurkoló fajta, de már nem is tudom mióta nézem az összes Barca meccset. Ha tudom, akkor a nyári felkészülési meccseket is. Madrid meccset ritkán, de nekem elég szembetűnő már évek óta ez az elbillent mérleg nyelve. Gonduljunk csak bele az el classicókba. Ott hány pirosat úsztak már meg mondjuk a Mourinho-éra alatt? Ha egy ilyen hétvégiért egyből piros, akkor van jópár Xabi-Ramos-Pepe-Arbeola belépő amiért kb. akasztás járna, pedig ők simán lehoztak meccseket lap nélkül. Nem vagyok benne biztos, de én már inkább úgy gondolom, hogy van csalás a dologban. A katalánokat egyébként sem bírják túlzottan annyira Spanyolországban, és nem tapsolnak nagyon az ilyen triplázós csapatoknak sem... Lehet valaki hülye, de furcsa, hogy a hülyeség valahol többször felbukkan.

Lehet, hogy lerágott csont, de én eddig csak nyeltem ezt, de már kezd kicsit sok lenni.
defender3
Entrenador del Barça

2015.10.27. 11:37:24

Tegnap néztem a Harmadik félidőt és ott valamelyikük mondta a Celtás dolgot, hogy a játékvezető ámokfutást rendezett a lapok terén. Mindenki aki ott volt sárgát.

Ami meg a mi meccsünk végén volt az meg kabaré kategória. Támadás közepén az ellenfél 16-osán belül lefújja a meccset. Ez a tipikus lövésem sincs mit csinálok kategória.

Ha LE nem talál ki valamit akkor a Madrid simán rúg majd 3-4 gólt. A játékunk nagyon a hátrányára váltotozott most kb. úgy állunk, hogy elfelejtettünk csapat szinten védekezni meg a játékosok is nagyon alúlteljesítenek.
mess2009
Director del Fútbol

2015.10.27. 11:27:13

http://index.hu/sport/station/2015/10/2 ... tika_opta/" target="_blank
egy kis figyelem elterelés a csontig rágott bíró ügyről....
ez akár tárgyszerű bizonyítéka is lehet, hogy változott :!: a Barca játéka, csak az a kérdés, hogy előnyére e ?
ehhez minimum az kellene, hogy amennyire javult a Real passzjátéka annyira javuljon a mi kontra játékunk de ha ez netán vörös posztó egyeseknek mindenképpen javulni kell a játékunk sebességének.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.27. 11:11:02

A spanyol játékvezetés évek óta gyenge...méltatlan a bajnokság és a csapatok színvonalához.
Bundát kiáltani hülyeség, ez nem bunda, egyszerűen ostobák a játékvezetők, következetlenül fújnak össze vissza. Ha meg valaki szól emiatt, egyből dobják a pirosat, meg az eltiltásokat.

Ez óriási probléma,hogy a bírókat senki nem ellenőrzi, felügyeli, pedig lenne erre mód, de mégse tetszik meg. Nyugodtan el lehetne bírókat is tiltani utólag, megnézni miket fújkálnak...és ezek a Mascherano féle pirosak is ebből adódnak,hogy folyamatosan hülyeségeket fújnak, persze hogy elkattan a játékos. A csoda,hogy nem sűrűn van ilyen.

Ne haragudjon meg a világ,de ami a hétvégi meccsünkön volt, az utolsó másodpercekben,hogy támadunk,ott vagyunk a 16on belül és belefúj...ilyenért jobb helyeken megkergetik a játékvezetőt. 3-1 volt,ok, de ez a balfék ezt 1-1nél is megcsinálja, mert ő a nagy ember a pályán, akihez nem lehet szólni.

Szóval bundát ne kiáltsunk, ez egy hülyeség, nincs bunda, egyszerűen hülyék a bírók, és alkalmatlanok a feladatuk ellátására.
zsoltfree
Capitá del Barça

2015.10.27. 10:42:41

Előre leszögezném:

1. Utálom az összeesküvés elméleteket és tényleg nem hiszek bennük.
2. Nem szeretek semmit sem a bírókra fogni, mert a 10 kihagyott helyzetről nem feltétlenül ő tehet, de azért tény, hogy képes befolyásolni a meccset.

Ez ami Spanyolországban megy bíróskodás néven ez nagyon durva. Ennek a mostanában megjelent botránynak nem tudom hogy van-e igazi alapja (tehát tényleges bizonyíték), de ettől függetlenül már szinte ordít ez a bunda. Idén a második kiállításunk van azért, mert a szegény bíróknak belegázoltak a lelkecskéjébe. Hát édes istenem. Ja, és egyből piros, amit kábé akkor szoktak adni, ha hátulról nyújtott lábbal beleszállsz valakibe, vagy utolsó hátvédként elkaszálod a csatárt, különben egyedül tör kapura, vagy valami nagyon embertelen szabálytalanság (bár utóbbi háromra nem sok példát találnánk az elmúlt classicokról). Reklamálásért. Az eszem megáll. A Mascherano kiállítás és a Vigo meccsen látott bírói ámokfutás (a kiállításnál aki épp ott volt kapott egy sárgát, valamint a Nolito is elesett egy lökésnél és sárga) nagyon fel...húzott. Milyen undorító egy világ ez már, de tényleg? A Realnak nem elég, hogy csilliárdokért vesz játékost, úgy akar bajnok lenni, hogy látványosan megken bírókat? Piszok undorító az egész.
recrea
Llegenda del Barça

