mess2009 írta:a tegnapi meccs egyetlen fontos tanulsága nekünk az lehetne, ahogyan roncikát semlegesítették tegnap!! már maga az a tény hogy dobálta magát egész meccsen (

) hatásos mert idegileg ki billent, de érdemben is lenullázták a kérdés az, hogy mivel is?
Ez egyáltalán nem igaz, alig kapott labdát, ha minden labdaérintésénél feldobja magát, az akkor is csak a meccs kis százaléka lett volna. Én nem nagyon láttam tőle ilyet, hacsak nem, mindig éppen akkor sikerült előadni magát, mikor átkapcsoltam a másik meccsre 1-1 pillanatra.
zsoltfree írta:Egy szó mint száz, oké tisztelet, de azért piros lap az ilyenekért borzasztóan nagy túlzás....
Mondjuk Piqué ahogy elintézte magának a 4 meccset, az nagyon pökhendi, beképzelt és bunkó volt.
Két dolog miatt nem tudok egyetérteni az állításoddal:
1. Szinte soha nem láttam olyat, hogy a bíró megváltoztatta volna az ítéletét. Ha feltételezzük, hogy a bíró nincs lefizetve és pártatlan, akkor gondolom a legjobb megítélése szerint fúj. Erről nehéz bárkit lebeszélni, szimplán az anyja foglalkozását emlegetni meg rohadt bunkó.
2. Nekem nem szimpatikus az a tendencia, ahogy kislányosodik el ez a sport.Ott van a műesés is, de a pofázással kapcsolatban az idegesít az egyik legjobban, hogy az egyértelmű, lassítás nélküli szabálytalankodások után is magyaráznak. Barátságosan meg lehet beszélni a dolgokat, nem azt mondom, hogy a bíróhoz szólni se lehessen (bár, ha hokis rendszer szerint menne, az király lenne), de a játékosok tehetnek róla sokszor, hogy sokat szerepel a bíró. Én megértem a necces szituációs dühkitöréseket is, innentől megint szubjektívvé válik a dolog, hogy mi a necces szitu. Amúgy alapjáraton sárgát osztanék érte.
Az pl. nekem a tegnapi Real-PSG-n szemet szúrt, hogy egy szabálytalanság után (asszem Casemiro követte el, befújták a szabadot) odament Ramos magyarázni, hogy a PSG-s talpalt (miközben nem). És ezt én egy elég alja emberi tulajdonságnak tartom, amikor egy felnőtt elkezd ujjal mutogatni a másikra, mint egy óvodás, ráadásul még hazudik is. Na meg, tegnap a Real védők nem is tudom minek rakták le a kezüket, egyszerűbb lett volna végig feltartani, mert ha egyszer egy csatár passzt kapott, máris lesért sírdogáltak (Cavani 2 méteres nem lesét be is fújták). Én, ha bíró lennék, csak úgy röptetgetném a sárgákat azoknak a kis szemeteknek, akik hülyének néznek. (Ez most nem a Realról szólt igazából, sajnos ez tendencia manapság, csak ez a legfrissebb emlékem).