Kapus voltam és a legjobb barátomnak egyszer eltörtem a lábát, mert amikor mentem ki csak a leeső labdát figyeltem, ő összeszalatt a védővel elesett én meg ráléptem. Kiállítottak ő meg 4 hónapot pihent. Ő is azt mondta nem volt jogos, a kiállításom mert nem én a labdát néztem és nem is én vágtam fel. Kb. egy fél évvel később első meccsén kapu előtt elég közel álltam vizes volt a labda pattant egyet izomból fellőtte én meg ahogy ugrottam rátörte a kezem a kapufára és szétrőrt a csuklóm. Ott is mindenki azt mondta direkt volt mert eltörtem a lábát és most visszaadta. Ja mondom biztos tudta, hogy én olyan hülye szögben kapok bele, hogy elviszi a kezem. Egy jó másfél évvel később kiugrottam egy labdára és a csatár rálépett az amúgy is elég rossz kezemre, ami megiont megrepedt. Mit gondoltok ki volt?

Lendületből jött nem tudott megállni rossz ütemben lépett félre pukk. Ott őt állították kikálltották a hentesnek visszaesően sérüléseket okozott meg bosszút áll stb. holtott mindhárom eset teljesen ártatlan volt. Nem is vesztünk össze sőt még az érezte magát rosszul aki a sérülést okozta azóta is a legjobb barátom.
Ja hogy a történet kerek legyen 31 évesek vagyunk Én 20 kilóval és vagy nyolc centivel egy jelentős láncdohányosi karrier közepén a sört se megvetve, ő vagy 45 kilóval több vagy 10 centivel magasabb mint akkor és hasonló szenvedélyek rabja, tavaély nyáron egy legénybúcsun piásan kitaláltuk, hogy focizzunk mezitlább voltunk vagy 35-en a pályán azt se tudtuk ki kivel van. Összefutottunk, nekem megzúzódott az alkarom ahogy estem neki megrepedt a bordája. (Ez persze a legénybúcsú után derült ki mert eljönni nem szokás!

) Ebből se csináltunk nagy ügyet.
Mit akarok ebből kihozni. Visszatérő sérülésokozó? Ez is egy baromság. Tegye már fel a kezét az aki még soha nem okozott sérülést véletlenül valakinek. Nem nagyot elég egy pici rándulás vagy valami. Többször is visszanéztem az esetet, szabálytalan volt, de nekem továbbra se tűnik olyan brutális belépőnek, mint pl. az MU meccsen. Ha a pályára lépünk egy ilyen benne van. Mint mondtam Messit is elcsapta úgyanígy azz elején, ő fel se vette. Ez a válalt rizikó! Ha nem a mi egyik feltörekvő emberünkel történik hanem teszem azt Adrianoval, akiről azért tudjuk, hogy nem nélkülözhetetlen és nem is lesz jó eséllyel az akkor nem hiszem, hogy ekkora dühöngés lenne. A védekező játékosnak az a dolga, hogymegállítsa a kapura törő játékost. A belga egy nagy agresszív barom, de nem hiszem, hogy direkt lábra ment volna. És a játkosok azért fel vannak készülve arra, hogy a pályán ilyesmi történhet.
Én inkább azt tartom aggasztónak, hogy egy ilyen abszulut látványtalan esésbe ami sokadjára megnézve se durva belesérült. Van egy sanda gyanúm, hogy ebből a szempontból ha másból nem is de aThiagora ütött.