MR. TROMORT777 írta:
De pont ezaz, hogy nem hozzák. Ketten együtt letoltak 754 percet és ezalatt volt 3 asszisztjuk és 0 góljuk.
Ne vegyük egy kalap alá Munirt és Sandrot. Nálam Munir előrébb tart. Ügyesebb,tehetségesebb, valamint hasznosabb is, mint vetélytársa. Sandronál azonban komoly problémák vannak, úgy vettem észre, nagyon rágörcsöl a dolgokra, és ezért hagy ki ennyi helyzetet. Őt én is elküldeném kölcsönbe télen, és ez nem lenne gond, mivel Arda-Vidal kettős megoldja majd a gondokat. Tavaszra lenne 6 emberünk 3 db posztra.
MR. TROMORT777 írta:Úgy, hogy a kupa meccsen kívül Neymaral és Suarezel játszanak és ilyen kiszolgálás mellett nem tudtak elérni semmit akkor az szerintem minden csak nem lehozás.
Ez a kiszolgálás duma pedig nagyon fals. Szinte minden meccsen lehet látni, h Munirt/Sandrot nem keresi annyira sem Suarez, sem Neymar. Plusz nem hiszem, h 2 ilyen klasszissal a támadósorban a 2 fiataltól kéne várnunk a gólokat.
MR. TROMORT777 írta:Nekem ne mondja senki, hogy egy BL negyeddöntőben ha hátrányba lennénk akkor örülne, ha egy Munir vagy Sandro állna be.
Ebben az esetben pedig mind1, kiül a padon, mert nem valószínű, h bárkit is lecserél az MSN-ből.
palesz77 írta:
Hát ez azért elég merész volt.

Patos rész leginkább, nem egy klasszis, de ő már bizonyított elég magas szinten, ne kezeljük már bohócként. Nem tudom mennyire követed - gondolom semennyire - de eléggé összekapta magát mostanában, és egy jó formában levő Pato szerintem nem kérdés, hogy hasznosabb-e jelenleg, mint a Sandro-Munir duó - mondom ezt úgy, hogy Munirra mostanság nem sok panaszunk lehet szerintem, egyedül "csak" a góllövés miatt.
Akinek már 22 éves koráig 66 meccset kell kihagynia sérülés miatt, az eléggé súrolja a bohóc kategóriát. Ráadásul egyáltalán nem nevezhető klasszisnak, egy tehetséges játékos, de semmi több. De azért mert ellenünk volt 1 szép gólja, nem kéne eldurrani tőle.
Igen, tudom, h most Brazíliában megy neki, de ott Frednek is nagyon ment, aztán láttuk, h mire képes nemzetközi szinten. Sőt, ott még a 35 éves Dinho is nagy király, mégis mindenki tudja, h nem lenne képes már komolyabb ligákban jó teljesítményre.