Ne vegyük egy kalap alá Munirt és Sandrot. Nálam Munir előrébb tart. Ügyesebb,tehetségesebb, valamint hasznosabb is, mint vetélytársa. Sandronál azonban komoly problémák vannak, úgy vettem észre, nagyon rágörcsöl a dolgokra, és ezért hagy ki ennyi helyzetet. Őt én is elküldeném kölcsönbe télen, és ez nem lenne gond, mivel Arda-Vidal kettős megoldja majd a gondokat. Tavaszra lenne 6 emberünk 3 db posztra.MR. TROMORT777 írta: De pont ezaz, hogy nem hozzák. Ketten együtt letoltak 754 percet és ezalatt volt 3 asszisztjuk és 0 góljuk.
Ez a kiszolgálás duma pedig nagyon fals. Szinte minden meccsen lehet látni, h Munirt/Sandrot nem keresi annyira sem Suarez, sem Neymar. Plusz nem hiszem, h 2 ilyen klasszissal a támadósorban a 2 fiataltól kéne várnunk a gólokat.MR. TROMORT777 írta:Úgy, hogy a kupa meccsen kívül Neymaral és Suarezel játszanak és ilyen kiszolgálás mellett nem tudtak elérni semmit akkor az szerintem minden csak nem lehozás.
Ebben az esetben pedig mind1, kiül a padon, mert nem valószínű, h bárkit is lecserél az MSN-ből.MR. TROMORT777 írta:Nekem ne mondja senki, hogy egy BL negyeddöntőben ha hátrányba lennénk akkor örülne, ha egy Munir vagy Sandro állna be.
Akinek már 22 éves koráig 66 meccset kell kihagynia sérülés miatt, az eléggé súrolja a bohóc kategóriát. Ráadásul egyáltalán nem nevezhető klasszisnak, egy tehetséges játékos, de semmi több. De azért mert ellenünk volt 1 szép gólja, nem kéne eldurrani tőle.palesz77 írta: Hát ez azért elég merész volt.Patos rész leginkább, nem egy klasszis, de ő már bizonyított elég magas szinten, ne kezeljük már bohócként. Nem tudom mennyire követed - gondolom semennyire - de eléggé összekapta magát mostanában, és egy jó formában levő Pato szerintem nem kérdés, hogy hasznosabb-e jelenleg, mint a Sandro-Munir duó - mondom ezt úgy, hogy Munirra mostanság nem sok panaszunk lehet szerintem, egyedül "csak" a góllövés miatt.

Igen, tudom, h most Brazíliában megy neki, de ott Frednek is nagyon ment, aztán láttuk, h mire képes nemzetközi szinten. Sőt, ott még a 35 éves Dinho is nagy király, mégis mindenki tudja, h nem lenne képes már komolyabb ligákban jó teljesítményre.