Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
zola8787 írta:http://www.mensworld.hu/egeszseg-sport/ ... b-messinel
Végre megtudtam, hogy miért jobb CR
Nem viszályt jöttem szítani, csak a cikk megér egy egyszeri olvasást, jobb lesz a napotok ettől
Az ötös a kedvencem: " Ezzel szemben Messi a Barcelonában játszott Európában és csak egy csapattal tudott feljutni a csúcsra." Igazából logikusat ír, valahogy mégis vicces
Majdnem végig olvastam....az utolsó 2-3 bekezdést el se kezdtem...elég volt a főcímeket...igazából szóra sem érdemeszola8787 írta:http://www.mensworld.hu/egeszseg-sport/ ... b-messinel
Végre megtudtam, hogy miért jobb CR
Nem viszályt jöttem szítani, csak a cikk megér egy egyszeri olvasást, jobb lesz a napotok ettől
Az ötös a kedvencem: " Ezzel szemben Messi a Barcelonában játszott Európában és csak egy csapattal tudott feljutni a csúcsra." Igazából logikusat ír, valahogy mégis vicces
Jaja, tényleg érdemes végigolvasni. Az utolsó is kemény: "Proféta a saját hazájában"Alfa írta:Tovább is érdemes olvasni. Van egy Kultúra rész is ahol kiemeli az újságíró ,hogy Ronaldonak van egy múzeumaPCsabi írta:Ronaldo fizikumát kiválóan kamatoztatja szabadrúgásoknál és távoli lövéseknél, melyben argentin társa nem jeleskedik.
Idáig olvastam.![]()
. Vicc ez a lista
. Nagyon remélem , hogy az Aranylabda szavazáson nem hasonló kaliberű "újságírók" adják le a voksaikat....
Tovább is érdemes olvasni. Van egy Kultúra rész is ahol kiemeli az újságíró ,hogy Ronaldonak van egy múzeumaPCsabi írta:Ronaldo fizikumát kiválóan kamatoztatja szabadrúgásoknál és távoli lövéseknél, melyben argentin társa nem jeleskedik.
Idáig olvastam.
Ney meg wc papìrral.TripleH írta: Ezektől nem esek hasra, Ibra ezt rágóval csinálta meg.
Ezektől nem esek hasra, Ibra ezt rágóval csinálta meg.
és még: ha vesztésre állunk azért, ha miénk a meccs azért.....Bob_Marley írta:Ez nagyon jó gondolat és baromi jó húzás is lenne hogy a padra letenni még ha nem is tud játszani. Maximálisan igazad van ebben. És ha úgy adódik beáll mint írtam egy Tico elleni 30 perces kocogást lenyom egy góllal és megnyerjük aztán jóccakát.Chino írta: Ha normális ütemben javul, padra esetleg lehet tenni. Már csak pszichológiai hadviselésből is. Biztos nem lennének olyan nyugodtak, ha ott ül egy Messi az ellenfél kispadján aki bármikor beállhat. Ha pedig bírja egy 20 percet kaphat. Ő az a játékos, aki ennyi idő alatt is meg tudja változtatni az egész meccset.
Ez nagyon jó gondolat és baromi jó húzás is lenne hogy a padra letenni még ha nem is tud játszani. Maximálisan igazad van ebben. És ha úgy adódik beáll mint írtam egy Tico elleni 30 perces kocogást lenyom egy góllal és megnyerjük aztán jóccakát.Chino írta:Ha normális ütemben javul, padra esetleg lehet tenni. Már csak pszichológiai hadviselésből is. Biztos nem lennének olyan nyugodtak, ha ott ül egy Messi az ellenfél kispadján aki bármikor beállhat. Ha pedig bírja egy 20 percet kaphat. Ő az a játékos, aki ennyi idő alatt is meg tudja változtatni az egész meccset.kristop írta:kevesebb, mint két hét a meccsig és még csak futkározik, ki tudja milyen intenzitással. szerintem teljesen esélytelen és nem is kell erőltetni, egyáltalán nem olyan fontos ez a meccs most. épüljön fel rendesen, szép lassan szoktassuk vissza (kihagy két hónapot, mintha egy nyári szünet után térne vissza alapozás nélkül), aztán a téli szünet után jöhet a csúcsforma.
Ha normális ütemben javul, padra esetleg lehet tenni. Már csak pszichológiai hadviselésből is. Biztos nem lennének olyan nyugodtak, ha ott ül egy Messi az ellenfél kispadján aki bármikor beállhat. Ha pedig bírja egy 20 percet kaphat. Ő az a játékos, aki ennyi idő alatt is meg tudja változtatni az egész meccset.kristop írta:kevesebb, mint két hét a meccsig és még csak futkározik, ki tudja milyen intenzitással. szerintem teljesen esélytelen és nem is kell erőltetni, egyáltalán nem olyan fontos ez a meccs most. épüljön fel rendesen, szép lassan szoktassuk vissza (kihagy két hónapot, mintha egy nyári szünet után térne vissza alapozás nélkül), aztán a téli szünet után jöhet a csúcsforma.
Bármi van, nem hiszem hogy kezdeti. Most eléggé megy minden, nem látom értelmét, hogy ha fel is épül, de nem egy 100%-os Messit betegyünk és megbontsuk a működő rendszert. Persze ha felépül teljesen akkor ami a csövön kifér, de elővigyázatosságból elég lehet ha hoz egy Atletico ellenit a padról és hazajövünk egy 2:1-gyel.Messias2 írta:Mestre (vice president): "Messi ruled out for clasico? Not yet. It's clear everyone wants to play that game. We'll see what doctors say."
Sejtelmes...
Amúgy talán ez a lehető legjobb megoldás. Sevillába elég komolyan kente azon a poszton, és ha jól emlékszem egy 0-2es klasszikuson is azob a poszton játszott méghozzá elég jól.csababarca írta:Rossz hír,de azért még reménykedem.
Ha nincs, akkor lehet bedobnám azt,hogy feltolom Alvest jobbra, mögé Roberto.
Nyugodtabb lennék mint a két csikóval.
Igen ez működhetne,erre is gondoltam.Bob_Marley írta:Szerintem sem lesz nagy változás és nem is érzem indokoltnak. Van egy játékunk, azt kell megoldani, hogy az minél jobban működjön. Annyi, hogy simán eltudom képzelni, hogy Busquets-Mascherano-Rakitic középpálya és elől pedig Iniesta van. Felállásban nem hiszem, hogy lesz változás marad a 4-3-3. Ez amúgy is játék a számokkal, mert támadásban sokszor 4-2-4 míg védekezésben 3-4-3 is előfordul a feladatkörök a lényeg, egy megerősített középpálya logikus lenne. Vagy ezt a Mascherano-Busquets (láttuk, hogy ez nagyon jól tud működni) előre Iniesta felállást tudom elképzelni vagy pedig a klasszikus forgatókönyvet Munir/Sandro és 60-ik percben csere.