2015.10.25. 22:36:01

Bob_Marley írta:Milyen szabály nincs?
Mennyei megyei az mi?
Hirtelen csak ez a ekttő kérdésem lenne. :D

Ha az hogy egyből piros az mennyi eltiltás akkor az automatikusan kettő, én is így tudom.
Automatikusan minimum kettő...vagyis csak több lehet ennél.

Nem kell ugatni, ha igen, akkor ésszel.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.25. 22:23:51

Milyen szabály nincs?
Mennyei megyei az mi?
Hirtelen csak ez a ekttő kérdésem lenne. :D

Ha az hogy egyből piros az mennyi eltiltás akkor az automatikusan kettő, én is így tudom.
Kép
Kép
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2015.10.25. 20:48:12

S.Agüero írta:
Initom írta:Akkor leszek nagyon mérges,ha Masch annyi meccset kap,hogy kihagyja a classicót.Spanyol szövetségből bármit kinézek...egyből piros az alapból 2 meccs,s ki tudja mennyit húznak még rá.
Tudtommal nincs ilyen szabály.
off: akkor csak a mennyei megyeibe van ilyen :mrgreen: :mrgreen:
Abi & Tito
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.25. 20:46:47

Initom írta:Akkor leszek nagyon mérges,ha Masch annyi meccset kap,hogy kihagyja a classicót.Spanyol szövetségből bármit kinézek...egyből piros az alapból 2 meccs,s ki tudja mennyit húznak még rá.
Nem tudom láttad-e, topicjában írtam, ha megkapja a 4 meccset, akkor kihagyja a Clásicot. Verma felépül addigra, no para, alapból is ő kezdene! 8)
MatyiG
Adminisztrátor

2015.10.25. 20:39:23

Tudtommal nincs ilyen szabály.
Initom
Entrenador del Barça

2015.10.25. 20:32:33

Akkor leszek nagyon mérges,ha Masch annyi meccset kap,hogy kihagyja a classicót.Spanyol szövetségből bármit kinézek...egyből piros az alapból 2 meccs,s ki tudja mennyit húznak még rá.
Abi & Tito
Chino
Llegenda del Barça

2015.10.25. 17:58:54

noname írta:Triplázás után csak annyit esett vissza a csapat h még így is holtversenyben vezetjük a tabellát egy sérüléshullám közepén. Hol is itt a gond?
Csak annyi, hogy azért tudunk ott lenni, mert a rivális is potyogtatott váratlanul el pontokat. Szerintem előre úgy lehetett kalkulálni, hogy a Real max. egyszer bukhat vagy X-elhet a liga eddigi szakaszáig, szerencsénkre nem így lett. Ráadásul még az Eibar közbeszólhat, hogy ne legyünk holtversenyben a Reallal.

Vidal és Arda még ha nem is lesznek túl jó formában kezdetben, az mindenképpen sokat fog számítani, hogy lehet rotálni vagy ha ennyi sérültünk lesz van minőségi ember a kezdőbe és nem kell két vkp-val kiállni.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.25. 17:48:43

Mondjuk Vidaléktól sokat nem lehet várni az elején, de már az hogy velünk lesznek is számíthat lelkileg, még ha a kihagyás miatt valószínűleg elég rozsdásak is lesznek. De jó lesz ez és behúzzuk a Ligát a többi nem számít meg hogy majd hogyan. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.10.25. 17:43:55

nincs itt baj,most jobb passzban vannak, ennyi.
Ez a sérüléshullám összekovácsolta őket, majd ha visszatér mindenki,akkor jöhetnek megint a gondok, Bale kezdetése miatt már a padra szorul majd 1-2 munkásember akiknek most nagy hasznát veszik.

Nekünk meg januárig tapadni kell, amennyire lehet, nem leszakadni (szó sincs még erről szerencsére), aztán Arda-Vidal lendíthet kicsit, illetve ad variációs lehetőségeket, új impulzusokat.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.25. 17:33:34

noname írta:Triplázás után csak annyit esett vissza a csapat h még így is holtversenyben vezetjük a tabellát egy sérüléshullám közepén. Hol is itt a gond?
Stabilitás nem mindig van meg, de nagyjából az röviden összefoglalva tényleg ennyi. :D Pontok megvannak és ez a lényeg. A játékot későbbre kell tökéletesíteni.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.10.25. 17:30:47

Triplázás után csak annyit esett vissza a csapat h még így is holtversenyben vezetjük a tabellát egy sérüléshullám közepén. Hol is itt a gond?
A Fifa egy szégyen
Válasz küldése