Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
és még: ha vesztésre állunk azért, ha miénk a meccs azért.....Bob_Marley írta:Ez nagyon jó gondolat és baromi jó húzás is lenne hogy a padra letenni még ha nem is tud játszani. Maximálisan igazad van ebben. És ha úgy adódik beáll mint írtam egy Tico elleni 30 perces kocogást lenyom egy góllal és megnyerjük aztán jóccakát.Chino írta: Ha normális ütemben javul, padra esetleg lehet tenni. Már csak pszichológiai hadviselésből is. Biztos nem lennének olyan nyugodtak, ha ott ül egy Messi az ellenfél kispadján aki bármikor beállhat. Ha pedig bírja egy 20 percet kaphat. Ő az a játékos, aki ennyi idő alatt is meg tudja változtatni az egész meccset.
Ez nagyon jó gondolat és baromi jó húzás is lenne hogy a padra letenni még ha nem is tud játszani. Maximálisan igazad van ebben. És ha úgy adódik beáll mint írtam egy Tico elleni 30 perces kocogást lenyom egy góllal és megnyerjük aztán jóccakát.Chino írta:Ha normális ütemben javul, padra esetleg lehet tenni. Már csak pszichológiai hadviselésből is. Biztos nem lennének olyan nyugodtak, ha ott ül egy Messi az ellenfél kispadján aki bármikor beállhat. Ha pedig bírja egy 20 percet kaphat. Ő az a játékos, aki ennyi idő alatt is meg tudja változtatni az egész meccset.kristop írta:kevesebb, mint két hét a meccsig és még csak futkározik, ki tudja milyen intenzitással. szerintem teljesen esélytelen és nem is kell erőltetni, egyáltalán nem olyan fontos ez a meccs most. épüljön fel rendesen, szép lassan szoktassuk vissza (kihagy két hónapot, mintha egy nyári szünet után térne vissza alapozás nélkül), aztán a téli szünet után jöhet a csúcsforma.

Ha normális ütemben javul, padra esetleg lehet tenni. Már csak pszichológiai hadviselésből is. Biztos nem lennének olyan nyugodtak, ha ott ül egy Messi az ellenfél kispadján aki bármikor beállhat. Ha pedig bírja egy 20 percet kaphat. Ő az a játékos, aki ennyi idő alatt is meg tudja változtatni az egész meccset.kristop írta:kevesebb, mint két hét a meccsig és még csak futkározik, ki tudja milyen intenzitással. szerintem teljesen esélytelen és nem is kell erőltetni, egyáltalán nem olyan fontos ez a meccs most. épüljön fel rendesen, szép lassan szoktassuk vissza (kihagy két hónapot, mintha egy nyári szünet után térne vissza alapozás nélkül), aztán a téli szünet után jöhet a csúcsforma.
Bármi van, nem hiszem hogy kezdeti. Most eléggé megy minden, nem látom értelmét, hogy ha fel is épül, de nem egy 100%-os Messit betegyünk és megbontsuk a működő rendszert. Persze ha felépül teljesen akkor ami a csövön kifér, de elővigyázatosságból elég lehet ha hoz egy Atletico ellenit a padról és hazajövünk egy 2:1-gyel.Messias2 írta:Mestre (vice president): "Messi ruled out for clasico? Not yet. It's clear everyone wants to play that game. We'll see what doctors say."
Sejtelmes...

Amúgy talán ez a lehető legjobb megoldás. Sevillába elég komolyan kente azon a poszton, és ha jól emlékszem egy 0-2es klasszikuson is azob a poszton játszott méghozzá elég jól.csababarca írta:Rossz hír,de azért még reménykedem.
Ha nincs, akkor lehet bedobnám azt,hogy feltolom Alvest jobbra, mögé Roberto.
Nyugodtabb lennék mint a két csikóval.
Igen ez működhetne,erre is gondoltam.Bob_Marley írta:Szerintem sem lesz nagy változás és nem is érzem indokoltnak. Van egy játékunk, azt kell megoldani, hogy az minél jobban működjön. Annyi, hogy simán eltudom képzelni, hogy Busquets-Mascherano-Rakitic középpálya és elől pedig Iniesta van. Felállásban nem hiszem, hogy lesz változás marad a 4-3-3. Ez amúgy is játék a számokkal, mert támadásban sokszor 4-2-4 míg védekezésben 3-4-3 is előfordul a feladatkörök a lényeg, egy megerősített középpálya logikus lenne. Vagy ezt a Mascherano-Busquets (láttuk, hogy ez nagyon jól tud működni) előre Iniesta felállást tudom elképzelni vagy pedig a klasszikus forgatókönyvet Munir/Sandro és 60-ik percben csere.
Pont azon gondolkoztam amikor reggel láttam a híreket, hogy Messi több mint valószínű, hogy nem lesz 100%-os:Bob_Marley írta:Szerintem sem lesz nagy változás és nem is érzem indokoltnak. Van egy játékunk, azt kell megoldani, hogy az minél jobban működjön. Annyi, hogy simán eltudom képzelni, hogy Busquets-Mascherano-Rakitic középpálya és elől pedig Iniesta van. Felállásban nem hiszem, hogy lesz változás marad a 4-3-3. Ez amúgy is játék a számokkal, mert támadásban sokszor 4-2-4 míg védekezésben 3-4-3 is előfordul a feladatkörök a lényeg, egy megerősített középpálya logikus lenne. Vagy ezt a Mascherano-Busquets (láttuk, hogy ez nagyon jól tud működni) előre Iniesta felállást tudom elképzelni vagy pedig a klasszikus forgatókönyvet Munir/Sandro és 60-ik percben csere.

Általánosságban gondoltam. A rotálás miatt főleg amúgy, Real ellen Matyi és Xavi, PSG elleni meccsek, aztán Valencia ellen a semmiből dupla pivot.. Akkor azért "kreatívabb" volt, mint tavasszal - hál istennek leszokott róla aztán.csababarca írta:Mármint tőlem vagy úgy általában?:D
Illetve miért, mi volt tavaly ősszel,azon kívül hogy hülyére rotálta magát,és egy meccsen (PSG) mert változtatni..?
Mármint tőlem vagy úgy általában?:Dpalesz77 írta:Tavaly ősszel nem hittem volna, hogy ezt a mondatot valaha is olvasni fogom itt a fórumon..csababarca írta:De nem tdom mennyire járható út ez, kockázatos, LE konzervatívabb ennél szvsz.![]()
Tavaly ősszel nem hittem volna, hogy ezt a mondatot valaha is olvasni fogom itt a fórumon..csababarca írta:De nem tdom mennyire járható út ez, kockázatos, LE konzervatívabb ennél szvsz.
Hetek óta lehetne így, de Lucho ezt valamiért nagyon nem akarja. Én se értem, de pont ezért se hiszem, hogy eltérünk a jó öreg 4-3-3-tól.S.Agüero írta:Mondjuk én 5-3-2-t nyomatnék, Messi helyett Vermaelen/Mathieu.