Messias2 írta:mert nem lehet véletlen, h ilyen Pato szintű viccparádékról van szó, és nem komolyabb játékosokról. Valószínűleg őket tudnánk kifizetni. Csak rájuk egyáltalán nem lenne szükség mármint Pato,Kuyt,Van Persie szintü arcokra. Azt a szintet a fiatalok is lehozzák.
Hát ez azért elég merész volt.

Patos rész leginkább, nem egy klasszis, de ő már bizonyított elég magas szinten, ne kezeljük már bohócként. Nem tudom mennyire követed - gondolom semennyire - de eléggé összekapta magát mostanában, és egy jó formában levő Pato szerintem nem kérdés, hogy hasznosabb-e jelenleg, mint a Sandro-Munir duó - mondom ezt úgy, hogy Munirra mostanság nem sok panaszunk lehet szerintem, egyedül "csak" a góllövés miatt.
visca el barca írta:Bob_Marley írta:Átjöhet EU-ba, de óriási ugrásnak vélem, hogy a brazil bohóckodás után idejöjjön. Óriási kockázat van benne
mondjuk ue. a kártyát ellőtted neymarnál is, aztán látjuk h mennyire lett igazad
Plusz ne feledjük, hogy ugrott ő már óriásit, és elég keményen megugrotta anno a lécet. Azóta meg fejben is erősödött, nagyon úgy néz ki, hogy visszatért olyan mélységből, ahonnan pl egy Adriano nem tudott. Nem mondom, hogy kockázat mentes, de nem akkora zsákbamacska az ő Európába jövetele szerintem, mint egy "friss" brazilé.
Amúgy olyat olvastam, hogy simán kijátszható ez a 6 millió kölcsönvételekkel. Most "kölcsönvesszük" Nolitot 6 millióért adott esetben, nyáron meg megvesszük 12-ért, és meg is van a kivásárlási ára. Ha annyira menni akar úgyse fogja a Celta ott tartani, szóval nem lehetetlen az üzlet.